Постигната е договорка! Кобрата vs. Джошуа на 28 октомври

Мястото на боксовата среща е Милениъм Стейдиъм в Кардиф
22 авг 2017 11:45, Веселин Коларов
49
Постигната е договорка! Кобрата vs. Джошуа на 28 октомври
Снимка: Reuters

Щабът на световния шампион Антъни Джошуа постигна окончателно договорка за мач с претендента Кубрат Пулев за титлата във версия IBF, съобщи ESPN.

Според информацията двете страни са се спрели на датата 28 октомври, а мястото е Милениъм Стейдиъм в Кардиф.

Другият вариант остава Лас Вегас на 11 ноември, като в близките дни окончателно ще бъде потвърдено къде ще се проведе срещата.

Както е известно, Джошуа спечели шампионския пояс след победа над Владимир Кличко. Джошуа трябваше да даде реванш на Кличко на 2 декември, но украинецът прекрати състезателната си кариера и претендент за титлата стана Кубрат Пулев. 

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
19
 
! Отговори
skunka преди 6 години
много не харесвам начина на боксиране на кобрата, но още по - малко харесвам англичаните. Пожелавам му успех, въпреки че не вярвам да изкара и до 3 рунд. Успех , Кобра!А ДАНО!
19
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хората не осъзнават явно, че това е мач за световната титла не е махленси бой.Каквото и да стане и двамата не са случайни.да кажеш, че Кубрат бил никой е все едно да кажеш, че Джошуа е никой. защото са равнопоставени. Ако не се бие с Кубрат Джошуа ще загуби титлата си. Ако иска. вие като стигнете до ниво да сте в нещо толкова добри, че да играете за номер 1 в света тогава говорете. Били българи."Всичко българско и родно любя тача и милея" - при вас е "мразя, презирам и ненавиждам"...Българи
18
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този чалготеков боксьор не се ли погледне? Като стара мешина е. Дебел и с туmбаче. Живее със самочуствието, че е нещо голямо в бокса. Кличко го направи смешен, подигра му се. Бил мафиоз, далавераджия, ръкавиците дето му дал били неудобни. А още в 1 рунд му подгъна краченцата. Смешен е този селчо, който спекулира с патриотизма на българина. И защо му се връзват някои, дори по 60 лева билети платиха да го гледат как боксира с пенсионери? Дано има добър неврохирург.
17
10
 
2
 
! Отговори
байсандо преди 6 години
Пулев не е Молина.ще изкара 7-8 рунда поне....ако има голям ден може и до 12 ти
16
1
 
17
 
! Отговори
Горан преди 6 години
А, нашето момче във форма ли е? Защото аз във формата на Кличко, или Джошуа никога не съм го виждал. Ако мисли да излиза пак в същата форма, наистина е добре линейката направо да чака до ринга!
15
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз си казвам мнението! може ли ?
14
7
 
21
 
! Отговори
Брутал Дилдо дот ком преди 6 години
Това да не даваш големи шансове на спортист сънародник е едно, но съвсем друго да храните. Правите същото и с Григор Димитров. Да, Джошуа е изключителен боксьор, но нищо не ви пречи да подкрепите нашето момче. Явно си държите да сте ревли на минимална заплата и да намирате отдушник в писане на дебилизми...
13
18
 
17
 
! Отговори
Примитиви преди 6 години
Стига плюли бе, племе гнусно. Заслужавате си да тънете в мизерията и да работите за никакви пари, пасмина противна. Вие какво направихте, освен да пишете в коментарите отдолу, безгласни и безполезни мрънкящи личности?
12
3
 
8
 
! Отговори
Аматьорче преди 6 години
Кво не прай човек за някой и друг долар . Ми и аз ще скоча на ринга , със риска че това ще е последния ми скок за тази сума . Шегата настрана , Кубрат няма шанс ! Джошуа е машина . Мисля че следващите 7 8 години са негови . Иначе като българин , желая успех на Кобра Пулев !
11
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Надутите британци не мога да ги дишам. Противни са.
10
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Джошуа ми е много смешен, след няколкото удара, които нанесе на Кинчко и грогяса. Това ли е шампион?
9
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще спечели страшно много кинти защото е мач за световната купа. Дори и да падне пак нищо, после ще се боксира пак за да се качи в класацията и след няколко години пак ще е претендент за титлата. Същевременно трупа някакъв опит, и кой зне, може след години и да вземе някой пояс.А може и да бие, нищо не се знае. Говори се, че Клинчко е пуснал на британеца мача. Видя се как го жалеше след като го свали на земята. Защо го жали? Можеше там да го довърши. Ония беше гроги.
8
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Продължаваме напред... Харесвам Кобрата, защото е българин и наистина се съзтезава за България колкото може, на като гледах Джошуа срещу Клитчко, пролича класата и на двамата....Мисля, че няма шанс.
7
10
 
13
 
! Отговори
1 преди 6 години
Идеално, *** ще го бият като маче у дирек, няма толкова просто животно като тоя. Странно е как си въобразява че българите го подкрепят, повечето изобщо не ги интересува, а тези гледат бокс им е ясно че е просто една круша от която падат кинти :).
6
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Продължаваме напред... :)
5
3
 
26
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
Ами пожелавам му на нашия след мача да може да продължава напред, щото де да знам... :)))
4
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Самоубийството на един чалга боксьор. Вие за кого си помислихте? За Джошуа разбира се. Му-ха-ха.
3
20
 
8
 
! Отговори
sfs преди 6 години
Нека комплексираните антибългари и неуспели мижитурки с грандоманско его и псевдочувство за справедливост и реализъм ,да започнат полювните сега:
2
2
 
16
 
! Отговори
Доктор Нешев преди 6 години
Ако ме наеме т.н. Кобра стещу добро заплащане ще му гарантирам бързо свестяване и добър скенер.
1
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нашият менте баксьор ще разбере за пореден път, едно е да биеш нашмърканите по дискотеките, пенсионирани надебеляли боксьори, друго е да играеш с боксьор от класата на Джошуа. И ако се прави на Отворко като с Кличко, да се държи просташки, няма да завърши и през първия рунд. Да си подсигури добър лекарски екип, ще му е безкрайно необходим.

Спонсорирани публикации