Фантастично! Гришо разби Кирьос и спечели "Мастърса" в Синсинати

Нашето момче демонстрира страхотен тенис и заслужено надделя над австралиеца
21 авг 2017 00:50, Красимир Ангелов
66
Фантастично! Гришо разби Кирьос и спечели "Мастърса" в Синсинати
Снимка: Reuters

Григор Димитров постигна най-големия успех в кариерата си, след като грабна трофея от силния "Мастърс" турнир от сериите ATP 1000 в Синсинати, САЩ.

На финала нашето момче не остави шансове на австралиеца Ник Кирьос и го победи след 6:3, 7:5.

Това бе втора среща между двамата и втора победа за нашенеца, след като преди това те се срещнаха на турнира в Индиън Уелс преди две години.

По пътя си към финала нашето момче достигна след победи над Фелисиано Лопес, Хуан Мартин Дел Потро, Юичи Сугита и Джон Иснър, а днес се справи и с австралиеца.

Положителното в случая обаче не е само титлата, а и изключително концентрираната игра на българина, който изигра перфектен мач както игрово, така и чисто тактически.

Трофеят е трети за сезона за хасковлията, след като преди това триумфира в турнирите от сериите ATP 250 в Бризбън и София.

Всичко за успеха на Григор Димитров вижте в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
SAPERNIKAT MU E PODKUPEN,ILI NESHTO MU E SLOGENO V KAFETO.
33
0
 
3
 
! Отговори
допингът преди 6 години
До ГогоА когато падне го хулим! Заслугата е и на неговата половинка, дето го вдъхновява!
32
0
 
8
 
! Отговори
Гого преди 6 години
Браво Гришо горди сме със теб.Ако беше отпаднал щеше да има 2 пъти повече коментари.Радваме се на лошите неща.Успеш Гришо със теб сме
31
0
 
8
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Мачкай, Гришо!
30
1
 
3
 
! Отговори
до 32 преди 6 години
Напълно си прав. Самият Гр. димитров каза , че основото сега е , да не се главозамае. Тъпииите бг ***, свикнали да ласкаят и блииижат, знаем кого--не са свикнали на обективни коментари. А те биха били следните: 1. Браво Григор. 2. Желаем ти успех. 3. На Големият шлем ще ти бъде по -трудно, защото от 2-3 години не си победил, дори и един от пъмвата петица. 4. Стискаме ти пали и те обичаме.
29
2
 
7
 
! Отговори
до 32 КАКВО ТОЛКОВА преди 6 години
Ти какво постигна, докато си бил на неговите години? На 26 години има още много път пред него.
28
15
 
4
 
! Отговори
ТенЕсист преди 6 години
Само да не го приписват като победа за България и едва ли не че Гришко донесъл някаква национална гордост. Гришко си играе за джобчето и му е през... за България, неведнъж го е доказвал с поведението и изказванията си. Напоследък малко реши да заглади имиджа, та повече се прави на патриот. Изчака подходящия момент, но това си е за него, няма нищо общо с нас, нито ще се върне тука да живее, нито нещо ще направи, само джоба ще си пълни.
27
0
 
10
 
! Отговори
До Х преди 6 години
Нищо не се крие. Всеки, от най-силните може и иска да участва, стига самият той да не се откаже, най-често поради здравословни проблеми. Надал беше на турнира, както и Ал. Зверев и Доминик Тийм, които са от топ 10, а Надал със спечелените точки от турнира сега е първи в класацията, Зверев е шести, а Тийм е осми. Мъри и Джокович играят слабо тази година, докато Федерер направи силно завръщане, но явно си има причина да не участва. И не е хубаво да се вика във форума (писането с главни букви).
26
8
 
1
 
! Отговори
х преди 6 години
ГОЛЯМ УСПЕХ-СПОР НЯМА!! ДА МУ Е ЧЕСТИТА ПОБЕДАТА- НА НЕГО И НА НАС,ПУБЛИКАТА.ЗАЩО ОБЯЧЕ ГИ НЯМА ПЪРВИТЕ-НАДАЛ,ФЕДЕРЕР,МЪРИ И ПР. КАКЪВ Е РЕГЛАМЕНТЪТ ЗА УЧАСТИЕ В ТЕЗИ МАСТЪРСИ-ПРОСТО НЕ ЗНАЯ.КОЙТО ЗНАЕ ДА НАПИШЕ ДВА-ТРИ РЕДА ПО ВЪПРОСА,МОЛЯ. ЖУРНАЛЯТА НЕЩО ПОСКРИВАТ,МИ СЕ ЧИНИ...
25
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво Гришо!Много силен турнир. От тенисистите, които са преди Гришо в класацията имаше трима, които сега са първи, шести и осми, а беше пълно с тенисисти от топ 20 и топ 30, т.е. всеки един от тях можеше да стане победител в турнира.
24
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво!
23
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Айде, честито! И да е здрав!Таз година топ 10, догодина топ 3...
22
0
 
29
 
! Отговори
Браво преди 6 години
Браво Гришо!
21
42
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Със спечеления милион може да се купи една тоалетна в центъра на Ню Йорк.
20
53
 
13
 
! Отговори
КАКВО ТОЛКОВА? преди 6 години
Никой не отрича победата на Григор. Но тези,които не приемат обективно мнение трябва да знаят, че ако беше толкова добър отдавна да беше натрупал една дузина мастърси. Нали все сравняват Григор с големите. На неговите години те бяха натрупали толкова титли, за които българинът трябва да играе поне до 40 г. Журналистите по телевизиите се уляха в прехласванията си. Коректното отразяване на събитието би им донесло повече успех.
19
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво е това натъртване, че много хора са отсъствали. 56 от здравите топтенисисти играха,55 паднаха,1 би!
18
14
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По-леко с еуфорията. Григор взе титлата, но не срещна нито един по-високо ранкиран противник. Кириос е 19 в ранглистата.Хубаво е, че се възползва от ситуацията в отсъствието на повечето топ тенисисти.
17
3
 
22
 
! Отговори
Любител преди 6 години
Браво на Димитров, че използва шанса си. До колкото си спомням седем от десетката не играха на този турнир. Григор игра добре, но Киряка направи много грешки, които не допусна с мача си с Надал. Все пак това е голяма победа, като се има предвид на колко години е българинът. Ако иска да е сред най-най-добрите трябва да печели по няколко Мастърса на сезон.
16
13
 
0
 
! Отговори
Клеопатра Филопатор преди 6 години
То верно си е фантастика . Хахаха
15
4
 
43
 
! Отговори
do 28 преди 6 години
Аз като "обикновен българин" се зарадвах искрено на победата на Григор и това ми е достатъчно да започна с добра емоция деня. А "обикновения българин" трябва да започне да бачка здраво като Григор, за да му се подобри живота.

Спонсорирани публикации