Фелпс отсече: Загубих интерес към плуването!

Гледах световното и нищо в мен не трепна, призна най-успешният олимпиец
20 сеп 2017 12:15, Красимир Ангелов
13
Фелпс отсече: Загубих интерес към плуването!
Снимка: Reuters

Легендата Майкъл Фелпс няма желание да се завръща в плуването като състезател, но за сметка на това иска да помогне на младите американски таланти да развият потенциала си и да достигнат върховете в спорта.

32-годишният Фелпс, който в момента очаква второто си дете, веднъж вече се завърна в басейна, след като беше обявил края на кариерата си, но не възнамерява да го прави втори път.

Той се оттегли от спорта след Олимпиадата в Лондон 2012, но 20 месеца по-късно поднови кариерата си, а на Игрите в Рио де Жанейро през миналата година Фелпс прибави още 5 златни и 1 сребърен медал към богатата си колекция, която включва рекордните 23 олимпийски титли.

Съпругата му Никол в момента е бременна в четвърти месец, а двойката вече има 16-месечен син Буумър, като мислите на легендата са насочени в друга посока.

"Наистина този път нямам желание да се връщам. Честно казано подобни мисли ми минаваха през главата преди Световното първенство в Будапеща, но исках да видя как ще се чувствам, когато гледам този голям форум отстрани. Този път нищо в мен не трепна. Просто явно вече съм загубил интерес да се състезавам отново", коментира Фелпс.

Още новини от света на спорта четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: плуванемайкъл фелпс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе откъде се навъдиха толкова сигурни в допинга на Фелбс хорица тука, бе. Ама 100% сигурни, все едно, че те са му го давали с лъжичка. Възможно е да е така, но като няма други доказателства освен медалите му, мълчете си
10
1
 
3
 
! Отговори
Да ама не! преди 6 години
До Анонимен с Но 6: Няма как да отворят допинг пробите, нали лелката дето беше чистила стилажа го беше бутнала (или някаква такава версия) :) :))))))))))))))). Нищо че стилажа за всички състезатели, за всички години назад и т.н. трябвало да е бил по изчисления на специалисти, няколкостотин метра, няколко десетки тона и т.н. (спецификация на подводница :) )..?! А де
9
4
 
22
 
! Отговори
шоу преди 6 години
.........А и допинга стана много скъп.
8
8
 
19
 
! Отговори
1467 преди 6 години
Всички знаем как взе медалите тоя даже го снимаха - яко допинг от марихуана.
7
5
 
8
 
! Отговори
Кръмчия преди 6 години
Който е тренирал плуване професионално, е наясно с думите на Фелпс. Плуването взима всичко.
6
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Фелпс отсече: Загубих интерес към плуването! (затегнаха допинг контрола)
5
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И този ще изгърми с допинг някой ден, ако отворят архивни пробиДосега не е имало американец, който да не е изгърмял с допинг, след години
4
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В тоя тежък спорт,на тая възраст,просто няма как вече.Но той се е отчел доволно и ще остане завинаги звезда в този спорт.
3
10
 
4
 
! Отговори
до 3 преди 6 години
абе стой си в овчарника и слагай редовно вода на овцете. ама претоплена, да не пресипват по форумите.
2
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
еми така де то на олимпиадите от америка само хронично болни на силни лекарства - и случайно са забранени за останалите - нормалните спортистиами да пращат нормални хора а тия да си пращат на олимпиадите за инвалидито правилно каза а времето един австралиецпотопи си пръста в басейна и ще дадеш положителна проба за допингама нали са от краварника за тях може
1
15
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щото трябва по силна зоб, а вече няма сили да ги издържи медикаментите.

Спонсорирани публикации