Аржентина ни изхвърли от Световната лига по волейбол

Момчетата играха мъжки, но загубиха мача от домакините
19 юни 2017 07:37,
28
Аржентина ни изхвърли от Световната лига по волейбол
Снимка: архив "Булфото"

Родните волейболни национали загубиха с 1:3 гейма от Аржентина решаващия мач от груповата фаза на Световната лига.

Нашите се нуждаеха от успех на всяка цена, за да завършат в първата шестица на крайното класиране, но те така и не се справиха с тежката задача и в крайна сметка няма да играят на финалите, пише gol.bg.

Домакините играеха без никакво напрежение, тъй като мачът нямаше никакво значение за тях, докато "лъвовете" бяха на другия полюс и в крайна сметка това си пролича.

Като цяло нашите момчета се справиха много мъжки в гейм номер 3 и дори успяха да го спечелят, а в четвъртия също на моменти играха много силно.

Имахме преднина и силни моменти и в последния гейм, но в крайна сметка домакините го взеха и си спечелиха и мача.

Още за двубоя четете в gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
3
 
! Отговори
тоши преди 6 години
Всичко е закономерно.Няма как с тези изхабени ,уморени ,пренавити и малко лигавщина да ни даде място при силните за деня.*** си е *** и бързо се самозабравя.ТЕ СЪЩО.
26
2
 
8
 
! Отговори
Петърчо преди 6 години
Треньора е виновен! Ако им беше говорил "Отпуснете се" щеше да се отпуснат от напрежението и да спечелят. Ако им беше говорил "Стегнете се" щеше да се стегнат и да спечелят. Той пък им крещял "Напънете се" те са се напънали и са се ***. Много шум че били Русия, Бразилия, Сърбия... и на края пак ще гледат финалите на телевизорите си вкъщи. Жалко, и волейболистите започнаха да приличат на Гришо. Уж голям потенциал и на края пак нищо. А времето си минава и със сигурност по-млади няма да станат.
25
2
 
9
 
! Отговори
DEVSADIVTAME преди 6 години
Като писах вчера че нашите " лъвове " на умрело куче нож вадят а на силните - лягат ми цъкахте минуси и голям го вадехте ! Е кажете сега за " лъвската " загуба на нашите световни загубеняци ?
24
2
 
6
 
! Отговори
Jo jo преди 6 години
Абе вие, които не следите нищо друго освен чат-пат като хванете някой мач, като този, к'во за Бога се изказвате? Ни знае кой в каква форма е, ни кой контузен, обаче трола се изказва компетентно, никога не докосвал волейболна топка в живота си.... Браво на 19!
23
1
 
5
 
! Отговори
пущиняк преди 6 години
До индинерино ЛязароФФ,То, по тази логика, и Германия е 80милиона, ама вече е в трета дивизия на световната лига, а двумилионна Словения здраво напъва за първа дивизия!
22
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Родните" волейболни национали" ??? Родни са на родителите си, а иначе са българските и т. н. Отпадането им е напълно логично, с оглед на играта им, в която те дори и не могат да влязат - повечето им сервиси са или аут или в мрежата, което е равносилно на автогол във футбола, което допринася за повече от половината точки, в полза на противника. А и организацията на играта им е объркана и хаотична.Добре, че отпаднаха, да си стоят тук и да не обикалят по света да харчат парите на хората.
21
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
волей.....си сиктир
20
1
 
6
 
! Отговори
индинерино ЛязароФФ преди 6 години
До пущинякМа Русия казват била стотина милиона ,та им лесно да ги намират...
19
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пацката тотал се оааака,този път няма как да на класират служебно.Слабата игра на Соколов разбалансира отбора и хвърли цялата тежест върху Розалин и Н Николов,колкото и да ни държаха в мача няма как фрапантните грешки в решаващи моменти на Соколов да не се отразят,от там започна загубата от там започнаха и неадекватните решения на Пацката.Защо Велизар Чернокожев не е в отбора Пацито не може да обясни.България не е Ц Соколов та да се молим той да има ден.Оставка Пацони
18
1
 
6
 
! Отговори
дедо гоше преди 6 години
всичко дойде от ненужния 5 гейм срещу сърбите, тва ги съсипа физически!!
17
1
 
5
 
! Отговори
пущиняк преди 6 години
Ей този Казийски няма да го забравите- ей! Като гледам руснаците и те играят без най-добрите си играчи(Максим Михайлов, Евгений Сивожелез, Александър Маркин, Дмитрий Мусерский), но пак се класираха, макар и трудно! Какво толкова мислите, че може да промени един играч?
16
2
 
5
 
! Отговори
udjs преди 6 години
Всички вие се правите,че не забелязвате простата връзка,че ако в мача с Аржентина българите загубят,на 6-то място се класират САЩ,след като САЩ вероятно си купиха мача срещу Полша.Тази очевидна продажна тактика върви от години и съсипа най-добрите български поколения във волейбола!Кой истински треньор,който желае победа,ще пусне почти изцяло резервите в мача с Бразилия?Кой треньор в най-решаващ гейм,ще сменя основен разпределител и либеро,не че Братоев става!Явно не им се играеше- защо ли?
15
4
 
6
 
! Отговори
Мите Чукчето преди 6 години
Има решение : Инджинеро Данчо Лязаров -аут !!! Гибончето-аут !!! Казийски и Радо Стойчев се завръщат !!! И става отборче чудо...
14
2
 
2
 
! Отговори
Я пак! преди 6 години
До До 10Много ти е нисък стандарта, щом така ги виждаш нещата. Не се учудвам, от сивия поток си. Не се напъвай, нищо няма да родиш. Не ти е в природата.
13
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма такава слаба игра! Цецо Соколов провали отбора. И други бяха слаби, но той - безобразен! Не заслужавахме да се класираме.
12
6
 
9
 
! Отговори
пущиняк преди 6 години
Е погледнете от положителната страна- не сме в 6-цата, ама сме в 10-ката на най-добрите отбори в света! Това не е ли повод за гордост? Можем да бием всеки отбор от тази десетка с изключение на Франция, срещу която принципно си играем слабо! Това малко ли е?
11
3
 
10
 
! Отговори
До 10 преди 6 години
Пишеш за себе си и за още шепа нихилисти. Ясно е, че се срамувате от родината си, но това си е ваш проблем. Типично за такива като теб, които пишат за другите съдейки по себе си е: "Хубава работа, ама българска". Аз съм виждал много неща и български и чужди и на практика голяма разлика няма, даже българското е над средното ниво.
10
8
 
19
 
! Отговори
нищо ново! преди 6 години
Да бяха играли по женски, но да се класират. А то, видите ли, пак другите им виновни. Хубава работа, ама българска. Толкова много ДУХ имат, че чак става течение!
9
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Закон за забрана на левскари да поемат национални гарнитури и да оглавяват федерации.Евроидиотията левскарска е заразна.Ако си спомняте ние бяхме изпаднали от елита но ни върнаха там по служебен път щот смениха правилата.Оставка на Константинов
8
1
 
7
 
! Отговори
до 7 преди 6 години
....какъв хитър Петър си...***!

Спонсорирани публикации