Аржентина ни изхвърли от Световната лига по волейбол

Момчетата играха мъжки, но загубиха мача от домакините
19 юни 2017 07:37,
28
Аржентина ни изхвърли от Световната лига по волейбол
Снимка: архив "Булфото"

Родните волейболни национали загубиха с 1:3 гейма от Аржентина решаващия мач от груповата фаза на Световната лига.

Нашите се нуждаеха от успех на всяка цена, за да завършат в първата шестица на крайното класиране, но те така и не се справиха с тежката задача и в крайна сметка няма да играят на финалите, пише gol.bg.

Домакините играеха без никакво напрежение, тъй като мачът нямаше никакво значение за тях, докато "лъвовете" бяха на другия полюс и в крайна сметка това си пролича.

Като цяло нашите момчета се справиха много мъжки в гейм номер 3 и дори успяха да го спечелят, а в четвъртия също на моменти играха много силно.

Имахме преднина и силни моменти и в последния гейм, но в крайна сметка домакините го взеха и си спечелиха и мача.

Още за двубоя четете в gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
7
 
9
 
! Отговори
Ех Петров преди 6 години
Браво разбирачи! Каквито феновете,такъв и отбора.Вие почти за нищо не ставате,те също.Защо да се напрягат за такива нихилисти като вас.Може много да можете,но не искате,те също. Пълно отражение на ,,грядущото интернет поколение" Силни пред клавиатурата и хич ги няма в реалният живот.А че сте заблудени Петров е ясно от изявите по всички сайтове.На тюфлека,пред лаптопа и......аз съм велик и знам всичко! А всъщност както е в песента-КАРИКАТУРА! Те поне играят и влагат някакви усилия. А вие ???
6
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пламен Константинов беше добър състезател но е много слаб треньор.Скримов не е за националния.Слаб разпределител.Йосифов и той не трябва да бъде викан.Цецо Соколов един добър и всички други слаби мачове.За съжаление Пенчеви нямат още трима братя.Общо взето когато губят губят всички.Догодина пак.Хубава седмица на всички.
5
2
 
21
 
! Отговори
no name преди 6 години
От години не сме имали толкова слабо представяне - да отпаднем още в групова фаза на Световна лига. Липсата на Владо Николов и други от по-опитните е осезаема. Явно още се напасват играчите. Дано успеят до евро 2018.
4
2
 
24
 
! Отговори
Петров преди 6 години
Ако някой заблуден запалянко като мен се е понапънал да гледа мача ще отчете пълна загуба на време и нерви заради "мъжката" игра на т.н. Български национален отбор. Този отбор няма треньор, няма разпределител, няма свестен нападател по крилото. А пък хас за игра, амбиция, воля за победа.....айде моля ви се. Аз на очите си ли да вярвам, или на писаното по медиите ?!!
3
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чак пък мъжки !?
2
2
 
15
 
! Отговори
Бивш фен преди 6 години
Типично по български! Единия ден играем- другия не! Защо да се хабим! Сбор от имена-неправещ отбор! Непрекъснато дъвчещия треньор Пламенчо, трябва да промени състава или методите си!
1
6
 
27
 
! Отговори
Пламентънката сметка преди 6 години
Само от не искам да се притеснявате! Това е тактическа загуба, както тази от Бразилия . Можехме да се класираме за финалите на Световната лига, но в последния момент нашите метеоролози ни предипредиха, че зимата в Бразилия тази година ще е изключително студена. За да се предпазим от нежелани респираторни заболявания решихме да останем в България и да се готвим за световното първенство през 2018 година.

Спонсорирани публикации