Митов в "Левски", но за малко – докато намерят чужденец

Засега обаче на "Герена" нямат алтернатива за треньор
26 юли 2017 07:56,
12
Митов в "Левски", но за малко – докато намерят чужденец
Снимка: Булфото, архив

Николай Митов остава в "Левски", но само докато на "Герена" се споразумеят с чуждестранен треньор. Ръководството на "сините" е в търсене на нов наставник след крайно незадоволителния старт на сезона. Вече се разглеждат и предложения от чужбина. Бързо оповестяване на официално решение не се очаква заради липсата на алтернатива. Този път от "Герена" явно не искат да прибягват до познатите от последните години временни решения, когато първо уволняват треньора, поема го човек, свързан с процесите в клуба, а след това се търси титулярен старши треньор, пише 24 часа.

Във времето за търсене и преговори с чужденец е шансът на Николай Митов ситуацията да се промени с появата на липсващите резултати.

"Резултатите сами говорят пред публиката. Хората са прави. Искат резултати. Насъбрало им се е от много години. Това го знам и аз. В момента се прави ново, от нулата, много е различно", коментира самият Митов пред bTV. "Виждам светлина в този отбор. Ще стане", изрази увереност той. "От неделя резултатите ще ни дадат още по-голяма увереност", продължи Митов. тогава "сините" играят с новака "Витоша" (Бистрица).

"Не ми е трудно да се изправя пред играчите. Няма да се откажа от вижданията и разбиранията ми. Ако исках да се пазя, щях да залагам на добрите футболисти, които имах през пролетта в плейофите, а не да се откажа от тях. Можех да ги пускам, за да ме пазят с резултати, но след като стана ясно, че няма да останат в клуба, мислех за бъдещето на "Левски" и залагах на играчите, които ще останат", обясни още Митов по-слабите резултати в края на миналия сезон.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: Митовлевски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
1
 
! Отговори
rtl преди 6 години
Жадното само с шут ще го изгонят , сам нникога няма да остави кокала ......
6
3
 
5
 
! Отговори
жълтака преди 6 години
отборчето на подуене стигна дъното, и господ бог да доведат за треньор не може ги измъкна от калта, само амбициите им са големи...ха-ха-ха
5
3
 
7
 
! Отговори
да живее жадното преди 6 години
дано остане по-дълго хахахахах
4
1
 
8
 
! Отговори
афте преди 6 години
Не разбрах сега Жадното ли е, Гладното ли е? Какво е?
3
3
 
7
 
! Отговори
Фенъ преди 6 години
Викайте Овчия на пожар :)
2
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Митов има желание да работи на Герена, но не и качества. Видяхме Люпко какво направи- 7 точки пред Лудогорец, които мaлоумникът Топузаков загуби за 3 кръга, а Митов довърши падението. Треньорът трябва да е мъдър, да има виждания как да нареди отбора си и какви наставления да даде. При 1:0 за Левски срещу Хайдук идеално се видя, че Митов нямаше идея какво да прави и неслучайно загубихме с 1:2. Същата работа при 0:0 срещу Локо ПД- те с човек по-малко, Митов не знае какво да каже на играчите си...
1
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пътник си

Спонсорирани публикации