Херо се закани: Ще вкара Лудогорец в групите на Лига Европа

По-класният отбор сме, заяви новият треньор на "орлите"
16 авг 2017 16:52, Красимир Ангелов
10
Херо се закани: Ще вкара Лудогорец в групите на Лига Европа
Снимка: БТА

Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров даде първата си пресконференция ден преди мача със Судува.

"Смятам, че футболистите са в добро състояние", отчете Херо. "Показаха го в тренировките до момента. Мотивирани са да изиграят двубоя със Судува на ниво. Не се съмнявам, че сме по-класният отбор и трябва да го покажем на терена", подчерта родния специалист.

Димитър Димитров е категоричен, че шампионите ще подходят сериозно към сблъсъка с литовския тим.

"В никакъв случай не трябва да подценяваме Судува. Победиха с 3:0 Сион и направиха равен като гост в Швейцария. Това говори за ниво и класа. Длъжни сме да уважаваме всички съперници, които са стигнали до тази фаза в евротурнирите", допълни Димитров.

Какво още каза Херо вижте в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
Фенъ преди 6 години
КЗКиро, Оле!
6
1
 
0
 
! Отговори
иртиш,бивш "тра преди 6 години
"Hero Zero - безплатната браузърна игра! В Hero Zero нормален човек може да разкрие своите суперсили! Тренирай, изпълнявай мисии,печели пари и ..."Всяка прилика с действителни лица и събития е случайно намесена...За Херо Само адмирации !!! Голям човек !!!, пише-Крали Марко и е прав...-N 4,ако след малко не сме 2маСигурно говори на езика на играчите...ЕСПЕРАНТО!Сигурно те също ще играят,както са го разбрали...Имаше един търпелив и началници и на играчи и правеше чудеса...АМА вече го няма...
5
0
 
8
 
! Отговори
popa ot razgrad преди 6 години
успехът е не да влезеш в групите а да излезеш от групите...
4
6
 
1
 
! Отговори
КРАЛИ МАРКО преди 6 години
За Херо Само адмирации !!! Голям човек !!!
3
1
 
3
 
! Отговори
КРАЛИ МАРКО преди 6 години
Собственика много мирише на скрап . Не може да обичаш такъв продукт. Трябва и малко етика.Мисията с този нечовек е невъзможна.
2
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
и сега великият ХЕРО дето изведе някъв 3то дивизионен български отбор до 9ти кърг за купата на България ще води Лудогорец.... е НЯМА такава дръжава !
1
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
напоследък всичко е траги-комедия - Багер и авботус се сблъскаха, *** никога не е участвала в корупционни сделки, светлият сокол др Ахмед Доган не е бил член на ДПС и не е прибрал 2милион за консултантски услуги на Цанков камък. Чалгарниците на морето са на протест, че могат да не спазват законите... е няма такава държава!