Грандиозно шоу врътнаха отборите на Бербо и Фиго

Резултатът 3:3 бе гледан от 40 хиляди души на Стадион "Васил Левски"
Обновена: 14 юни 2017 22:47 | 14 юни 2017 22:10, Петя Славова
57

Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Благотворитеният мач между отборите на Димитър Бербатов и Луиш Фиго се превърна в истинско зрелище и двата тима врътнаха 3:3 пред близо 40 хиляди души.

Националният стадион "Васил Левски" бе почти претъпкан, а зрителите със сигурност са останали доволни от видяното, предаде Gol.bg.

Още по темата

Отборът на Фиго на три пъти повеждаше в резултата - след попадения на Трезеге в 4-ата и 11-ата минути и след гол на Симао в 54-ата.

Все пак обаче тимът на българина и в трите случая успя да изравни с автогол на Марчена в 8-ата минута и две попадения на Кийн в 43-ата и 68-ата минути.

В два от головете на своя отбор принос имаше и Бербо, след като именно той изработи единия гол на Кийн и автогола на Марчена.

На полувремето на мача лично Бербатов награди талантливи деца, които спечелиха награди в "Изкуство", "Наука" и "Спорт".

В този мач играха много големи световни имена, като за тима на Бербо титуляр бе Стоичков, а Марто и Стилиян Петрови влязоха като резерви.

Шанс за изява, както бе опоменато преди това, получиха някои от най-талантливите млади играчи в родния елит.

Вижте още за мача в Gol.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
1
 
0
 
! Отговори
"вафла" Му преди 6 години
абе кака, едни други работи се връткат , музикални такива. да не си предобрила слочаено с пърцуцата? за един приятел опоменавам, ако нещо
38
1
 
1
 
! Отговори
Цецо преди 6 години
Пише "упоменато", а не "опоменато", уважаема г-жо Славова!
37
2
 
6
 
! Отговори
На преди 6 години
Гонзо, благотворителния мач, сигурно ще е срещу формацията на Кривия .
36
7
 
4
 
! Отговори
р преди 6 години
Те си въртят бизнеса ,но докато има *** шарани да дадат по 100 лева за това нещо ще е така.Както каза тъпака Стоичков или ставаш футболист или разбойник в тоя свят.Така са го направили и такива са героите.Ритни топковци ,че и успели в това да ритат топката. Да видим докога,готвят се 1000 години да ни го въртят тоя номер на нашите поколения .Изхода е да спрем шоуто като просто не ги боготворим .Тогава те сами ще изчезнат.Нима искате децата ви да имат само една алтернатива на разбойничеството.
35
1
 
7
 
! Отговори
малко фалш преди 6 години
Шоуто на мача бе страхотно. Но за съжаление-някой от наградените деца въобще не заслужават това. Например-кой е чувал за някой си Момчил Петков-шах? Направих проверка-има много по титуливани деца в шаха от него, а успехите му не са реални-той не е световен шампион, а е взел трето място в първенство за ученици, което не е световно първенство. Неговия треньор от Добрич се оказа ,че е доносник от едно време и *** и именно това е причината баш Момчил да бъде одобрен.шампион на ЕС не е европейско
34
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоз чичак Мартин Йол какво шоу направи в съблекалнята ...голям образ. Разреваваше ги от смях с 10- 15 минутен монолог който трябваше да е разбор преди мача.Иначе наистина страхотно шоу и мач. И благодаря на Бербатов че докара да гледам на живо най-великият сред тези и най-великият играч на Манчестър Юн. - Сър Райън Гигс!
33
3
 
1
 
! Отговори
Шопо преди 6 години
До ЧовекаПа я не знаех оти стадионо е на Бацо !!! Он много богат ,бе ,сичко е негово у тая дръжава...
32
10
 
8
 
! Отговори
Пената от Мировяне преди 6 години
България има двама ВЕЛИКИ футболисти - Камата и Бербо !!!
31
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Видяхме разликата между Трезеге и "сина на вятъра"(Мартин Петров).
30
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво! Незабравими емоции! Пожелания, Бербатов да продължи с великолепната кауза. Талантливите деца в България/такива има много/ имат нужда от такиви като него! Всичко беше на ниво! Но......едно нещо ме разочарова много-действията и думите на Бербо за момчето -двойник специално пропътувало от Англия! Навярно момчето също остана много разочаровано и съжаляващо за пътуването си! Самочуствие! Себелюбие! Нарцизъм! Вярно, че момчето нямаше ръста и кривия му нос! Нужно бе малко уважение....!!
29
5
 
9
 
! Отговори
До Човека преди 6 години
Ама Вие сериозно ли говорите? На кого му е притрябвало да вижда премиера и Кралев?!!!
28
7
 
4
 
! Отговори
nusi преди 6 години
Ако беше поканил Бойко,трябваше да осигури места и за охраната му и за целия му антураж,толкова като му се ходи на мач да купи билети като всички простосмъртни.А българите сме завистлив народ и не ценим своите герои.
27
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
а биби беше ли?
26
3
 
43
 
! Отговори
Жоро павето преди 6 години
Браво на Бербо....един интелигентен човек с много мъжки характер!!!!Това,което прави за децата е прекрасно.Шапка свалям пред хора,като него.
25
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И аз поздравявам Бербо, че не покани Банкянския тлъстак, въпреки че последният му оказване тотален натиск чрез майка му - пропаднала жена и активистка на ГРОБ.
24
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на Бербатов, че не покани Плондира от Банкя!!! Това животно щеше да развали атмосферата, да се пъчи и прави на велик, а и нашите напълни зависими журналисти щяха да си счупят краката да му доказват своята обич. Той давал, алоуууу, кво даваш бе Тъпчо, всичко това е на България градено с десетилетия!!! Той разрешавал, баси болника!!
23
7
 
24
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
Не го е срам да не покани бат Бойко Тупаня този тигър на терена!Поканил ми некви бойлери а баш плондира на републиката го няма!
22
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ицето трябваше да изтегли ушото на Карамбьо дето му пречи.Ама пак му се скара де.
21
11
 
3
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
ako беше сбрал пари да плати не леевски веересиите, предполага се че лафкаджиите с тънките лафове за митю фибата, баща му, майка му и фондациите щяха да възхваляват един велик българин.
20
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Интересно колко пари ще останат за т. н. "Фондация", след като се приспаднат разходите..." - организираш една "фондация" и почваш да правиш мачове и ще разбереш :)