ПСЖ обявява трансфера на Неймар до дни

Нападателят вече е договорил личните си условия
Обновена: 29 юли 2017 10:46 | 29 юли 2017 10:45, Красимир Ангелов
8
ПСЖ обявява трансфера на Неймар до дни
Снимка: Reuters

Нападателят на Барселона Неймар официално ще стане футболист на Пари Сен Жермен още в началото на следващата седмица, убедени са френските медии.

Според RMC кариоката е договорил личните си условия с парижани и сега остава само да бъде платена трансферната сума.

Медията твърди, че е получила достоверна и проверена информация от човек, който е в обкръжението на футболиста.

"Сделката е финализирана, включително и малките детайли са уточнени. Неймар вече взе решение и боят с Нелсон Семедо е перфектният пример за това. Бъдещето на бразилеца е в Париж", се казва в ексклузивната информация на RMC.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: ПСЖнеймар
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
8
 
! Отговори
dp преди 6 години
Почти 200М паунда трансфер е безумие, при това за средна ръка нападател.Броят го за голям просто защото край Меси и Суарес и за него остава да вкара по нещо,ей го Стъридж в Ливърпул не става за нищо откак Суарес си отиде.Но и тия в ПСЖ едва ли са толкова ***, сигурно има нещо - я много фенове по латино света та ще се продават фанелки я кой знае какво.
5
3
 
3
 
! Отговори
11 преди 6 години
Ако е вярно - да заминава. Очакваше се повече от него. Колко атаки опропасти? Имаше някви моментни проблясъци само.Там ще бъде забравен напълно.
4
6
 
2
 
! Отговори
емиграция преди 6 години
Лека му пръс на Кройф.Направи школа за деца в Барселона, но научи каталунски. Децата се напъваха да учат и този език....А знаете ли , че на Палма де Майорка натискат децата да говорят майоркински. В Андалусия пък андалуски, във Валенсия -валенсиански, баските не харесват испански. Учат баски.Може и астуриански-в Астурия....Ето...това са дребни неща, но .....Всеки да избира.Има и още езици....
3
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
хах няма да напусне Барса, да не е луд да ходи в ПСЖ-то при тез смешки
2
5
 
4
 
! Отговори
От Каталуния преди 6 години
Ето ви много политика , бизнес, спорт. Една от причините да напусне Каталуния е , че отначало всички футболисти учат испански, а после натискат семействата им да пишат и говорят каталунски. Иначе ...работа -НЯМА. Ето това е началото на края на Барса. Излизат от Испания. Разделят се и с ЕС. 500 пъти им го повториха. Правят си смешно вътрешно фут. първенство, като Мекедония и ...сеир!!!!!!!!!!!!!!!!
1
11
 
9
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 6 години
Махайте го тоя ***. Голямата звезда беше, а се срина. Вярно че да играеш до Гения Меси си е голяма отговорност, но Барса именно заради него загубиха титлата. Ако беше такава звезда за каквато го смятаха....Барса щяха да бият Реал с поне 10 точки разлика тази година. А той какво направи? Едно нищо. Меси за поредна година показа че е най-великият, но не можеш да разчиташ само на него след като имаш играчи за десетки милиони купени и нищо да не правят. Едно нищо направи Неймар миналия сезон.