Черна борса за Джошуа - Пулев. Билетите стигнаха £2000

Домакините готвят драконовски мерки по охраната на мача
15 сеп 2017 08:02,
15
Черна борса за Джошуа - Пулев. Билетите стигнаха £2000
Снимка: Reuters, архив

Истанска истерия за билети за мача Антъни Джошуа - Кубрат Пулев е на път за завладее любителите на бокса. Оказа се, че няколко дни след пускането им в продажба, от ценните хартийки са останали само от високата ценова категория. Те са по 300 паунда и са за няколко реда точно зад ринга. Напълно разпродадени са билетите на стойност 40, 60, 80, 100, 200, както и тези за 500 и 1500 паунда.

Още в първия ден на продажба бяха изкупени над 70 хиляди билета, с което бе подобрен рекордът за най-бързо продаващо се спортно събитие на "Принсипалити Стейдиъм". Стадионът в Кардиф ще бъде със закрит покрив за галавечерта на 28 октомври и ще приеме 80 хиляди зрители, пише "Монитор".

Още по темата

Огромният интерес отприщи и черната борса с пропуски, като в сайтове за препродажба на билети цената им надхвърли 2000 паунда. Официалният сайт за продажба на билети пък и днес остана недостъпен от България.

Домакините на грандиозното събитие започнаха да се подготвят с предохранителните мерки. В деня на сблъсъка ще бъдат затворени част от централните улици в Кардиф. Пропускателният режим ще бъде максимално затегнат. Служителите по охраната ще използват кучета, които ще душат за оръжия и експлозиви, а зрителите няма да могат да внасят големи чанти, храни и напитки на стадиона.

Двамата боксьори вече водят сериозна подготовка за двубоя. Антъни Джошуа се изправи на ринга срещу най-силния мъж на планетата за 2017 г. Еди Хол. Носителят на три световни титли в професионалния бокс обаче не размени удари със сънародника си, известен като единствения човек, вдигнал 500 кг от мъртва тяга по правилата на Стронг мен, а двамата се позабавляваха с детски игри. Джошуа и Хол играха на "Камък, ножица, хартия“, редяха и събаряха кули и други интересни забавления. Всъщност двамата заснеха клип като част от рекламирането на спортните събития с тяхно участие до края на 2017 г.

В сериозната част Джошуа взе бившия съотборник на Кобрата в "Зауерланд" Роберт Хелениус - Скандинавския кошмар, който ще му помага за битките с българина.

Кубрат също обяви, че скоро ще започне със спарингите. Българинът има двама ясни партньори, като броят им може да се увеличи, за да бъдат засегнати повече аспекти от подготовката за срещата с Джошуа. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: боксПулевджошуа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
2
 
! Отговори
Рок енд рол преди 6 години
До Иван. Не се крием. Аз винаги съм подкрепял Кубрат и пак ще го подкрепям, колкото и малки шансове да има. Това не пречи от време на време да се бъзикам. Много ще му е трудно на Кобрата да удържи на този страшен нокаутьор. Много харесвам Джошуа като боксьор, но няма как да го подкрепям, когато играе срещу българин. Кубрат изобщо не е слаб боксьор, но този е новото чудо в бокса. Дано имаме шанс срещу него!
9
1
 
0
 
! Отговори
Иван преди 6 години
Само вижте никнеймовете си под които сте се скрили и коментирате....Сапо предатели
8
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чалго-боксьора да си напише завещанието, на кого оставя красивата певачка, кинтите и измислената слава, колко пияни и надрусани е набил.
7
2
 
5
 
! Отговори
Рок енд рол преди 6 години
"Кубрат също обяви, че скоро ще започне със спарингите."... Дано досега да не е тренирал само базовата техника, а да е наблегнал на ФП. :) Ама той Джошуа щом още си играе на "камък, ножица, хартия"...
6
2
 
10
 
! Отговори
az преди 6 години
За толкова пари и аз бих се съгласил Джошуа да ме набие :) ако ми гарантират че няма да имам физически последствия ...
5
2
 
14
 
! Отговори
Промоутър преди 6 години
Мача е наговорен. Сценария е ясен. Това е бизнес среща.
4
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 2 Ми то и аз съм съгласен да ме изхака Джошуа един път за 3 милиона евро, ама не се знае дали ще оживея след това. Лошото е че Кубрат няма да падне от един тупаник в нокаут а оня много ще го бие до като не му направи камбаната кървава пихтия.
3
4
 
9
 
! Отговори
Хейтър Тролев преди 6 години
Много грубо ще е, този ще е типичния филмов мач, хващат един "случаен" гражданин и му казват срещу прилична сума да падне в 3-тия рунд и му обещават са не го бият много, но той когато е на ринга вижда жена си , трите си деца, загиналия брат или учителя по физическо и решава да победи и тогава отнася една гора бой като за световно.
2
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Опулев се принася в саможертва като ще се опита да се бие с Джишуа. Е, за пари е всичко. Разликата в качествата им е очевидна. Дано има добри лекари след мача. Досега се боксира с дебели и издъхващият пенсионери и побеждаваше. Набутаха му този мач и ще трябва да преглътне горчивия хап. Ако е в състояние след него.
1
7
 
21
 
! Отговори
hmn преди 6 години
явно има доста желаещи да станат свидетели как Пулев ще го сплескат от бой! Джошуа с *** да се биеше, щеше да има по-висок коефициент при букитата.