Образованието, медалите: Антъни с ясни цели

Няма предложения от други страни, но ще продължи с образованието в САЩ
4 сеп 2017 12:15,
4

Макар и само на 18 години, най-добрият ни плувец Антъни Иванов вече има ясни планове за бъдещето си. Най-близките са свързани с републиканското на малък басейн в края на декември, а след това и европейското на голям басейн през август.

Още по темата

"Аз следвам целите си много отдавна и за момента всичко се получава, надявам се да продължи да се получава по този начин и след като отида догодина да уча в САЩ да продължа с добрите постижения и да продължа да се развивам още повече, а защо не и да кача България на върха?", сподели пред Bulgaria ON AIR младият спортист.

За момента не е получавал предложение да се състезава за друга страна, но твърдо е решил да продължи образованието си зад океана. По-нататъшните му амбиции обаче са свързани не толкова с басейна, колкото с бизнеса. Именно в тази сфера желае да се развива Антъни.

За състоянието на родната спортна база сподели:

"В България няма много добри условия. За сравнение в Унгария има доста по-добри басейни от нашите, в България има поне 5-6 функциониращи басейни 50-метрови, на които може да се тренира. В Унгария има около 20 хиляди такива".

Иванов си поставя за цел да спечели олимпийски медал в Токио. Той стигна до финала на 200 метра бътерфлай на Световното първенство за мъже, а след това спечели и бронзов медал от планетарния шампионат за юноши и девойки в Индианаполис.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Защо? преди 6 години
Защо обаче ако отворите англоезичната уики страница за него, ще видите името Antani? Защо не Anthony? Все едно да си кръстиш детето Майкъл Джексън, а на латиница да го изпишеш Majkal Zheksan. Това си е чиста проба ***.
3
0
 
5
 
! Отговори
Горан преди 6 години
Има, първото му име... Явно е, че техните не са си представяли бъдещето му тук, тъжна констатация, но вярна.
2
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И без това има нещо американско в това момче, успех и да е жив и здрав.
1
3
 
22
 
! Отговори
Момо преди 6 години
Порадвайте му се, защото скоро няма да го видите, както и много други нашенци.