Попето бесен: Малка държава сме, съдиите ни мачкат!

Вкарали ни нелепи голове, но нямало от какво да се срамуваме
4 сеп 2017 07:37,
21
Попето бесен: Малка държава сме, съдиите ни мачкат!
Снимка: Reuters

Капитанът на националния отбор Ивелин Попов остана бесен от загубата с 1:3 от Холандия в световна квалификация. Звездата на "лъвовете" получи жълт картон в края на мача и ще пропусне домакинството на Франция на 10 октомври.

Труден беше този мач, защото Хорландия е доста сериозен отбор. Но видяхте, че като си повярвахме, върнахме се в мача с 1 гол. Имахме шанса да изравним, но получихме нелепи голове".

Още по темата
"Няма от какво да се срамуваме днес. Не само ранния гол ни повлия. Дори и с ранния гол, имахме пак шансове. През първото полувреме беше 1:0 само, след това излязохме да ги пресираме, и те се притесниха също. Ритаха топката. Съжалявам за загубата, можехме поне с точка. И за това, че няма да играя с Франция съжалявам. Съдиите в тези квалификации доста ни нашариха с картони. Но нормално, малка държава сме, мачкат ни. Не сме удобни на никого. Най-важното е, че се раздаваме, изпълняваме указанията на треньора и отборът израсна доста в тези квалификации", заяви Попето. 

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
3
 
! Отговори
Дгд преди 6 години
До ПопетоТези инвалиди,някой друг им е виновен,просто токова си могат.
19
2
 
2
 
! Отговори
Ghost преди 6 години
Прав е Попето,вярно е първото полувреме ни смачкаха и пак имахме поне една греда и замалко да изравним. Прав е и за съдиите видяхте каква дузпа дадоха на Швеция , какви жълти картони ни извадиха и какви спестиха на съперниците ни.Имаме недостиг на наистина качествени играчи и вчера някои не успяха да си свършат работата.
18
0
 
4
 
! Отговори
asdasd преди 6 години
типичния бай ***-никога няма да признае своята некадърност,все някой друг или нещо друго му пречиБелгия,Холандия,Дания,Швейцария,Хърватско,Гърция,Сърбия,Австрия,Унгария,Португалия,Исландия,Босна,Словакия,Ирландия,Чехия,Норвегия,Швеция-да не би по територия или население да са кой знае колко по-големи(или по-малки),но на футбол хората повече играят и по-малко приказват и за това всеки от изброените ако хване нашите чалгари ще ги развинти
17
1
 
13
 
! Отговори
Гешо преди 6 години
Малка държава сме, ами поне се научете да ритате топката.С този футбол от Б група няма да стигнете до никъде .Научете се да играете в колектив , като един *** .Над 70% владеене на топката от холанците .Бъдете им благодарни че вкараха само 3 гола .Сега гледайте видеото и се учете как се играе с топката и не мърморете .
16
2
 
17
 
! Отговори
мр преди 6 години
"Не сме удобни на никого" ахахаххааа. Верно ли, бе Попееее? Те хората си мечтаят да се паднат с вас.
15
1
 
4
 
! Отговори
Шабан Шаулич преди 6 години
Мачкай ,Попе ,мачкай Паришева !
14
4
 
11
 
! Отговори
Язека преди 6 години
Попето е най-некадърния от отбора...една топка не може да отиграе. Не знам защо е капитан???
13
1
 
28
 
! Отговори
бай преди 6 години
Не държавата ни е малка, а футболистчетата са ни малки, мънички дори. А и жълтия картон нарочно си го изкара, нали Попе? Знаеш какво ще се случи срещу Франция и се скри като мишленце. Както е казал народа: "Идат кат аслани, връщат се ***".
12
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Следващата стъпка на Хубчев след изгонването на Николай и Валери, е да махне и Ивелин. Тпй единствен остана с неадекватното си поведение и нелепи изказвания. Когато един отбор е по-добър от твоя и ти е направил 2-3- положения пред вратата, какъвто е случая с Холандия, това следва да се признае и да не се търсят грешките в съдията или че слънцето греело под наклон. Холандия, макар че не са в цветущо състояние ни мачкаха цял мач и заслужено ни приземиха. Но, в този национален отбор има мая.
11
0
 
28
 
! Отговори
Попето преди 6 години
Тя пък Холандия много голяма
10
5
 
24
 
! Отговори
Шаран-БГ преди 6 години
За последен път бях на стадион, да наблюдавам футболен мач преди години във В.Търново. Иван Колев имаше прощален и юбилеен мач . От тогава не смея да припаря по време на футболен мач на по-малко от 1000 метра до стадион !!! То не бяха бомбички, палежи, масови сбивания...... И полицаите по-вече от зрителите.... А здрителите - *** побойници и неуравновесени екземплряри, роднина на този и онзи....Футбол имаше в България, докато имаше българи футболисти и прости запалянковци !!!! Сега - трагедия.
9
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Попе, колко трябва да е територията ни? Русия и Китай са огромни, ама с футбола са на вие.
8
0
 
38
 
! Отговори
обаче, ние ---не преди 6 години
Малка държава сме--Холандия е по-малка по територия; Чехия също не е голяма, Дания също, да не говорим.....за Уелс,
7
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе и '94 бяхме малка ама ...Малки са ни футболистите сега - това е проблемът.
6
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Попов, точно малките държави са удобни на всички. Особено такава без гладна буква като нашата, която винаги е готовс на всичко.
5
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Попе, Холандия е по-малко държава от България. Ама футболист и география...
4
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонименпочти 3 пъти по-малка , ако трябва да сме точни
3
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя Поптодоров пък все някой друг му е виновен. Да не би да е от ГЕРБ.
2
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Истината е че холандците ни надиграва и бяха поне две класи над нас.Холандия също е малка държава. Почти колкото България.Но там не си избират крадливи Суджуци и Еднокнижния да го управляват.
1
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да бе да. Съдията, тревата... и вятърът духа наобратно.

Спонсорирани публикации