Наско Сираков изригна: Е*ати съдиите!!! Убиват Левски!

Легендата побеснял, докато е гледал загубата на "сините" с 0:2 от Верея
63
Наско Сираков изригна: Е*ати съдиите!!! Убиват Левски!
Снимка: Булфото

Легендарният играч и спортен директор на Левски Наско Сираков е побеснял, докато е гледал загубата на "сините" с 0:2 от Верея в Стара Загора в събота вечер.

Както е известно, първото попадение на Верея падна след спорно положение за засада, а чист гол на Левски при резултат 0:2 бе отменен поради несъществуваща засада. Тези съдийски неточности във вреда на Левски тотално са ядосали Наско, разкри съпругата му Илиана Раева, която написа следното на стената си във "Фейсбук":

"Докато си гледам Световната купа по художествена гимнастика от Минск в спалнята, изведнъж от хола Наско се развика и разтресе къщата: "Това не е истина!!! Е...ати съдиите... Това не е истина!!!! Съдиите убиват "Левски"!!! Това е рецидив!!! Това е скандал, беее!!!!"

От години не съм го виждала така... Не гледам БГ футбол, но щом Наско го казва, значи е УЖАСЯВАЩО клане на "Левски", защото той никога не избухва. Владее се до безобразие...", отсече Раева.

Още новини от родния футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А га сватби и брадви режат ЦСКА срещу делиорманците се кефите и мълчите, хак да ви е......
50
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Насе, що не изригна като гледа Леевски и Верея на баража?
49
2
 
2
 
! Отговори
Наско преди 6 години
И, каква "легенда" е този Дрисък и СМУКАЧ?? Реалностите в Българския Футбол са такива, те се определят от бившия му съиграч - Перуката! Колкото до Левски, всички си спомняме времето, когато Левски/Витоша/ биеше само със съдиите, не пиша това, за да се мисли, че в България футбола е само ЦСКА - Левски, тези два отбора съсипваха преди години - Целия футбол, я да каже "легендата" с голия *** на терена, колко са юношите на Левски..играещи в Представителния ***, я да каже Мафиота Боримиров, в ***
48
1
 
6
 
! Отговори
за Левски-София преди 6 години
Тия в баровете пред ....... и чалгаджийките са много велики, ама като излезнат на терена---------трагедия, не знаят как се рита топката.Да си сменят името веднага.Васил Левски е велик българин.А тия са наркомани и чалгаджии, освен това се напълниха с разни некадърни чудженци и черни маймуни.
47
6
 
6
 
! Отговори
за Левски-София преди 6 години
Смешното отборче от Подуене се оправдават със съдиите.Мястото им е в Б група.И да си сменят името.Защото Васил Левски е велик българин.Тия нещастници и наркомани не заслужават да носят това име.
46
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Че сбъркаха съдиите сбъркаха,ама ,че и играчите не показаха нищо,и това е вярно!Абе какво обновление с "уморени коне"?А половината "А група с наши бивши играчи и треньори!С пари само не става,трябва и акъл!
45
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кума на административния директор на Лудогорец -Георги Карамандужуков е съдията който вчера закопа отбора на Левски. В вече бившата държава и футбола и всичко е една тотална корупция и мафия ,която се ползва с пълната протекция на оня дебел *** от Банкя -Бойко суджика
44
9
 
8
 
! Отговори
1948-2016 преди 6 години
ЦСКА умря. Няма вече ЦСКА има ЦИЦЕКС, ЛИСКА, ЦСКА-София или както и да го наричаме това, което е останало от обединението на Етрополе и Литекс. Какво тук значи някаква си петолъчка. Това са тъжните факти за бившите чорбари
43
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Горкият колко е заблуден,не убиват само Левски ,а всичко живо в тази държава.
42
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Наско ще го запомня как на времето си показваше допето по стадионите.
41
7
 
17
 
! Отговори
БРЕЙ преди 6 години
Н ,АКО ПРЕДИ 89 НЕ СВИРЕХА ПО 18 ДУЗПИ НА ГОДИНА СЪДИИТЕ НЕ ВЗЕМАХА НАРЯД,ДУЗПИТЕ ОБИКНОВЕННО ИДВАХА В КРАЯ НА МАЧА ДА НЕ МОГАТ ДРУГИТЕ ДА ИЗРАВНЯТ.Н ,КОЛКО КУПИ ВЗЕХТЕ СЪС ВРЪЗКИ ПО ПАРТИЙНА ДС ЛИНИЯ,ТОГАВА ЗАЩО МЪЛЧАХТЕ,ХУБАВО ВИ ГО КАЗА ИЛИЯН ИЛИЕВ ЕДИН ДОСТОЕН МЪЖ Е БЪЛГАРИН,ПО СЪЩИЯ НАЧИН СЕ ИЗРАЗИ И ГОНЧО ЗА СЪСТОЯНИЕТО НА ЛЕВСКИ,ТЪРСЕТЕ СЛАБОСТТА В СЕБЕ СИ,НЯМАТЕ ОТБОР,ИМАТЕ СБОР ОТ РИТАЧИ И ОТВСЯКЪДЕ.ЛЕВСКИ НЕ Е ОТБОР, А МЪКА,ДАДОХА СТАДИОНА,ПОСТРОИХА НОВА ТРИБУНА,НЯМАТЕ ПАРИ, НО СКУБЕТЕ
40
4
 
16
 
! Отговори
Шабан Шаулич преди 6 години
Да изригнем на Илиана Раева на пъпа ,да изригнем...
39
3
 
11
 
! Отговори
"Ярс" преди 6 години
Така е като пригласяте на разградската гелосана мaстия. Мислите си че като се сдушите с него няма да ви пречи. Да ама не. С такъв алчен "човек' като него не можете да бъдете приятели. Нали усещате как ви подрязва още в самото начало за да натрупа някаква преднина. Лека-полека по точка и така стават нещата от далече. И после ще застане пред камерите и ще започне да се прави на голям моралист как било некоректно да се коментират съдиите и как ви били виновни и извънземните. Лицемерието е голямо.
38
4
 
14
 
! Отговори
Azzzz преди 6 години
Пеевски + БарекоФ - 4 млд. от КТБ.
37
3
 
2
 
! Отговори
gogo преди 6 години
koi go interesuva kakvo e kazal nasko atanasko taq da si gleda gimnastikata i da ne se izlaga
36
4
 
12
 
! Отговори
Йозджан преди 6 години
До ХА-ХА-ХА !90 % от съвременните учуници знаят, че Левски е бил предаден от Тодор Батков.
35
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каквито са треньорите и футболистите, такива са и съдиите - НЕКАДЪРНИ! Яко спъване и блъскане по терена, на което малоумнитe коментатори му казват "мъжка игра", пияни и дрогирани "фенове" трошат седалки и хвърлят бутилки и бомбички, което същите *** коментатори наричат "хореография" - това е БГ футбол.И всичко това започва от ЦСКА и Левски.
34
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Смениха се времената, Домуз Ага купи цялата федерация, само и само да е шампион. Тази година не успя но идва нов сезон. Ще купи и това което не е успял. Отбора му бил български??? Кое е българското, шафиора и домакина ли? Напълнил е отбора с бангладешци и пакистанци, къде е приноса за българския футбол? Приноса са парите в сметките на самозабравилият се комсомолец. И него го тресе страха, по 40 маймюни го пазят на мач! Защо бе, Домуз Ага, от кво се плашиш? Уби футбола у нас и продължаваш.
33
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
OTKOGATOZI SHAPSHAL STANA I LEGENDA,KOLKOTO I GENA MU BESHE DOBRA GIMNASTICKA PREZ KOMANIZMA.
32
4
 
13
 
! Отговори
Snorky преди 6 години
Добър резултат. Браво!

Спонсорирани публикации