Постигната е договорка! Кобрата vs. Джошуа на 28 октомври

Мястото на боксовата среща е Милениъм Стейдиъм в Кардиф
22 авг 2017 11:45, Веселин Коларов
49
Постигната е договорка! Кобрата vs. Джошуа на 28 октомври
Снимка: Reuters

Щабът на световния шампион Антъни Джошуа постигна окончателно договорка за мач с претендента Кубрат Пулев за титлата във версия IBF, съобщи ESPN.

Според информацията двете страни са се спрели на датата 28 октомври, а мястото е Милениъм Стейдиъм в Кардиф.

Другият вариант остава Лас Вегас на 11 ноември, като в близките дни окончателно ще бъде потвърдено къде ще се проведе срещата.

Както е известно, Джошуа спечели шампионския пояс след победа над Владимир Кличко. Джошуа трябваше да даде реванш на Кличко на 2 декември, но украинецът прекрати състезателната си кариера и претендент за титлата стана Кубрат Пулев. 

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
1
 
1
 
! Отговори
union ivkoni bus dri преди 6 години
pak shte prodylgi napred amoge i oitzad napred hahahahah smeshnici
39
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всичките ни спортисти го правят за пари.Или ги бият и отпадат или ако победят ще е договорка!
38
1
 
2
 
! Отговори
Рок енд рол преди 6 години
Най-лошото за нашия е, че Джошуа е страшен нокаутьор! Това да знаеш, че всеки момент може да прелети снаряд в главата ти те мачка и психически. А дори и отбиването на такива удари те изтощава физически (да не говорим какво става ако те ударят)! Много сложна задача за Кубрат, за съжаление. :(
37
1
 
1
 
! Отговори
Рок енд рол преди 6 години
"Не е точно така. Джошуа получи този удар от Кличко ....стана... остана на краката си и простна кличко на земята."... Ужас! Как стана след тоя удар не знам! Но съм гледал и други да стават след такива страшни удари! Явно трябва да си много трениран и корав боксьор, за да станеш след такъв снаряд! Ударът беше като от учебник за десен прав, нанесен от истински майстор!
36
2
 
3
 
! Отговори
Рок енд рол преди 6 години
Много харесвам Джошуа като боксьор, но няма как да съм за него, когато играе срещу българин. Има-няма шансове - все тая, аз съм за Кубрат!
35
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 36Не е точно така. Джошуа получи този удар от Кличко ....стана... остана на краката си и простна кличко на земята. Така че един удар, няма да може да свали здравеняк , като Джошуа . Освен че бият световните шампиони и носят :))
34
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 39Вица на деня ли каза хахаххахахДжо не бил нищо особено :)) Такъв боксьор , не е имало откакто Тайсън се отказа . Пулю отива да се бие за пари , не за титла. Просто няма как да стане. Пулю няма един мач с нокаут. ..просто неможе да удря.
33
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Джошуа не е нищо особенно, ще видите как ще го млати още първия сериозен противник.За съжаление обаче Пулев е много слаб. Пулев имаше шанс да получи урок от Кличко за реалното си състояние. Вместо да се научи от грешките си и да се промени в положителна насока, той започна както преди - двубои с пенсионирани боксьори.
32
0
 
15
 
! Отговори
мгогу преди 6 години
Повлиян и аз от псевдо патриотизъм виках за него и си мислех, че има шанс да бие Кличко. И тогава боксовата реалност ме удари..... може би добър боксьор като цяло, но за ранга световен шампион напълно посредствен. Кличко си направи разходка в парка.
31
2
 
16
 
! Отговори
shrek преди 6 години
Пулев отсега да си осигури гипс, превръзки и легло в Пирогов!
30
3
 
9
 
! Отговори
Вин преди 6 години
Всеки, който се е занимавал с бойни спортове знае, че при 85+кг. всеки един по-тежък удар, особено при засрещане може да реши мача! Да, Джошуа е фаворит, но нищо не се знае!
29
2
 
20
 
! Отговори
фен преди 6 години
Не му завиждам, на Кобрата.
28
5
 
13
 
! Отговори
Цецо преди 6 години
Ще стискам палци за успех на нашето момче!!!
27
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като му видях смешния гард на нашия срещу Кличко си казах, ако само го нокаутира ще е добре. Дано не го прати в болница. Отърва се само със скенер. Издържала е тиквата му на лявото круше. Дали ще издържи с Джошуа не знам. Дано не подразни амгличанина с простотиите си, защото лошо му се пише. Простичък си е нашия, и то много. Виждали ли сте го как ходи в доскотеките? Все едно е световен шампион. Да, шампион е но по проститя и наглост.
26
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много мишлета много нещо, толкова ли е плодородна жътвата, че се навиците толкова много бе гмеж?Мача е със фаворит - Джошуа, за мен не супер-фаворит, а просто фаворит. А мачът е със неизвестен край. Успех на кобрата, да живее България
25
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя бездарен китук ако излезе срещу Джошуа е мъртвец в 2 рунд , ако се получи срещата не е защото нашия е голям талант и е заслужил мач за титлата , а защото в съврмения бокс шампионите имат право да избират да се бият срещу доматени консерви за статистиката и да избягват преките си опоненти.Ще почакаме още 2-3 години за мач Джошуа-Лаилдер или Фюри.
24
3
 
38
 
! Отговори
Мъжкия преди 6 години
Толкова ли е трудно да напишете Кобрата срещу Джошуа. Може би това "vs." ви звучи по-интелигентно, по-възвишено... Смешници...
23
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кобрата е претендент и следователно трябва да се пробва. Ако можех и аз бих излязъл на ринга. С удоволствие бих изял няколко тупаника за 2-3 милиона долара.
22
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
никакъв шанс.давам му най-много тройка с гарнитура
21
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И 1 рунд да не изкара какво?Бие се за световната титла.Вместо да го халят го плюят. То завистта е лошо нещо.

Спонсорирани публикации