Херо доволен от равенството в Турция, чака Хофенхайм

Бием ли германците, прескачаме групите, вярва той
15 сеп 2017 07:37,
6
Херо доволен от равенството в Турция, чака Хофенхайм
Снимка: Булфото, архив

Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров-Херо остана доволен от равенството 0:0 при гостуването на Истанбул ББ в среща от група "Ц" на Лига Европа.

Както е известно, преди срещата Херо си пожела именно равенство от този мач и в крайна сметка го постигна.

Още по темата

"Справедлив е този резултат. Най-чистата ситуация беше за нас, стартирахме слабо, но след това имахме опасни удари, но пак повтарям, че резултатът е закономерен", коментира специалистът.

"Напрежението си каза думата в тази среща. С Марселиньо и Мисиджан щеше да е много по-опасна атаката, те липсваха на отбора", заяви Херо.

"В следващия кръг се изправяме срещу един много силен отбор. Не е случайно, че победиха Байерн (Мюхнен). Този мач е ключовият за нас, ако победим в Разград срещу Хофенхайм, ще имаме големи шансове да прескочим групата", добави Херо. 

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
1
 
! Отговори
муспи преди 6 години
Двата слаби отбора в групата се отказаха от 3 точки, за да не пречат на португалците и германците. А че Анадолец ще бие гермаците е вица на деня. С наближаването си мача вместо смешен ще става страшен. Загубата им от германците, макар че не са Баерн, ще зарадва българската публика - пред телевизорите де.
1
5
 
10
 
! Отговори
т преди 6 години
Победата беше задължителна с оглед на излизането ни от групите.Кои са по -слаби ,немците или португалците.Херо е менте и скоро ще се види .

Спонсорирани публикации