Гордост! Антъни с бронз за България

Медали от Световно първенство е печелила само Таня Богомилова
30 авг 2017 12:07,
16

Антъни Иванов донесе исторически успех за България в плуването. Той спечели бронзов медал от Световното първенство за юноши и девойки в Индианаполис.

18-годишният плувец грабна отличието в коронната си дисциплина 200 метра бътерфлай, финиширайки за 1 минута, 57 секунди и 54 стотни.

Медали от Световно първенство е печелила само Таня Богомилова, която донесе на страната ни сребро и бронз в Мадрид през 1986 г.

Иначе шампион в Индианаполис стана новата унгарска сензация Крищоф Милак, който в рамките на минута, 53 секунди и 87 стотни постави нов световен рекорд за юноши. Също и на първенствата. Негов подгласник е японецът Юя Сакамото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
2
 
! Отговори
Евреин или фес преди 6 години
До Анонименкъв си ти бе
10
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма друга толкова пропаднала "нация" като българската която да плюе постояно по своите. Добре, че това глупаво балканско племе изчезва с бързи темпове.
9
3
 
9
 
! Отговори
Иванов преди 6 години
До Анонимен4Човека има повод, да се напие ето това е.
8
5
 
14
 
! Отговори
до иванов преди 6 години
Прав си, но то вече стана така, че девето място за условията, които предлага държавата, си е постижение. За съжаление...
7
16
 
8
 
! Отговори
Иванов преди 6 години
България някой и на 9-то място да бъде го приемат все едно е спечелил златото. В случая с Ивет Лалова. Сега случая пак се повтаря. Или казано просто още един повод, да се напием въпреки, че няма такъв повод.
6
9
 
3
 
! Отговори
Руснака преди 6 години
До Анонимен номер 7Ако можеш да четеш, не само по редове, но и между тях, щеше да е още по-добре. Принципно радостта няма гражданство или националност, т сама по себе си е човещина, но загриженоста също не е за подценяване. Спорта изгражда, но и съсипва, също така. Всичко си има граници и златна среда. Благодаря за вниманието все пак г-н Анонимен номер7
5
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изказването на номер 6 - типичен пример за това как българин се радва на успехите на друг българин ... в случая на Световно първенство!!!
4
11
 
5
 
! Отговори
Руснака преди 6 години
Това е хубава новина. Пожеланията са хубави, но въпросът е каква ще е цената, която ще се плати за да се постигне нещо подобно?Всъщност трудно ще се надмине/надплува Фелпс, много трудно с много трудна химия. Колкото до стилистиката на статията ... иначе шампион станал някой си ... ей тъй, между другото ; ) Хубав ден!
3
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 2И това има значение понеже?
2
8
 
10
 
! Отговори
Тони преди 6 години
Браво за професионалната журналистика! Закъсняхте "само" с един ден.
1
6
 
29
 
! Отговори
alo преди 6 години
Браво на момчето!