Димитър Бербатов не бил канен официално в ЦСКА

Кой предизвика скандала, разказват специалисти
4 юли 2017 11:08, Петя Славова
11
Димитър Бербатов не бил канен официално в ЦСКА
Снимка: архив, Булфото

Никой от ЦСКА не е канил официално Димитър Бербатов да тренира или да подписва с ЦСКА, каза спортният журналист Едуард Папазян пред Bulgaria ON AIR по повод скандала, който се заформи вчера след информация, че нападателят е подписал договор с "Берое".

Папазян обясни, че Бербатов никога не е бил любимец на феновете на ЦСКА, те винаги са имали нещо срещу него и са смятали, че им е длъжник.

Още по темата

"Всичко тръгна от една медия, която написа, че Бербатов е подписал 6-месечен договор. Такова нещо няма. Animals е групировката, която се зарече да плати 8 млн. лв. за марката на ЦСКА. Според мен няма да ги плати. Ако тези хора имат 8 млн. лв. за емблемата, сигурно няма да им е трудно да намерят 10 хил. евро, както се твърди, за заплата на Бербатов", коментира спортният журналист в "България сутрин".

Колегата му Крум Савов подчерта, че Бербатов е толкова голям в кариерата си след ЦСКА, че не е длъжен никому. Спортният журналист попита какво лошо има Бербатов да тренира с добрите си приятели Александър Томаш, Тодор Кючуков и Косьо Мирчев.

"Не може група анонимници да му определят с кого да подписва и къде да играе. Той е отхвърлил далеч по-сериозни оферти и като пари, и като възможност за изява. Animals не могат да говорят от името на стотици хиляди "армейци", сподели Крум Савов за Bulgaria ON AIR.

Двамата коментираха и интервюто на вече бившия футболист на ЦСКА Петрус Бумал пред френска медия, в което той обяви, че е бил заплашван със счупване на краката, ако не подпише нов договор.

"Бумал не е много наясно кой е шеф на ЦСКА. Там по тренировки, мачове и пресконференции влиза кой ли не. Съмнявам се, че някой от шефовете ще му каже, че ще му счупи краката", каза Папазян.

Крум Савов също сподели съмненията си, че някой от клубните шефове би прибягнал до такива крайни мерки. "Започвам да се замислям дали атаката срещу Бербатов не е с цел отклоняване на вниманието от истинските проблеми в ЦСКА", отбеляза той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
1
 
! Отговори
Пената от Мировяне преди 6 години
Бербатов е толкова голям ,че може и сам да се тренира ! Всичко друго е вятър и мъгла и някоя надница за ,,спортните,, журналисти....
10
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Митко Бербатов е рожба на Пирин!А ,че да излезеш навънка ,трябваше да минеш през Цеца!
9
1
 
8
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 6 години
Берба много добре знае, че единственият отбор в БГ. с който няма да играе в европа, е ЦСКА! А кой голям футболист не иска да играе в ШЛ и ЛЕ, няма такъв
8
1
 
23
 
! Отговори
Минаващ преди 6 години
И какво толкова е направил Бербатов? Да не е отишъл в "Левски"? Както е писал човека под мен - момчето е интелигентно и си има право на мнение! НЕ Е никой в футбола! ИМЕ Е! По скоро феновете , писали тази декларация , са НИКОИ! Гледа си собствените деца и се грижи за младите таланти на България! С НЕГОВИТЕ СИ ПАРИ! Като гледам - май основната му "грешка" е , че е - ИНТЕЛИГЕНТЕН НАД СРЕДНОТО НИВО ЗА БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛИСТ И ФЕН , което не се харесва на *** !
7
1
 
19
 
! Отговори
ИСТИНСКИ ЦЕСЕКАР 3 преди 6 години
... 4. Вместо да "праскат" декларации против интелигентно момче , като Бербатов..... да вземат да намерят главните виновници за фалита на ЦСКА и да им "обяснят" някои неща... Пернишките ***... Томов... Митал... ?!?! Нещата май доста се "покриха" относно ИСТИНСКИТЕ ВИНОВНИЦИ ЗА ФАЛИТА , а ?!?! Що за това НЯМА ДЕКЛАРАЦИЯ ... А ЗА БЕРБАТОВ ?!?! Смешна работа !!! ..... Много овце , в това подобие на "Държава" , бе .... затова сме и на това ........ "Дередже" ........ :( :( :(
6
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не разбирам част от феновете на ЦСКА, които се пребоядисаха и станаха фенове на друг отбор. Това, че те са станали фенове на другият отбор не го прави ЦСКА. Истнските фенове на ЦСКА останаха верни на отбора си и не са фенове на Чавдар(Етрополе)/Литекс(Ловеч).
5
0
 
17
 
! Отговори
Защо? преди 6 години
И защо Бербатов трябва да подписва с Чавдар от Етрополе, по-късно преименуван на Литекс?
4
0
 
19
 
! Отговори
ЦСКА фалира преди 6 години
ЦСКА фалира и не може да кани Бербатов да тренира или да подписва. Оправете си новината!
3
1
 
18
 
! Отговори
ИСТИНСКИ ЦЕСЕКАР 2 преди 6 години
... Продължавам отдолу... 3. Какви са тия декларации на фенове ?!?! Кои са тези "фенове"?!?! Те ли са му изкарали парите ?!?! Те ли са на негово място?!?! Всеки си знае него си ! Да идат ТЕ да вкарат тогава 5 гола в един мач от Висшата лига или хет трик на вечния враг от Ливърпул!!! Освен това... КОИ ОТ ШЕФОВЕТЕ НА ЦСКА Е ПОКАНИЛ БЕРБАТОВ В КЛУБА , ЧЕ ДА ИМАТ ПРЕТЕНЦИИ ЗАЩО НЕ ИДВА ?!?! САМ ЛИ ДА СЕ ПОКАНИ ?!?! ДА СЕ НАТРЕСЕ , МОЖЕ БИ ?!?! ..... Това са смешни декларацийки !!!
2
1
 
18
 
! Отговори
ИСТИНСКИ ЦЕСЕКАР преди 6 години
Какво толкова е станало около Бербатов ?!?! 1. Бербатов е много добър технически "надарен" футболист и интелигентен млад мъж , но той НЕ Е с ЛЕГЕНДАРЕН СТАТУС в ЦСКА!!! Има общо ТРИ ЗАПОМНЯЩИ СЕ ДВУБОЯ С ЧЕРВЕНАТА ФЛАНЕЛКА... единия , от които - НЕ с добри чувства от Армейските фенове! После беше продаден... 2. Бербатов НЕ Е фен на нито един Български клуб и това мисля , че му личи доста ! ... Момчето си гледа жената , децата , фондацията и парите... Прав си е за него !!!
1
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако Бербата се навие да играе за Берое стадионът ще се пръска по шевовете от публика. С кеф ще се ходи на мачове отново! На гостувания ще е пълно, дали ще стигат билетите, ще бъде много приятно ако се случи.По добре в Берое от колкото в онез изкривени от луди побойници агитки на посрамените големи БГ отбори Левски и Литекс-ЦСКА