Крах за Гришо: 53-ият в света го изхвърли от US Open

Руснакът Андрей Рубльов стигна до победата по категоричен начин
31 авг 2017 22:55, Анисия Иванова
51
Крах за Гришо: 53-ият в света го изхвърли от US Open
Снимка: БТА

Григор Димитров претърпя пълен крах, след като отпадна във 2-ия кръг на US Open от руснака Андрей Рубльов, който стигна до успеха по доста категоричен начин - 7-5, 7-6(3), 6-3.

Българинът изигра най-слабия си мач от много време насам и направи куп грешки, които позволиха на неговия противник, който е 53-и в световната ранглиста, да стигне до успеха в срещата.

Не може да не се отбележи, че нашенецът имаше предимство с пробив както в първия, така и във втория сет, но въпреки това се пропука и в двата случая.

В първия сет Гришо проби в четвъртия гейм и затвърди пробива си за аванс от 4-1 в геймовете, но последва силна серия за неговия противник, който върна пробива в деветия гейм, а в единадесетия достигна и до пробив аванс.

След това просто си взе подаването и в крайна сметка и самия сет.

Във втория сет Гришо проби отново в четвъртия гейм, но в тилдановия Рубльов върна пробива и до края двамата си взимаха подаванията, като в крайна сметка се стигна до тайбрек в който нашето момче само три точки.

Третият сет бе категорично в полза на руснака и той проби за 3-1 гейма в четвъртия, а след това си взе подаванията до края.

Още за спорт четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
3
 
1
 
! Отговори
До 36 преди 6 години
Какво означава "фейк"? На български няма такава дума.*Колкото до турнира в Синсинати, той е един от 8-те турнира (от общо 9 турнира) от серията 1000, които влизат задължително при набирането на точки за ранглистата и като такъв, никой силен тенисист не го пропуска, стига да не се е престарал на тренировки или на друг турнир и да се е контузил. Големите тенисисти набират точки главно от турнирите на Големия шлем и от серията Мастерс (1000) и чат-пат от други турнири.
33
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Турнира в Синсинати е бил фейк .Само погледнете Кириус и Ферер основни конкуренти на *** за титлата там .Отпаднали и те .Наскоро обявиха Кириус за безперспективен .Григор победил в тоя турнир на никаквици .
32
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гришо достигна върха на разочарованието!
31
2
 
13
 
! Отговори
Фенъ преди 6 години
Както предрекох преди дни, *** продължава да пише книгата "Как никога на преминах втори кръг" Може да просперира само срещу контузени и дърти тенесисти.
30
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И тои се наяде явно няма пари в тоя турнир и реши да се оттдаде на почивка прав е на море кога на зима
29
6
 
3
 
! Отговори
Истината преди 6 години
Истината е, че доста от най-силните тенисисти в света напуснаха победени турнира, например Ал. Зверев, Гришо, Цонга, Бердих, Сок, Ферер, Кириос и други.Същото е и при жените, където даже са повече: Кербер, Вожнячки, Конта, Кузнецова, Цибулкова, Младенович и други.
28
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
29Е, как Федерер, Надал и Джокович падат през 20-30 мача, а нашия през няколко? И това е закономерност. Вчера гледах Федерер - Южни, знаеш ли, че Южни му разказа играта в два от сетовете и можеше да го бие, ако не се беше контузил? Фед обаче затова е номер едно, защото психически може да спечели всеки мач. Затова и го утрепа в петия сет.
27
1
 
12
 
! Отговори
11 преди 6 години
Абе вчера някъде пишеше, че Дрищо бил в най-великата си форма?!
26
2
 
3
 
! Отговори
Факт преди 6 години
Започвам да си мисля, че Гришо се е съжалил над пъновете, които го плюят и сега им позволи да излеят жлъчта си, преди сами да се удавят в нея. Иначе това е спорт, веднъж печелиш, веднъж губиш, а нашия Гришо съвсем заслужено е в ранглистата сред най-добрите в света. Като го гледах вчера, имах чувството, че игра болен, примерно с температура. Така изглеждаше на външен вид, но никой не го чу да се оплаква.
25
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ИвановАлоо, огледай се малко около себе си и пак пробвай да наречеш Григор бездарник. Боли ли, че на теб ти приляга повече, мърш0 задклавиатурна? Когато Григор печели под статията има 10 коментара, 5 от които са пак от такива нед0н0сени, обясняващи как му е било лесно. Но като загуби, леле, всичката твар и 0рки изпълзяватот дупките си да поплюят жлъч. Много зл0бен народ сме и си заслужаваме всичките си нещастия. А Григор пак ще побеждава и губи. Това е игра.
24
1
 
3
 
! Отговори
Букито преди 6 години
жалко е да гледаш как се пропилява талант по каки, лелки и баби... или пък си играе играта... влиза в топ 10, играе с анонимник, коефициент 10-15.00, праща леля му да сложи 100к срещу него... да не говорим какъв е бил коефициентът за 3-0 сета срещу него...
23
1
 
6
 
! Отговори
ОСТЪР преди 6 години
Рубльов заедно с още няколко таланта от новата генерация показват мощ.Те са на 18-20 години и показват завидна енергия и майсторство на играта.Григор беше видимо изморен след мазането с плажно масло и спечеления турнир.Не трябва да сме толкова изненадани от тази загуба.
22
2
 
7
 
! Отговори
Бай Никой преди 6 години
Хора, по-леко бре. Като бие е най-великия, когато падне( пардон, снощи се поосра) ела да видиш плюене. Наистина не е за топ 10 с тая психика, ама се подобрява май. Или не? Не знам ама друг си нямаме, а това че и другите се осират не е повод да се чувстваме добре. Нали?
21
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този мач беше уреден....Представете си 7 коефициент за победа на Рубльов,вие дали ще го биете или ще 7x100000=700000
20
2
 
8
 
! Отговори
ЧИЧО преди 6 години
Таково ни е момчето! Когато мисли с горната глава-бие! Когато мисли с долната си глава-пада и от 999-тия в света! Българска работа-паказаха го и волейболистите със сърбите!
19
2
 
11
 
! Отговори
криста преди 6 години
До ИвановЧак пък бездарник е твърде прекалено. Много е добър, но разочарова с непостоянството си. Това е.
18
6
 
7
 
! Отговори
Иванов преди 6 години
До Анонимен19Баща му колко ви плаща, за да го защитавате този бездарник в форумите?
17
4
 
9
 
! Отговори
криста преди 6 години
Нещо не се получава, някъде нещо липсва - явно е в чипа. Жив и здрав да е !
16
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пак доказа ,че не става за велики дела!
15
2
 
17
 
! Отговори
КраварятОтФашингтонъ преди 6 години
Гледах мача на Гришо . Много грешки на нашия. Никаква идея как да се бори за победа.Безволева игра.Нашия няма характер на победител.Заслужено изгуби.