Наско Сираков изригна: Е*ати съдиите!!! Убиват Левски!

Легендата побеснял, докато е гледал загубата на "сините" с 0:2 от Верея
63
Наско Сираков изригна: Е*ати съдиите!!! Убиват Левски!
Снимка: Булфото

Легендарният играч и спортен директор на Левски Наско Сираков е побеснял, докато е гледал загубата на "сините" с 0:2 от Верея в Стара Загора в събота вечер.

Както е известно, първото попадение на Верея падна след спорно положение за засада, а чист гол на Левски при резултат 0:2 бе отменен поради несъществуваща засада. Тези съдийски неточности във вреда на Левски тотално са ядосали Наско, разкри съпругата му Илиана Раева, която написа следното на стената си във "Фейсбук":

"Докато си гледам Световната купа по художествена гимнастика от Минск в спалнята, изведнъж от хола Наско се развика и разтресе къщата: "Това не е истина!!! Е...ати съдиите... Това не е истина!!!! Съдиите убиват "Левски"!!! Това е рецидив!!! Това е скандал, беее!!!!"

От години не съм го виждала така... Не гледам БГ футбол, но щом Наско го казва, значи е УЖАСЯВАЩО клане на "Левски", защото той никога не избухва. Владее се до безобразие...", отсече Раева.

Още новини от родния футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЕДИН САМОЗАБРАВИЛ СЕ ОЛИГАРХ И ГРАНДОМАН КАТО КИРО ДОМУЗА С ПРОТЕКЦИЯТА НА ВЛАСТТА ,Е ВЗЕЛ ЦЯЛАТА ВЛАСТ В БФС ,ТАМ СЪЩИЯ ИЗПРАЩА ПОРЪЧКОВИ СЪДИИ ДА ПОРЯЗВАТ ЯКО СИНИ И ЧЕРВЕНИ И ВМЕСТО ТЕЗИ СИНИТЕ И ЧЕРВЕНИТЕ ДА СЕ ОБЕДИНЯТ СРЕЩУ ТОЗИ ТАРИКАТ И КОРУМПИРАНОТО БФС ,СЕ САМОИЗЯЖДАТ ЕДНИ ДРУГИ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПРИНЦИПА РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ КИРЧО УСПЯВА .ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ С И КАКВА СИЛА МОГАТ ДА БЪДАТ АКО СЕ ОБЕДИНЯТ ЗА НЯКАКВА КАУЗА ФЕНОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ ЦСКА,ТОВА ЩЕ Е КОШМАР НЕ САМО ЗА КИРЧО НО И ЗА ВЛАСТТА
10
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Съдиите убиват Левски - не им дават по дузпа на всеки мач като преди.
9
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 8 При бай Тошо имахме детско -юношески школи, където влизаха съвсем нормални деца, а не като сега некадърни връзкарчета. Стоичков да не би да е бил връзкар че го взеха в Харманли на 16 години? Не, просто треньора видя в него спортната му злоба и хъс с което се е различавал от останалите хлапета.
8
0
 
7
 
! Отговори
ТВ в спалня, не! преди 6 години
Телевизор в спалнята влияе зле на сек....ия живот.
7
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе, при сатрапа Бай Тошо, нали така го наричаха след 10.11.89, защо имаше спорт, и добри футболисти които се ценяха в Европа? Защото имаше някакъв ред и дисциплина, почти нямаше корупция. По-добрите играеха. От около 10-12 години играят слабите но с богато татковци. На Бедните не се дава шанс, треньора захлебва в името на качеството на футбола. Това начало в Левски постави Бисер Хаздай. Колко таланти съсипа, защото не му даваха пари. А като нямат родителите, какво да правят. Левски сега плаща.
6
1
 
9
 
! Отговори
Насо-Гъзъ преди 6 години
Уахаааааааааааахаахахахахааааа
5
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Що не вкараха 4 гола, какво като им отмениха един? Щото толкова си могат. А когато свиреха за тях, както сега за Лудогорец, си траеха и печелеха. Е, всичко де връща. Да тренират и тренират, друг изход няма!
4
1
 
6
 
! Отговори
ЦСКА преди 6 години
КЗКиро, Оле!
3
1
 
12
 
! Отговори
Крети преди 6 години
На Левски все някой друг им е виновен! Трябва да се преименуват не може да срамят името на Апостола! Продават си все футболистите в майка Турция! Повече от половината имотбор са смешни чужденци, при толкова мамуни в отбора не знам какво правят скинарите левскари ми е просто непонятно.
2
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хайде Насе, пОсмали ман//го, казва народа. Левски е жалък в играта, видя се. Няма живот във футболистите, с гипсирани крака са, вижда се от Еверест. Защото от години няма поне 10 годишна програма как ще се развива дружеството. Работи се на парче, бъркат се всякакви "Левскари", фенове, които искат но не могат и не знаят как. Имаха страхотни треньори, които изгониха или избягаха. Йоканович дойде от Реал, интелигентен и можещ. Смениха го с Гонзо защото..обичал Левски??? Да не плаче Наско, смешно е.
1
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Понеже за този мач са напълно прави, е десеторно по-приятно усещането за десетките отбори, ставали жертва на чернодрешковците изпълнявали синя поръчка през годините. Колкото повече ви боли, толкова по-хубаво!