Лудогорец надигра и би Апоел, но се раздели с Шампионската лига

Българският шампион победи с 3:1 в реванша в Разград
Обновена: 3 авг 2017 07:25 | 2 авг 2017 23:23, Красимир Ангелов
88
Лудогорец надигра и би Апоел, но се раздели с Шампионската лига
Снимка: Булфото

Лудогорец победи с 3:1 Апоел Беер Шева в реванш от третия квалификационен кръг на Шампионска лига, но отпадна заради загубата с 0:2 в първия мач в Израел.

През първото полувреме домакините бяха пълни господари на терена и се оттеглиха на почивката при резултат 2:0, с което заличиха пасива си от първия мач. Точен и в двата случая беше Вандерсон (9, 33).

Малко след началото на втората част Марселиньо (55) хвърли в екстаз Лудогорец, но след час игра Мохамад Гадир вкара гол след щастлив рикошет в крака на Моци.

След това разградчани натиснаха съперника, но в края Апоел стигна до дузпа. Тя обаче беше пропусната от Джон Огу, а малко след това Майкъл Охана беше изгонен с втори жълт картон. В последните секунди на мача червен картон получи и Марселиньо.

До края обаче Лудогорец не стигна до така бленувания гол и отпадна от Шампионска лига. Все пак "орлите" ще играят плейоф за влизане в групите на Лига Европа, като жребият ще се тегли в петък.

Подробности за мача вижте в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По-добре е че изпаднаха защото Арсенал ги направи за смях със 6:0.
44
16
 
9
 
! Отговори
Антон преди 6 години
До РазградлияДа се надяваме никога повече да не видим отборите на компартията в Европа...да си ходят в Сибир и Левски и ЦСКА-тата.
43
14
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БРАВО, бутиковото отборче на гелосаната мутра, перач на червени куфарчета не е никакъв БЪЛГАРСКИ отбор, а негов личен.И там играе само един българин, при това не чист.
42
7
 
22
 
! Отговори
Наблюдател преди 6 години
Безспорно Лудогорец е най -силния отбор в България и в момента. Не коментарам от къде са играчите. И дори в слабата форма в която е отбора от пролетта насам, пак бяха по-добри от Апоел. Грешката е видима за всички -несменяемите титуляри, пренебрежителното отношение на собствениците към по-старите отбори, грешните решения на ръководствотото, че не продадоха някои играчи, когато можеха да вземат хубави пари, грешните решения на треньора с тактика и смени. Сами си изядоха хляба Лудогорец.
41
8
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гела може да компенсира невзетите пари от не класирането в ШЛ, като засили прозводството и износа на амфети за Арсбския свят. Ако не се беше лакомил да иска толкова пари за Кафу, вчера щеше да продължи. Озлобен и лаком, алчен и нагъл. И съвсем резонно си го получи изритването. До такава степен Гела е компрометирал първенството, че реферите нагло свирят в негова полза, за да е вечен шампион.Това съвсем резонно създаде една огромна омраза към него и отборчето му.И радостта от отпадането е логична.
40
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ми тоя отбор не е български.Имат ли 1 играч българин?Тва е се едно да кажеш,че мерцедес или аиди са български щото имат няколко детайла дет ги правят в Бг
39
2
 
24
 
! Отговори
Чок селям на Гела преди 6 години
С едни азиатци не можа да се справи, голям го извади, ама мек.
38
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Киреееее, чао батко, пий една студена вода но гледай да не ти се простуди гърленцето! Му-ха-ха. Да си купиш титлата като ти свирят Ганкиното съдиите у нас, може. Но в турнирите не става Гелчо. А българите преди подкрепяха отбора, но след гнусните приказки за да се намаляват заплати, отпадат класове, ликвидират профсъюзи, загубата е радост за хората и заслужено наказание. Защото отбора ти е толериран видимо в първенството. А то вече е опорочено. Довижданееее, Кирчоооо! Не губи кураж, идва нов тир
37
29
 
16
 
! Отговори
Разградлия преди 6 години
Софиянчета, кога последно сте играли срещу чужд отбор, помните ли го изобщо или са ви го разказвали дядовците ?
36
11
 
10
 
! Отговори
Гюнтее преди 6 години
Дерманджиев отново съсипа отбора с безумните си смени не на място.За сетен път показа че става за треньор само на малки отборчета от селска лига.Много жалко.Аз предпочирам да гледам легионери които играят ФУТБОЛ под българския флаг,пред синчета на чалгаджийки,мутри и всякакви *** перукари които тропкат ганкиното.Благодарение на Лудогорец видях най големите звезди на живо,изпитах емоциите на победата и тръпката да гледаш супер драматични игри.
35
1
 
16
 
! Отговори
До Чичо Гошо тренера преди 6 години
Когато водиш на свой терен с необходимата преднина, връщаш отбора в своята половина. Евреите ще тръгнат да нападат и като си по-техничен отбор, при контраатака можеш да вкараш още един. Много пъти в мача, бразилците на Гела на разбраха, с индивидуалните прояви, показващи техника, сами се биха. Кафу реши да лъже всички, а е излязал от форма и трябваше да е сменен на полувремето. По-технични, ОК, но защо с тази глупава тактика? Получиха си го делиорманците. Киро Гела ще има още да почака за пари.
34
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нищо българско няма в този отбор...
33
1
 
3
 
! Отговори
до 41 преди 6 години
Е, да, ама нали продължаваш да си гласуваш за тях. Ти си ги питай.
32
6
 
34
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 6 години
Лудогорец играха точно като ромски отбор - с много мерак, техника и хъс напред и пълна безхаберност в защита.Сложете изпуснатата дузпа и гредата на евреите за голове, и ще видите, че отпадането на "проекта" е напълно логично и закономерно.
31
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Един съученик буквално полудя след 7 г прекарани във испански затвор за трафик на дрога на един от корабите на Домусчиев.Превъртя момчето след излизането от панделата,селсо момче което си е нямало на представа какво са товарили на кораба.Мариян от село Оброчище варненскол ,идете и го питайте как гела товари наркотици бе екипажа да знае
30
4
 
37
 
! Отговори
нострадамус преди 6 години
КИРО СЕ ПРЕКРЪСТИ ...ГОСПОД ГО ВИДЯ , КИРО ПРИ 3-0 ПАК СЕ ПРЕКРЪСТИ БРОЕШЕ ВЕЧЕ 20 МИЛИОНА ЕВРО И ХОП 3-1 ....ПАЛАЧИНКАТА СЕ ОБЪРНА С ШОКОЛАДА КЪМ ИЗРАЕЛ! ИМА ГОСПОД И ГЛЕДА!
29
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тънка лайсна са ,не продадоха Кафу и няма пари за класни защитници,дават еди душмански заплати които и с трафик на анфети не могат да избият,не ги плюя а казвам ,че ръководството прави фундаментална грешка като не освежава състава и всеки мач се кръстят да не изгонят Моци щот Терзиев за нищо не става,а и изгониха Минев
28
10
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички българи са щастливи от отпадането на Лудогорец, заради ОТВРАТИТЕЛНИЯТ му собственик! Без значение на, кой отбор са фенове.
27
25
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да жалка история. Много завистници има в тази нация, затова сме на този хал.
26
3
 
21
 
! Отговори
Неутрален преди 6 години
Аз съм доволен от мача- хубава подбеда за Лудогорец и очаквано не продължиха. Аз искам да играят в Лига Европа. Като цяло бългаските отбори не са за ШЛ. Не ми се гледат измъчени равенства срещу големи отбори, а хубави победи.

Спонсорирани публикации