Треньорът на Сутиеска вярва в чудо срещу Левски

Ще се борим до последен дъх, коментира Ракойевич
3
Треньорът на Сутиеска вярва в чудо срещу Левски
Снимка: БТА

Треньорът на Сутиеска Никола Ракойевич обяви, че се надява да футболно чудо, за да може черногорският тим да елиминира Левски в първия квалификационен кръг на Лига Европа.

Софиянци взеха аванс от 3:1 в първия мач на "Герена", а утре от 21.30 часа българско време "сините" гостуват в Никшич за реванша.

"Чудеса се случват и трябва да вярваме в тях. Ние вярваме в чудото. Ще се борим до последен дъх и ще дадем всичко от себе си, за да стигнем до него. Дали ще успеем, в това се питат и футболистите на Левски, които са и си остават фаворити", коментира Ракойевич.

Кадровите проблеми в състава на Сутиеска също са по-малки в сравнение с първия мач в София. След наказание се завръща титулярният вратар Владан Гилен, а в офанзивен план отборът ще бъде подсилен от Боян Божович и Игор Иванович, които пропуснаха двубоя в българската столица миналия четвъртък заради травми.

"Много ми се иска да отстраним Левски и да посрещнем Хайдук Сплит, както в доброто старо време. Но пред нас стои дяволски трудна задача. Това е ясно за всеки, който следи футбола, ясно беше още след жребия, който ни изправи срещу Левски. Но пак повтарям, чудеса стават. Когато бях треньор на Младост Подгорица, в квалификациите на Лига Европа срещнахме Сеница. Словаците си бяха направили резервации за Испания за следващия кръг срещу Севиля. Но не им се получи. Кой знае, може като в доброто старо време Сутиеска да играе пак срещу Хайдук", каза още Ракойевич.

През юли 2013 година Младост елиминира изненадващо Сеница след 2:2 в първия мач в Подгорица и успех с 1:0 като гост в реванша.

Още новини преди утрешните реванши в Лига Европа четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сините не са софиянци. На сините може да се вкарат 3 гола за три минути. Иначе успех!!!
1
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
този път ЛЕВСКИ има лице и дух вярвам че ще са победители в двубоя на много левскари не им се вярва но МИТОВ ПРОМЕНИ КОРЕННО ОТБОРА в положителна посока трябва да му се вярва на този млад трньор ида се остави да работи на спокойствие между другото аз съм от ЛОКО ПЛОВДИВ