Син терор посред нощ: Добро утро, Хайдук, спахте ли добре?

Фенове на "Левски" събудиха с мощна заря футболистите на отбора от Сплит
Обновена: 20 юли 2017 13:31 | 20 юли 2017 12:07, Красимир Ангелов
97

Феновете на Левски спретнаха истински нощен терор на футболистите на Хайдук (Сплит), които сладко си спяха в столичния хотел "Хилтън".

Още по темата

Около 3 часа обаче хърватите бяха събудени от мощна заря и фойерверки, които буквално заляха хотела. В продължение на няколко минути ултраси на "сините" тормозеха хърватските играчи, които тази вечер излизат на стадион "Георги Аспарухов" в среща-реванш от втория предварителен кръг на Лига Европа.

Както е известно, първата среща завърши 1:0 за тима от Сплит, а преди мача имаше сериозни сблъсъци между феновете на двата отбора, като хърватите дори си позволиха да запалят българска кола.

За щастие на родната полиция обаче тази вечер хървати в София няма да има, защото "Левски" изтърпява наказание от една среща без публика в европейските клубни турнири.

"Сините" обаче няма да са съвсем без подкрепа, след като пред сектор"А" на стадиона ще бъде монтирана видео стена, а феновете се заканват да бъдат достатъчно шумни там и да се чуват на целия стадион.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДОБРО УТРО ЛЕВСКАРИ . СПАХТЕ ЛИ ДОБРЕ ????
67
3
 
0
 
! Отговори
Podueneville преди 6 години
Poduene is the best team ever!
66
3
 
2
 
! Отговори
РВ преди 6 години
Днес Красотата, Вярата и Борбата победиха парите и бизнеса във футболът. Доказахме че с една едничка гола любов и мечта в съцата можем да постигнем всичко. Без стадион, без пари, без ясен собственик, ние не забравихме да мечтаем. Не обърнахме гръб и не махнаме с ръка , не казахме майната му. Ние доказахме че Любовта е по- силна от всичко. Не спираме да мечтаем. Не спираме да обичаме. НАПРЕД КАНАРИ, НАПРЕД МОЙ БОТЕВ!!!!!! НАЗДРАВЕЕЕЕЕЕ!!!!!!
65
0
 
5
 
! Отговори
DdR преди 6 години
Едно време бяхме запалянковци, сега станахме феновр, да ви ,,,,писачите.
64
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако се обединявахте да мислите така България съвсем бързо щеше да е далеч по-призната от Европа ;)
63
1
 
14
 
! Отговори
Батков преди 6 години
Айде сега УЕФА да ги извади от турнирите за 10 години! Не, че ще се класират редовно де, ама да им е за урок!
62
9
 
19
 
! Отговори
....... преди 6 години
чорбар съм ама евала! България над всичко! Да си знаят тия отворени надменни сърбовидни смешковци. трябва да се обединяваме да мачкаме другите. друг вариант нямаме, за да предбъде България и да имат всякакви такива респект!
61
4
 
4
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
До до 56ако лафкаджиите не са се правили на чък норис, единственото изгоряло нещо след мача щеше да бъде майора от ДС.
60
6
 
8
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
другия път в хърватска нема да ги бият а ще ги ...
59
5
 
27
 
! Отговори
"Героизъм" преди 6 години
Феновете, много ли се гордеете с постъпката си? Кой точно запали колата в Хърватия - футболният отбор, или местните "фенове", същите ***-ултраси както вас самите? По същата логика вие трябва да отидете и да запалите автобуса на хърватския отбор, нали?В една нормална държава всичките тези елементи, които тероризират гостите на хотела и живеещите наоколо с непозволените си действия, на 5-тата минута ще бъдат заловени от полицията и вкарани на топло за нарушаване на обществения ред!
58
1
 
11
 
! Отговори
Ъъъ преди 6 години
Не разбрах само УЕФА защо е наказала лефскарите, като са били виновни хърватите. Да не би случайно и нашите фенове нещо лошо да са направили?
57
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знам дали знаете, но в хърватия нашите ядоха бой по улиците - много срещу малко.Че и после в полицията ги вкарваха.тей че - за тия пее.растчета от хърватия - само така
56
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
и наркоманчетата решили, че като направят заря посред нощ, на куците пилета от лески ще им се размине довечера :)
55
3
 
7
 
! Отговори
Заря преди 6 години
Малките деца обикновено много се плашат от зари. Около нова година се крият под масата и си запушват ушите за да не станат свидетели на тези застрашителни тътени и странни светлини. Ако ги видят - травмират се поне до февруари месец. Аман от хейтъри. Не сме открили топлата вода, може да проверите... ама нали трябва да се мрънка за нещо.
54
11
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
оригинална, но доста селска проява.заслужават УЕФА да накажат отбора сериозно.
53
10
 
7
 
! Отговори
до 56 преди 6 години
Ако бяха запалили твоята кола дали щеше да говориш така?! И да - навсякъде има спящи, бебета, възрастни хора и т.н., но бурните купони, гонките, битовите скандали и още много други подобни изпълнения не спират, ама тогава нищо не казвате нали?! Ама дай сега, защото са пуснали статия, която е свързана с Левски да се възползваме и да похейтваме и да се направим на невероятни моралисти, които не толерират вдигането на шум и неморалните прояви!! Де да бяха и в реалния живот всички толкова морални...
52
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма такива ***. Ами останалите гости на хотела.. Помислихте ли за тях. Едва ли? Хърватите пак ще бият и краварския отбор ще се прибере кротко на село.
51
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това може да се случи само в Тикволандия - абсурдната страна на крадливите неграмотни управници и простия народ.А някой замисли ли се за останалите гости на хотел Хилтън и какво ще разкажат те като се приберат в цивилизованите се страни.
50
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Говежди простотии. После що нормалните хора по света като чуят българин и извръщат с погнуса глава.
49
7
 
16
 
! Отговори
Ганьо преди 6 години
Е те това е постъпка....Ако бяхме нормална държава, тези сини фенове, досега да са ги прибрали на топло...Мисля че трябва заради тези *** да накажат отбора да играе срещите си, на 200км. от София.

Спонсорирани публикации