Наско Сираков изригна: Е*ати съдиите!!! Убиват Левски!

Легендата побеснял, докато е гледал загубата на "сините" с 0:2 от Верея
63
Наско Сираков изригна: Е*ати съдиите!!! Убиват Левски!
Снимка: Булфото

Легендарният играч и спортен директор на Левски Наско Сираков е побеснял, докато е гледал загубата на "сините" с 0:2 от Верея в Стара Загора в събота вечер.

Както е известно, първото попадение на Верея падна след спорно положение за засада, а чист гол на Левски при резултат 0:2 бе отменен поради несъществуваща засада. Тези съдийски неточности във вреда на Левски тотално са ядосали Наско, разкри съпругата му Илиана Раева, която написа следното на стената си във "Фейсбук":

"Докато си гледам Световната купа по художествена гимнастика от Минск в спалнята, изведнъж от хола Наско се развика и разтресе къщата: "Това не е истина!!! Е...ати съдиите... Това не е истина!!!! Съдиите убиват "Левски"!!! Това е рецидив!!! Това е скандал, беее!!!!"

От години не съм го виждала така... Не гледам БГ футбол, но щом Наско го казва, значи е УЖАСЯВАЩО клане на "Левски", защото той никога не избухва. Владее се до безобразие...", отсече Раева.

Още новини от родния футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 32 Тъъъп си майна, ако бяха отменили чистата засада на Верея и бяха зачели редовния гол на Левски, резултатът щеше да е 1:1.
30
4
 
6
 
! Отговори
BIZI преди 6 години
DRUGARKO RAEVA NE VI ISKA NIKOI MNENIETO KOLKO PATI VE4E NI LAZETE A
29
8
 
6
 
! Отговори
майна преди 6 години
Добре де, признайте им го този гол и им запишете загуба 1-2.
28
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Наско да не се ядосва много, ами да си спомни как преди години станаха шампиони с отменен автогол, защото е бил от засада. Проста сега друг плаща и поръчва музиката.
27
11
 
23
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 6 години
Националният предател Бойко Методиев Борисов унищожи футболните символи на държавността - ЦСКА и Левски !ЦСКА - символ на героичната Българска армия.Левски - отборът носещ името на най-великия българин за всички времена.Изкуствено създадоха Лудогорец - евроатлантическо творение на болни мозъци, в което мултикултурния модел е осъществен.Отбор, в който няма почти нищо българско и се финансира чрез съмнителни бизнеси.Унищожението на националното самочувствие на българите продължава ...
26
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до ***Жан Виденов- 4 милиарда лева!Сергей Станишев- 3.5 милиарда лева!Васил Божков -3 милиарда лева!Ахмед Доган- 1,2 милиарда лева!Георги Първанов- 1 милиард лева!Корнелия Нинова- 800 милиона!
25
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Насо, първо си роден в Стара Загора и си трай, ще спрем да купуваме хляб. Второ, когато съдиите свиреха за подуенци защо не изригваше и трето защо успешни играчи на подуенци са треньори и ви бият над път и под път, а вие не ги вземате, т.е. те не искат заради интригантите в Подуене. Кокъла още дълго време ще си бъде последният треньор, с който подуенци станаха шампион. Поне един гол да бяхте вкарали или след 3 мин. спряха да играят!
24
9
 
9
 
! Отговори
Малин преди 6 години
На крива ракета, космоса й пречи.
23
1
 
13
 
! Отговори
Фенъ преди 6 години
Домус аго пак иска да намаже филията от двете страни.
22
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до МаймунатаБойко Боросов- 4 милиарда лева!Васил Божков -3 милиарда лева!Ахмед Доган- 1,2 милиарда лева!Георги Първанов- 1 милиард лева!Иван Костов- 800 милиона!
21
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до ***....списание Форбс което се занимава с богатствата на хората упомена преди 4-5 години че Васил Божков е един от най-големите богаташи на Балканския полуостров и написа че имал 3 милиарда лева.
20
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 21 Официално има 3 милиарда лицето Васил Божков. А иначе РЕАЛНО колко има само Господ знае!
19
6
 
5
 
! Отговори
Шопо преди 6 години
,, Геренбахче,, е убит отдавна -откакто Ви свалиха пагоните на милиционери !!!
18
0
 
8
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 6 години
Кой милиардер ще ти каже колко му е богатството, официално?И най вече дали е негово, или само така се води
17
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 19 Официално Васил Божков има 3 милиарда лева. Ако не си запознат попрочети данни от НАП.
16
1
 
5
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 6 години
До 15Ти да не си счетоводител на чepeпа, та знаеш колко пари има? Или се водиш по клюките?
15
3
 
9
 
! Отговори
смех преди 6 години
Трета минута с гол от засада и 1:0 за Верея . После 5 човека покриват играч за Левски , но има засада . И Лудогорец накрая пак шампион , но за по сигурно Кирчо почна да се подсигурява още от 3тия кръг ....
14
12
 
11
 
! Отговори
Цска умря преди 6 години
По повод новосформираното селско тимче от Етрополе и Ловеч, откраднало името на вечния съперник Цска, НИЕ ФЕНОВЕТЕ НА ВЕЛИКИЯ ЛЕВСКИ РЕШИХМЕ СЛЕДНОТО: Поради фалита на Цска на 09.09.2016г. вече не съществува ВЕЧНОТО ДЕРБИ! А то завърши окончателно с 188 мача, от тях 78 победи за ЛЕВСКИ, 47 равенства и 63 загуби при голова разлика 268-251 в полза на ЛЕВСКИ!!!!! Единственото нещо, което не може да се промени на този свят са фактите, а те са трагични за покойния Цска.
13
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 13 Ами к'во е виновен Кирчо Мафиота, че държавата му позволява да си трупа милионите от наркотрафик? К'во е виновен че държавата му позволява товеа и той да си купува качествени играчи струващи милиони? Тоя Череепа има 3 пъти повече мангизи от Гела...3 милиарда лева има. Що не вложи 20-30 милиона в ЦСКА- любимият му клуб? М?Щото е скръндза. Гела прежали 20 милиона за играчи...сега обновява стадиона в Разград за още 4-5 милиона...инвестира човека в хобито си. А оня Черепа?
12
5
 
9
 
! Отговори
Дунав преди 6 години
Уевски че са спънати *** съдията е виновен