Щабът на Левски си хареса звезда на Сутиеска

Стефан Денкович е юноша Цървена звезда
10 юли 2017 09:15,
2
Щабът на Левски си хареса звезда на Сутиеска
Снимка: архив, Bulphoto

Спортно-техническият щаб на Левски е останал впечатлен от качествата на фланговия нападател на Сутиеска Стефан Денкович, твърди “Тема Спорт”.

26-годишният футболист се представи много силно в сблъсъците срещу “сините” от първия квалификационен кръг на Лига Европа. Той започна и двата пъти като титуляр, като оставаше на терена по 90 минути. Денкович бе използван от треньора на Сутиеска Никола Ракойевич като ляво крило и се справи повече от успешно със задачите си. Именно от него идваха най-големите опасности пред вратата на Левски. Стефан тотално надиграваше десния бек на “сините” Милош Цветкович. Затова и сръбският защитник бе играчът в състава на Левски, който получи най-слаби оценки за представянето си.

Стефан Денкович е роден на 16 юни 1991 година в Белград, но притежава черногорско гражданство. Високият 184 см футболист е продук на детско-юношеската школа на Цървена звезда. Той така и не записва официален мач за “звездашите”, а се обиграва в сателита на белградския клуб ФК Сопот.

През лятото на 2011 година Денкович преминава в Апоел (Хайфа), където за два сезона участва в 52 шампионатни двубоя. След това носи последователно екипите на Войводина (Нови Сад), унгарския Пушкаш, полския елитен Завиша. През 2016/17 първо е част от Земун, а след това играе в черногорския Бокел - през тази пролет в 15 срещи за първенство се разписва 4 пъти, преди през лятото да облече екипа на Сутиеска.

От “Герена” ще продължат да следят изявите на футболиста и ако той продължава да се справя на ниво, то през зимата може и да отправят оферта за него.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: левскиСутиеска
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
леевскалар дали ще харесат и клон на нап да си платят вересиите?
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ама тия от Виваком Арена ще доживеят ли зимата?

Спонсорирани публикации