Лудогорец тръгна плахо, но разби Жалгирис по пътя за Шампионската лига

Родният шампион удари с 4:1 своя противник и продължава напред
Обновена: 19 юли 2017 22:57 | 19 юли 2017 22:55, Красимир Ангелов
55
Лудогорец тръгна плахо, но разби Жалгирис по пътя за Шампионската лига
Снимка: Булфото, архив

Лудогорец удари с 4:1 Жалгирис на "Лудогорец Арена" и се класира с общ резултат от двата мача 5:3 за третия предварителен кръг на Шампионската лига.

Попаденията за "орлите" вкараха Натанаел (41), Вандерсон (54) и Кешерю (56 и 74), като точен за гостите в самото начало бе Нюаджи (15).

Трябва да се отбележи обаче, че родният шампион започна плахо мача и дори гостите поведоха. В края на първото и особено през второто полувреме обаче нещата си дойдоха на мястото

Треньорът Георги Дерменджиев бе направил четири промени в сравнение с първия двубой, което му донесе и краен успех.

Подробности за мача четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
2
 
8
 
! Отговори
Али преди 6 години
Лудогорец затвори устата на цяла софия подчертавам софия с малко "с"...и на всички завистници...БРАВО РАЗГРАД БРАВО ЮНАЦИ...ЛУДОГОРЕЦ СА ВЕЧНИ ШАМПИОНИ НА БГ...СЛЕД 26 ГОД ЩЕ Е ФАКТ...ТОГАВА ЩЕ ЛИКУВА 32 СИ ТИТЛА БЕЗ ПРЕКЪСВАНЕ...
29
2
 
12
 
! Отговори
майорски преди 6 години
До ХА-ХА-ХА !Някой хора приватизираха заводи...фабрики и предприятия ...и нищо не направиха за таз държава ...нито за спорта и нито за народа ... този-Домусчиев поне инвестира в спорта и във футбола и то печалившо инвестира ..... сметни колко пари/приходи са влезнали в държавата само от победите на Лудогорец за последните 5 години ....над 50 милиона ....направи стадиона в Разград ...накара Левски и ЦСКА да раберат че трябва да играят футбол за да са шампиони !!!! свалям му шапка на домусчиев
28
5
 
6
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 6 години
До майорскиМожем да си го позволим да ! Като приватизираме на безценица още някоя корабостроителница и откраднем парите от нея.Колко корабостроителници има още в България обаче ?Проблемът е, че в България вече не остана нищо за крадене, а търговията с наркотици и оръжие е бизнес, в който си от ден до пладне ...Питам какво печели българския футбол от "проекта Лудогорец" ?
27
4
 
7
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 6 години
До СисокоМоже много да се плюе по Венци Стефанов и вероятно има защо, но той е един от малкото футболни президенти, които налага млади български футболисти и .. резултатите не закъсняват. Ето, чичо Венци продаде на Фиорентина младо българско футболистче.Пък и в Славия има поне още няколко кадърни български момчета, които скоро ще поемат към чужбина.Каква е ползата от 11-те малки не.гърчета на Киро Домуса ?
26
1
 
6
 
! Отговори
майорски преди 6 години
До ХА-ХА-ХА !явно и ние можем да си го позволим, пример е Лудогорецне става въпрос за богата и бедна държава, става въпрос за футболни кадри.в българия нямаме добри футболисти,защото изчезнаха спортните училища, и школи от "лошия" социялизъм!и не ми говори за млади български таланти на които да им се дава шанс !шанс да им се дава във вторите отбори ...и в Славия, Монтана,Локо, Пирин..не в ЦСКА,Левски и Лудогорец.И аз започнах работа в селска работилница а сега съм инж. в германия
25
4
 
4
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 6 години
До СисокоТи, икономиката на Великобритания с икономиките на България и Литва ли ще я срявняваш ?Ония са ограбвали и продължават да ограбват половината свят.Мисълта ми е, че в бедни държави като нашите е пълна глупост да се плащат огромни заплати на разни африканци и араби и да се създават ГМО отбори като Жалгирис и Лудогорец.Англичаните могат да си го позволят !
24
0
 
4
 
! Отговори
Сисоко преди 6 години
До Киро НаркотрафикантаИма ,има ! ,,Геренбахче,, от с. Подуене...
23
0
 
5
 
! Отговори
Сисоко преди 6 години
До ХА-ХА-ХА !Гледам у Ман Юн и ,,Ливърпул,, па едни бели,бели !
22
3
 
3
 
! Отговори
Пената от Мировяне преди 6 години
А какво ли ще направи довечера класиралият се по член 64 ,,Геренбахче,, ? Евроидиотизъм,какво друго!!!
21
1
 
12
 
! Отговори
Жоро преди 6 години
за к'ви български футболисти говорите да играят на такова ниво футбол...някой да посочи български играч, който ще вкара като единия гол на Кешеру с левачката от въздуха...последния, който можеше да го направи, беше Марто Петров :)
20
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гела + Перуката = Непобедимите 6. Всеки мач от шампионата - дузпа с червен картон, така се става шампион. ***, малко ви остана! После ще ядете червения!
19
23
 
4
 
! Отговори
бай иван преди 6 години
в един беден град, наречен разград има един отбор, ама той е от наемници и не е бълга-рски, скоро ще загуби всичко, като това и заслужава.
18
15
 
8
 
! Отговори
Жоро с моторо преди 6 години
Добре че биха, иначе Кирчо рязко щеше да ги разформирова хахаха Това подобие на отбор го създадоха по проект, да играе в турнирите, за да удвоява изхарчените по него левове.
17
10
 
7
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 6 години
До тук добре, но кога ще им се падне италиански отбор за влизане в групите на ШЛ.?!
16
6
 
23
 
! Отговори
до долния преди 6 години
Гроздето кисело, а?
15
9
 
19
 
! Отговори
Webley revolver преди 6 години
Безплатна обява: Поради традиционно големият интерес към мачовете на Лудогорец в ЕКТ от страна на филмирани пубертети, обикновени *** и разни други хранещи се със злоба *** без бъдеще, ежегодната кампания на БЧК "дари дамска превръзка - спаси кървящ от злоба @нус" ще се проведе отново. Повече пунктове ще бъдат отворени в София, тъй като там са съсредоточени най-много дребни душици. От СДВР са поели ангажимент да контролират потоците от нуждаещи се
14
8
 
21
 
! Отговори
фортекс преди 6 години
Шопите защо мълчат ...
13
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТРоя отбор в следвашият кръг израелския не е за подценяване. Може да е неизвестен и да има за 60 годишната си история само 3 титли на Израел, но в момента са събрали качествен състав. те и Лудогорец не го знаеха реал мадрид, ама с измислена дузпа на Гелосания се отърваха в София.
12
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 12 Чувал си за Апоел Никозия, за Апоел Шева си чувал колкото си виждал на живо майка си булка, тъппак!
11
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен16 за АПОЕЛ Беер Шева ДА - за Хапоел Беер Шева -НЕ но нормално в русия сте тъ-пи хибридни ватенки