Дерменджиев разочарован от Лудогорец, обвини защитата

Това е първи официален мач след подготовката, обясни той
13 юли 2017 08:56,
6
Дерменджиев разочарован от Лудогорец, обвини защитата
Снимка: БТА

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев не скри разочарованието си след загубата с 1:2 от Жалгирис в първи мач от втория предварителен кръг на Шампионска лига.

"Допуснахме прекалено много грешки в защита и празни пространства и затова се стигна до това поражение. Това е първи официален мач след подготовката и затова Лудогорец все още не е напълно готов. Дяков не взе участие, тъй като все още не е възстановен. Не е ясно дали ще играе и в реванша", заяви Дерменджиев.

Треньорът на Жалгирис пък остана доволен от играта на момчетата си. "Изключително съм доволен от футболистите си, защото показаха характер и се вложиха максимално в мача. Играхме като един, бяхме силни и оставихме сърцата си на терена! ".

"Добихме опит от последните си три участия и вече знаем, че не бива да се подценяваме, когато се изправяме срещу големите в Европа. Най-добре щеше да е, ако бяхме отбелязали и трети гол. Победата е хубава, но това 2:1 не е сериозна преднина, а напротив. Имаме още две полувремена в България. В тях ще трябва да играем дори по-добре, отколкото в този мач", каза Валдас Дамбраускас.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
май като гледам на ''вашия стадион'' първо ще дойде Вотоша Бистрица, мислете му, че това е отборът на бате Бойко,а в нашия футбол става това, което той нареди....-:)
3
6
 
23
 
! Отговори
до 2 преди 6 години
Аман от мрънкачи...На всеки отбор се случва да загуби, важното е да гради нещо стойностно, а Лудогорец го прави - и чрез бази и чрез школа! Колкото до Гришо - не забравяй, че преди него никога не сме имали тенисист в 100-цата, камо ли в десятката! Никой не е и мечтал, че ще имаме титла от турнир на ATP или че българин ще победи действащ номер 1. Е....Григор го направи! Така че черногледите си коментари си ги запази за себе си!
2
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И тия като *** - много приказки, че големз кошница и накрая нсй-дългото от трите.
1
7
 
9
 
! Отговори
Разградлия преди 6 години
Абе нашия стадион кога ще е готов за международни мачове, някой има ли идея? Гледам нещо го ъпгрейдват, дано да е скоро, ще е яко да ни идват на крака гиганти като Реал Мадрид.

Спонсорирани публикации