Да видиш историята, докато се пише: безценно

Какво разказа победителката от играта на Mastercard и Dnes.bg за мачовете на Ролан Гарос
5 юли 2017 10:07, Екип на Dnes.bg
0
Да видиш историята, докато се пише: безценно

Вторият от турнирите от Големия шлем продължава поредицата от невероятни двубои между най-добрите от най-добрите в тениса. Всеки истински фен на спорта би дал всичко, за да гледа на живо любимите си играчи и да усети вълнението и емоциите около корта.

Когато Десислава Макавеева разбира, че именно тя e победител в играта на Mastercard и Dnes.bg и печели възможността да стане част от историята на един от най-известните тенис турнири в света – Ролан Гарос, буквално онемява. Не вярва, че това наистина ѝ се случва, а първата ѝ реакция е традиционна за моменти като този – "Със сигурност е станала някаква грешка!"

Не само, че грешка няма, но и няколко седмици по-късно мечтата ѝ става реалност – заминава за Париж, за да изживее едно от най-безценните преживявания в живота си. Тя обожава тениса и за нея той е най-великият спорт. Със себе си взема своя син, който, въпреки че е запален по футбола, също се възхищава на тениса и на всички велики играчи, които до тогава гледа само вкъщи пред телевизора.

"Най-голямата ми мечта се превърна в реалност, благодарение на Mastercard. Това безценно изживяване ме зареди с положителни емоции за години напред и все още не мога да повярвам, че имах късмета да присъствам на турнира и да гледам отблизо любимия си спорт", споделя Десислава.

Да видиш историята, докато се пише: безценно

Най-голямата изненада за Деси е възможността да гледа мач на родната ни тенис звезда – Григор Димитров. За нея възможността да подкрепя Григор на няколко метра от корта е не само неописуема, но вече и незабравима. В друг мач, който силно я впечатлява участва немската тенисистка Анджелик Кербер, на чиято игра Деси се е наслаждавала единствено от вкъщи.

За Деси и нейния син това преживяване е повече от безценно, а вълнението и емоциите остават запечатани завинаги. Тенисът пък е вече безспорният им фаворит сред спортовете.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации