Лудогорец надигра и би Апоел, но се раздели с Шампионската лига

Българският шампион победи с 3:1 в реванша в Разград
Обновена: 3 авг 2017 07:25 | 2 авг 2017 23:23, Красимир Ангелов
88
Лудогорец надигра и би Апоел, но се раздели с Шампионската лига
Снимка: Булфото

Лудогорец победи с 3:1 Апоел Беер Шева в реванш от третия квалификационен кръг на Шампионска лига, но отпадна заради загубата с 0:2 в първия мач в Израел.

През първото полувреме домакините бяха пълни господари на терена и се оттеглиха на почивката при резултат 2:0, с което заличиха пасива си от първия мач. Точен и в двата случая беше Вандерсон (9, 33).

Малко след началото на втората част Марселиньо (55) хвърли в екстаз Лудогорец, но след час игра Мохамад Гадир вкара гол след щастлив рикошет в крака на Моци.

След това разградчани натиснаха съперника, но в края Апоел стигна до дузпа. Тя обаче беше пропусната от Джон Огу, а малко след това Майкъл Охана беше изгонен с втори жълт картон. В последните секунди на мача червен картон получи и Марселиньо.

До края обаче Лудогорец не стигна до така бленувания гол и отпадна от Шампионска лига. Все пак "орлите" ще играят плейоф за влизане в групите на Лига Европа, като жребият ще се тегли в петък.

Подробности за мача вижте в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
5
 
1
 
! Отговори
еленков преди 6 години
Този отбор български ли е? Защото в състава му има само едно българско име,останалите са от братска Африка и други екзотични дестинации! Излагация!
64
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От тия нови трибуни ще стане чудесно природозащитно съоръжение.Пойните птички ще могат спокойно да си гнездят,необезпокоявани от човешко присъствие.
63
1
 
13
 
! Отговори
Трибуна Боци /ББ/ преди 6 години
Ай честито на Кирю! Това ШЛ да не е като да правиш тонове амфети за Сирия.Успех на Ботев довечера!
62
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази новата трибуна,дето пак народът я плати да я кръстят тоя път на Кафу.
61
0
 
6
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 6 години
Понякога трябва и акъл ,и то навреме.
60
2
 
7
 
! Отговори
123 преди 6 години
Абсолютно Кафу бе най-слабият футболист на терена! Да, всеки може да сбърка - не са роботи, но.... тоя не само сбърка, а и нямаше точно отиграване (с изключение на един проблясък), губеше всички единоборства и нямаше почти точен пас, през мача! Симулантче - падаше винаги за да се изпроси нарушение. Кой му е казал, че е звезда ?!?Провали отбора си!
59
0
 
12
 
! Отговори
Гошо Простия преди 6 години
Киро Приватизатора няма проблем да дава по 15000 евро заплата на някакви бежанци, но иначе дава акъл по телевизията, че 300 лева минимална заплата е напълно достатъчна!
58
1
 
11
 
! Отговори
Нефтохимик преди 6 години
Тия Беер Шева чорбарите щяха да ги отнесат с разлика...Ама го няма Сватбата да свири...Сега си мислят, че като сменят треньора и ще цъфнат...Може да докарат някой *** като Бруно Рибейро...с такъв ше прокопсат!
57
3
 
3
 
! Отговори
Геренбахче преди 6 години
Абе пак ще играят в Европа,ама тия на джуджето от Микре и нашите от с.Подуене...
56
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лудогорец си върви нагоре. Достатъчно е да видите разликата м/у тях и българските *** където също се наливат милиони в техните клубове, но вижте само разликата!.. Въпреки неизбежните грешки Лудогорец е силен отбор и постоянно градят: взеха добър вратар (Владо правеше ужасни грешки), имат дълга скамейка, сега им трябва треньор. Нищо лично към сегашния, но е врееме за треньор, който да издигне този прекрасен отбор още едно ниво нагоре.
55
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нищо, Киро ще нареже още няколко кораба и ще плати заплатите на тези работници, дошли от банановите плантации на Еквадор...
54
1
 
7
 
! Отговори
vlady преди 6 години
Определено Дерменджиев трябваше да смени Кафу вместо Анисе, дори може би още на полувремето.
53
3
 
8
 
! Отговори
Бай Гошо преди 6 години
Гледам феновете на отбора на Милко Балев пак пикаят газ
52
2
 
10
 
! Отговори
Шнур за Киро гела преди 6 години
доволни сме, без кренвирши занапред...
51
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Къде е Кирето от КРИП, който знайно как гепи БМФ, направи знайно огромни пари и реши да печели и от ШЛ. И къде направи отборче, в незнайния и отдалечен град, Разград. С три каруци публика. Изкара едни кинти от ЩЛ, услади му се. Загуби реална представа. И за да е шампион всяка година, купи целия БФС, барабар с комисиите и съдиите. И започна едно бутане, една подигравка с футбола, само и само са бие и бъде шампион. И до тук. А изповън, тупаници и резултати като в хандбала. Нищо де, идва нова ШЛ.
50
6
 
6
 
! Отговори
лупи преди 6 години
Снощи си промених мнението за тоя "треньор". Не може да играеш 78 минути с човек по-малко като държиш тая дупка Кафу само да бъде продаден. Подкрепям Лудогорец, но за снощи сами са си виновни
49
3
 
11
 
! Отговори
Крали Марко преди 6 години
Лелеее ,тоя.... собственика май е най мразеният човек у нас , като чета коментарите. Явно си го е заслужил напълно. Много злоба и омраза таи този , много
48
3
 
18
 
! Отговори
Домус-ага преди 6 години
Той поне да беше истински олигарх - а реално, наркотрафикант с 8-ми клас...
47
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
дио 38 За мръсните ПАРИ, ЛИ ДА МУ ЗАВИЖДАМ?.МОЙТЕ СА МАЛКО , НО ИЗТИНСКИ
46
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Логично.Продължава безспорно по-добрият отбор.А напудреното селско отборче на олигархията няма да отиде там,където и без това не му е мястото.