Лудогорец влезе в групите на Лига Европа

Разградчани врътнаха 0:0 срещу Судува в реванша
Обновена: 24 авг 2017 22:25 | 24 авг 2017 22:25, Красимир Ангелов
24
Лудогорец влезе в групите на Лига Европа
Снимка: Булфото, архив

Лудогорец врътна равенство 0:0 срещу Судува в среща-реванш от плейофите на Лига Европа и с общ резултат от двата мача 2:0 се класира за груповата фаза на турнира.

Мачът на "АРВИ Арена" бе без особени футболни достойнства, с малко голови положения и красиви отигравания, но в крайна сметка Лудогорец изпълни мисията си и отново е в групите на "Лига Европа".

Така разградчани ще мерят сили поне до зимата с едни от най-добрите отбори на Стария континент.

Подробности за мача вижте в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още по темата: ЛудогорецЛига Европа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
3
 
! Отговори
Лудогорец преди 6 години
До ВарненецЕ като е искал да вземе отбора за жълти стотинки е така. Отбор с име за без пари не се придобива!
21
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе докога ще ни занимавате с това измислено селско отборче.Не разбрахте ли,че хората го мразят и им писна все за него да слушат.Кой знае какво са направили с тия милиони крадена народна пара.Провалиха се с гръм и трясък от израелските анонимници,дето бях изхвърлени от Марибор.Класираха се в негледаната от никого Лига Европа пак с късмет.Голямо геройство да отстраниш два аматьорски литовски отбора,като отгоре на всичко дори инкасираха загуба и направиха равен в мачовете с тях.
20
1
 
5
 
! Отговори
Александър преди 6 години
До 25: Домуса никога не е имал намерения да взима Черно море. Имаше оферти към Спартак Варна, но се отказа. Сам си го в казвал много пъти в интервюта. По това време Янко Станев държеше отбора. Ако Домуса го беше взел, щяхме да имаме 2 първокласни отбора във Варна и много стадиони. Може би на някой това не се нравеше като идея, някой на национално ниво.
19
0
 
4
 
! Отговори
Язека преди 6 години
"...бе без особени футболни достойнства"...С Херо начело ще бъде така. Свиквайте.Хубавото там е , че няма особена търпимост...и него ще го изгонят след няколко мача.
18
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Херо е менте!
17
0
 
6
 
! Отговори
popa ot razgrad преди 6 години
причината Дерменджиев да напусне, не са лошите резултати от тази година, а това че въпреки шампионската титла и успехите в Европа от миналия сезон, шефовете на клуба не пожелаха да увеличат заплатата му...
16
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
добре че е ЛУДОГОРЕЦ за да ни разпознаят на европеиската футболна карта ако разчитахме на псевдограндовите ТИРЕТО И ЛЕВСКИ ЩЯХМЕ ДА БЪДЕМ В ГРАФАТА АНОНИМНИЦИ
15
0
 
9
 
! Отговори
popa ot razgrad преди 6 години
какъв е този български...какво означава "врътна"...защо използвате жаргон...убивате българския...(а някои ще кажат напротив, развива се и процъфтява...)
14
2
 
9
 
! Отговори
КРАЛИ МАРКО преди 6 години
Заради този собственика ,изчекнатия спрях да гледам футбол и май ще е завинаги .Поне малко култура да имаше ,ама не. Много голям ***. Може би по голям и от Ицо.Такива хора отблъскват със страшна сила. Дори акомулират омраза и гняв към тях. Да пази Господ България да има по малко хора като него.
13
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сърбите пуснаха цифрова телевизия с пет спортни канала и даваха мачове от лига европа тази вечер!Я ми кажете,защо българска телевизия не предава мачове ,включително на измисленият отбор!Ще Ви отговоря-българската лакомия е пословична!
12
1
 
9
 
! Отговори
Поп Светулко преди 6 години
Абе чеда мои само да попитам, какво стана с Яни Янев и ония нинурмалнию Волен недоволен.. Де съ скриха?! Живота в манастира ни без тия образи32628 стана много скучен.. никой нищо ни пиши за тез пичуи..?
11
0
 
13
 
! Отговори
Изненади преди 6 години
След Вардар Скопие и Шкендербеу (Албания) се класира за групите на ЛЕ. Хафнарфьордур (Исландия) също са много близо. За момента водят с 2-1 като гост на Португалския Брага.
10
2
 
5
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 6 години
До Варненец - Рила Планина поздравява всички моряци от Варна - Да Живее БЪЛГАРИЯ !!!
9
0
 
28
 
! Отговори
До 1 преди 6 години
Фенербахче загуби с 1-2 от Вардар Скопие ( Македония) насред Истанбул. С общ резултат 4-1 от двата мача в групите на ЛЕ се класира Вардар.
8
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Левски и ЦСКА когато постигнат такива успехи тогава ще приказваме то следващите 10 години е ясно кои е шампиона
7
3
 
4
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 6 години
До ФАШИСТ - софетата , и най-вече " ПЕРУКАТА" не ми харесват изказването :) жалко за посредствените "елити " на бългаеският " спорт " :))))) - жалки *** !
6
6
 
17
 
! Отговори
Арена преди 6 години
Браво! Следващата им цел трябва да бъде излизане от групите на ЛЕ.
5
7
 
31
 
! Отговори
Варненец преди 6 години
Преди да вземе Домуса Лудогорец се беше ориентирал да купува Черно Море , но гаддните *** не му разрешиха. Сега във Варна щяхме да имаме и хубав стадион и силен шампионски отбор вместо Домуса да се ориентира към Разград. проклети скаппани *** ***! А , и да кажа последно- кефя се, че бг отбор влезе в групите на ШЛ като Лудогорец и взе първа победа преди години. Кефя се за разлика от чорбари и левскари.
4
8
 
10
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 6 години
аз съм един от симпатизантите на ФК " Лудогорец " - Георги Дерменджиев беше идеалният треньор за ЕЛИТНИЯТ ФУТБОЛЕН тuм на България .Нужно ли беше да ГО сменят?! Явно , манталитета на " софетата " си показаха рогата - отбора ще деградира и ще се влее в руслото на софийският манталитет на "подуяне " и цска - софия - имах надежди но , надеждите изчезнаха с манталитета на болшивишките мутери ........ - жако за нас наивните !
3
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да се връща ЦСКА, че Лудогорец не стига.

Спонсорирани публикации