Митов недоволен от играта на Левски, гледа към мача с Хайдук

Продължаваме, това е най-важното, отсече треньорът
7 юли 2017 08:38,
11
Митов недоволен от играта на Левски, гледа към мача с Хайдук
Снимка: архив, Bulphoto

Треньорът на Левски Николай Митов заяви след нулевото реми срещу Сутиеска в мача реванш от първия квалификационен кръг за Лига Европа, че е очаквал тежък двубой и не е доволен от играта на "сините" през второто полувреме, но важен е крайният успех.

"Очаквах мачът да е труден. След добро първо полувреме, второто не беше така - не успявахме да задържим по дълго топката. Сутиеска игра по-добре второто полувреме. Продължаваме в следващия кръг, това е най-важното. Поздравявам футболистите. Задължителен мач беше това преминаване от първия кръг."

Митов коментира и инцидента с Антонио Вутов. "Минахме с малкия дявол. Имаше битов инцидент - стъклото в душ-кабината се счупи и е паднало върху него, има няколко шева на крака. Естествено той можеше да помогне много днес. Той е футболист, който може да задържи топката, да подаде. Всеки е важен искам всички да са добре и да са здрави", заяви той.

"Хайдук е отбор на друго ниво. Те са много силен отбор, започнали сме вече разузнаването. Съсредоточаваме се върху мача с тях", поясни треньорът.

Митов заяви, че се надява новото попълнение в тима Жорди Гомес да вдигне нивото на Левски. "Това е футболист, който е играл в Англия, в Примера. Опитен и с много възможности. Надявам се да вдигне класата на Левски."

"Феновете и първият мач много ни помогнаха. Само адмирации. С феновете сме друг отбор. Имаме нужда от тяхната подкрепа, защото сега градим нов отбор", завърши специалистът.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
6
 
! Отговори
УЕФА преди 6 години
Отбора заслужава феновете и феновете отбора-хайде сега играйте на затворен стадион!Тия "фенове" са пълни ***, само мазохист може така!
8
2
 
12
 
! Отговори
vlady преди 6 години
До БръчковИмаше и по-слаби треньори - Тъпоаков, Достанич. Митов е доста посредствен и трябваше да оставят примерно Стоев да гради отбор 2-3 години вместо последните няколко смени - Стоев изкара Левски до чисто второ място при далеч по-сериозната конкуренция на Берое и Слабия, отборът имаше приличен игрови облик, макар и по-защитно ориентиран.
7
2
 
5
 
! Отговори
niki преди 6 години
как може на Левски треньорът да му викат 'Жадното'
6
9
 
8
 
! Отговори
Бръчков преди 6 години
Шанс срещу Хайдук = на 0 . Митов е най-слабият и калпав треньор , който е бил в Левски ! Резил за целият клуб ! Жалко , че феновете заслужават повече ....
5
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Митов не ги слушай, завиждат ти за успеха. Все в първия кръг отпадаха и ти постигна такъв голям успех - премина във втория кръг. За доброто на българския футбол не ги слушай и давай напред.
4
3
 
10
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 6 години
Хайде сага да го видим Митов какъв треньор е срещу тези хървати с неговите избраници и неговата подготовка. С тези аматьори беше лесно сега да го видим и в мач без публика. С играта си от снощи нямат никакъв шанс.
3
3
 
14
 
! Отговори
chach преди 6 години
mitov i trenior.do kade ia dokaraxme
2
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-добре да не излизат срещу Хайдук, че да паднат с по-малко.
1
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хайде сега да видим г....оведата срещу истински отбор, срещу сутиенска всеки може...