Джошуа чака Кубрат Пулев: Той е следващият...

Британецът обяви, че Кобрата ще е преди Луис Ортис
18 авг 2017 14:23,
15
Джошуа чака Кубрат Пулев: Той е следващият...
Снимка: архив Булфото

Световният №1 в бокса в тежка категория Антъни Джошуа се готви за сблъсък с Кубрат Пулев. Британецът потвърди, че следващият му съперник ще е българинът.

Кубрат е задължителен претендент на Международната боксова федерация (IBF), като мачът със сигурност ще се проведе през есента. Предстои да бъдат определени точната дата и мястото на сблъсъка.

Още по темата

Британецът трябваше да даде реванш на легендата Владимир Кличко, но Стоманения чук предпочете да прекрати кариерата си. Така Джошуа, който има 19 победи с нокаут от 19 двубоя, е длъжен да защитава титлите си във версиите IBF и WBA срещу Кобрата и Луис Ортис, пише gol.bg.

От WBA настояват шампионът първо да се бие с кубинеца, или в противен случай ще му отнемат пояса. Казусът с Пулев е идентичен, което означава, че в лагера на Джошуа трябва да действат бързо.

"За жалост Кличко прекрати кариерата си, въпреки че очаквах с нетърпение реванша с него. Сега трябва да се насоча към задължителните претенденти. От около една година сме се разбрали с Пулев, докато с Луис Ортис сме говорили от около два месеца", заяви британецът пред Sky Sports.

"С Пулев уговорката е, че той ще е следващият ми опонент, ако няма реванш с Кличко. Чак след него може да преговаряме с Ортис, ще се бия и с двамата претенденти. Ако някой е толкова нетърпелив, че не иска да чака за двубой срещу мен, няма проблеми, нека ми отнемат пояс, щом такива са правилата", добави Джошуа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много искам нашия да издържи 12 -те рунда без да го нокаутира тоя робот, но за съжаление нека си кажем обективно истината- Джошуа прилича на танк пред трабант спрямо нашия...и издръжливост и повратност и мълниеносни тежки удари и уникална защита и е в разцвета на силите си. Нашия к'во има? Дано оня го пожали и да го свали с два три удара още в първите 1-2 рунда, че не искам Андреа да остане вдовица.
12
3
 
2
 
! Отговори
anonimen преди 6 години
ne6iq za da go pobedi trqbva da se otkaje ot diskotekite mi toi taka e otpusnat te gardite mu visqt pone 6 meseca 6te mu trqbvat da se vzeme v race ina4e 6te go svalqt za 3 minuti
11
6
 
17
 
! Отговори
Пончо преди 6 години
Да не се лъжем, нашия е там да вземе пари, за пръв път гледах нашия срещу Кличко, той нашия няма стойка, все едно гледах дете от училище 1 до 4-ти клас, ще отиде ще му чупат зъбите, ще вземе некое евро и това е, после ядене пиене секс със жената и това е. Щом нашия е претендент за титлата смятайте на кво ниво е вече тоя спорт.
10
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
винаги имам точни прогнози на базата на дедуктивното мислене досега не съм се подвел съжалявам за НЕ българите само така мога да нарека хората които постоянно се подиграват във форумите с наи добрият наш боксьор КУБРАТ ПУЛЕВ ЗА ТЯХНО НАИ ГОЛЯМО СЪЖАЛЕНИЕ КУБРАТ ЩЕ ПОБЕДИ 100 ПРОЦЕНТА СЪМ СИГУРЕН ЗАПОМНЕТЕ МИ ДУМИТЕ КАТО ГИ ЗАПИШИТЕ НЯКЪДЕ
9
5
 
13
 
! Отговори
Гост преди 6 години
Кобреди може и да вземе много пари за мача,но цял свят ще му се смее,защото на думи е мноооо голем,но на дела ич,а срамът си е срам,било то с няколко милиона или без тях
8
4
 
13
 
! Отговори
Дедо Гого преди 6 години
Предлагам на Кобрата да застане на средата на ринга с едно плюшено мече и да каже на Джошуа : "Не ме е страх !" Нема начин оня да не падне...А иначе - УСПЕХ НА КОБРАТА !!!
7
5
 
16
 
! Отговори
РусенецЪ преди 6 години
Хайде да опитаме обективно. Ако Кубрат не свали Джошуа до 3-тия рунд, точка на мача. Не бе, българин съм, страхотно искам да имаме български шампион, но тук става дума за елементарен, природен метаболизъм. Впрочем, самия Джошуа го знае. Или поне го знаят "големите глави" от щаба му. Та, сори за прогнозата, но смятам, че Кубрат ще падне с нокаут до 6-ти, максимално 7-ми рунд!
6
5
 
9
 
! Отговори
Stefko 88 преди 6 години
ще бъде бит :( ония е сериозен опонент.
5
7
 
33
 
! Отговори
Разбира от бокс преди 6 години
Ако Пулев се бие с Джошуа до края ноември, за него остават реални шансове да мине ТЕЛК до Коледа и да излезе в заслужена пенсия по инвалидност.
4
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Двубоят ще се проведе в Плаза, че ако стане нещо хората на Кобрата да скочат и те
3
11
 
29
 
! Отговори
Владислав преди 6 години
Ей, мамка му долна *** сме си това българите и това е,никой не казва за това което е постигнал а само гледате сеир и плюете,все едно вие направихте нещо в жалките си животи, ама е лесно да даваш акъл зад щанда на маркета или бензиностанцията.Може и да отнесе бой но поне е стигнал до там, поне яде бой за парите които взима а вашите пумиярски футболни клубчета какво направиха? Само взимат пари и крадът крадът........ Айде карайте си 20 годишните коли, изплащайте си панелката за 30 години и ***
2
18
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нека плюенето по нашето момче започне сега. Интересно ми е колко от изплюлите се тук ще празнуват след евентуална победа на нашия?
1
15
 
20
 
! Отговори
ТУРЧИНЬ преди 6 години
Милата кобричка, що бой ще отнесе. Бе кви глупости говоря, нокаут в третия рунд и туй ще е.

Спонсорирани публикации