Джошуа отвърна на Кобрата: Ще му покажа кой е кралят!

"Не мога да си позволя да хвърча в облаците"
7 сеп 2017 10:37,
39
Джошуа отвърна на Кобрата: Ще му покажа кой е кралят!
Снимка: Reuters

Антъни Джошуа отговори на предизвикателството на Кубрат Пулев след официалното обявяване на мача на 28 октомври в Кардиф.  Световният шампион похвали постиженията на българина и призна, че очаква тежък мач.

Още по темата

"Той е много талантлив, а в България е като цар – заяви Джошуа. – Преди мачовете разузнавам съперниците, но на ринга се оказва, че всеки е по-добър, отколкото на видео. Трябва да съм готов за един гладен и бесен Пулев. Хората забравят, че той успя да притисне дори Владимир Кличко".

Британецът обаче допълни, че няма никакво намерение да отстъпва поясите си.

"Очаквам да срещна типичния източноевропейски стил с единични удари – смята шампионът. – Затова ще трябва от самото начало да бъда по-агресивен и да покажа кой е кралят на ринга. Не мога да си позволя да хвърча в облаците".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
0
 
! Отговори
Рокфелер преди 6 години
И да спечели,и да загуби милионите ще си ги прибере в джоба.Пука му на халката на г.ъза кво си пишете по форумите.
31
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гледах тренировка на Джошуа за мача му с Пулев. Нещо зловещо...беше си сложил някакви синджири и на тях тежести от по 10 кила на всяка ръка и боксираше крушата. Все едно нямаше тежести на ръката си...с такава бързина. А оня ден гледах всичките му нокаути на Джошуа. От всичките му 19 мача в 2 мача ги нокаутира ЧАК в 7-я рунд. а всичките други до 2-я максимум. Е, изключвам и зловещата му битка с Кличко която беше феноменална и приключи в 11-я. Господ да пази Кубрат оня да не го направи инвалид
30
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименАз не мога да разбера защо изобщо е там тоя човек . Омраза няма - просто не искам да се излагаме пред ХОРАТА ...
29
2
 
11
 
! Отговори
Striker преди 6 години
DMS 1345: Spasete kObrat
28
1
 
8
 
! Отговори
Рок енд рол преди 6 години
"Преди мачовете разузнавам съперниците,..."...Значи трябва да се задейства контраразузнаването и да подхвърли на Джошуа фалшива информация. :) Не бива да допускаме чуждо разузнаване на наша територия. :)
27
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пульо че се опули още в първия рунд.Освен ако рекламодателите не платят на Джошуа да го остави на ринга още някой и друг рунд за да може тв зрителите да погледат по-дълго рекламите.
26
3
 
1
 
! Отговори
Рок енд рол преди 6 години
А за мача на Демпси с Уилърд - Демпси направо го размазва в 3 рунда. Уилард, с шест избити зъба, повтаря като в транс - "Имам ферма в Канзас и 100 000 долара!... Сигурно затова го наричаш фермер. :) Може и преди това да е бил - не знам.
25
7
 
10
 
! Отговори
до 24 преди 6 години
И какъв точно горд българин е тоя чамгар-мангупар.Мерси от такива горди българи.
24
1
 
3
 
! Отговори
Рок енд рол преди 6 години
Виждал съм 4 снимки от мача:1-Уилард и Джонсън в гард един срещу друг. 2-Уилард удря Джонсън с десен прав. 3-Джонсън се свлича.4-Джонсън лежи на ринга и (както се говори) си пази сянка с ръкавицата, за да не му свети слънцето в очите.
23
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо толкова мразите? Защото сте типичните българи, нали? Толкова ли е лошо за вас, че един ГОРД българин достига до мач със най-големия в спорта в този момент? Как ще ви помогне тази омраза?
22
0
 
6
 
! Отговори
Рок енд рол преди 6 години
До anonimen. За мача Джес Уилард-Джак Джонсън, за който говориш, има големи съмнения, че е бил нагласен. Америка не е могла да приеме първия ( да го кажа политкоректно) афроамериканец - световен шампион в тежка категория. След съдебно преследване уж за изнасилване на бяла жена, Джонсън се съгласява доброволно (срещу $) да загуби от бял боксьор.
21
3
 
1
 
! Отговори
anonimen преди 6 години
xaide navremeto Djak Djonsan edin obiknoven fermer go bi e posle Djak Demsi go prebi fermera na v boksa e taka ne moje6 da bade6 ve4no car kakto kazva tozi Djoshua i na nego 6te se nameri maistora
20
18
 
6
 
! Отговори
георги нйденов преди 6 години
На 28 октомври балонът Антъни Джошуа ще се спука,Кубрат ще разкрие истинското му лице.
19
1
 
12
 
! Отговори
Рок енд рол преди 6 години
"Затова ще трябва от самото начало да бъда по-агресивен и да покажа кой е кралят на ринга."...Лошо! Мисля, че точно агресивната игра и ударните комбинации на Джошуа ще са най-опасните за нашия. Ако успее от това да се защити в първите рундове ще има възможност да води бой на издържливост, където има повече шансове. Само, че не знам как се спира тази машина преди да се е уморил.
18
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пульо няма да издържи и един рунд.
17
4
 
29
 
! Отговори
Бобо преди 6 години
Да приготвят Спартана,да си го приберем след мача
16
2
 
10
 
! Отговори
Кобрата 2 преди 6 години
Аки издържи една серийка и го центрира в ченето може и да победи в тежката категория и късмета е важен...п.п и на мене ми викат кобрата,но не щото се бия а щото много лъжа и мажа ;)
15
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Показването на зъбите за снимка явно му е останало като рефлекс, когато англичаните са калибрирари оръжието си при лов на носърчета.
14
1
 
51
 
! Отговори
Krom преди 6 години
Джошуа е голям. Личи си и по интелигентното му поведение. Очевидно, не подценява съперниците си, както стори Пулев с Кличко. Дано нашето момче да си е научило урока -сдържаността и респекта към противника ще му донесат само предимства по пътя нагоре. Каквото и да постигне на този двубой, сам по себе си е голяма стъпка. Факт е, че Джошуа е много тежък опонент. Успех на Пулев.
13
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Dano nadhiq go probie toz, boxa ne e bodybuilding!

Спонсорирани публикации