Легендата в щангите Наим Сюлейманоглу е в кома

Черният му дроб отказал, нужна му е трансплантация
Обновена: 25 сеп 2017 22:44 | 25 сеп 2017 22:43, Веселина Йорданова
199
Легендата в щангите Наим Сюлейманоглу е в кома
Снимка: архив, БулФото

Световният и олимпийски шампион по вдигане на тежести Наим Сюлейманоглу е в интензивно отделение заради чернодробна недостатъчност. Той е изпаднал в кома, а състоянието му е много сериозно. Това съобщава електронното издание на турския в. „Хюриет“, цитирано от "24 часа".

Наим е в интензивното на университетската болница Сани Конюк. Диагнозата е остра форма на цироза. Според Тамер Ташпинар, президент на турската федерация по вдигане на тежести единствено може да го спаси трансплантация.

Сюлейманоглу бе в тежко състояния със същата диагноза преди около 3 години, но тогава успяха да го спасят. Забраниха му да пие, но той продължаваше, пишат турски медии.

"Наим е в кома. Черният му дроб не функционира. Ако не се направи трасплантация в близките часове, животът му е в опасност", твърди личният му лекар Андан Багряджък. Пред "Джумхуриет" той каза: Времето е много ограниичено. Ако за много кратко време не се намери черен дроб, Наим може да изгуби живота си.

Наим е трикратен олимпийски шампион, обявен за най-добър щангист на света. Роден в село Птичар, до Момчилград.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


199
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Анаболите и стероидите не прощават, жалко е че навремето за да се изтъкне социалистическиОт блъскаха сппртистите със всякакви хапове
62
4
 
9
 
! Отговори
до 75 преди 6 години
Турция може да съществува от 1923 година, но Наим Сюлейманоглу е роден през 1967 година, така че не виждам нищо нередно.Или искаш да изкараш че родината на един потомствен турчин е България, само защото родителите му са били принудени да го родят тук за да може Тодор Живков и Иван Абаджиев да го използват за реклама на комунистическия режим.
61
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонименкоя родина, роден е в България, а Турция съществува от 1923 година
60
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 69 Не, бе, смешен, друго исках да ти кажа..че Няма как най-добрият му приятел на Левски да го предаде... лошо е да се очерня името на някой, който е милеел за Левски. А иначе предатели много в историята на човечеството. Само българите викаш предатели?
59
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"След като и българите бягаха и продължават да бягат от България, не мога да разбера защо обвинявате един турчин, че е имал шанса да се завърне в Родината си."Родината му е България, село Птичар Момчилград.
58
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 64 Свинарю, само че български турчин не се отнася за Наимчо. Капиш?
57
7
 
4
 
! Отговори
до 64 преди 6 години
Хайде след като ми обясни така изчерпателно какво е БЪЛГАРСКИ ТУРЧИН да ми обясниш и какво е ПОТУРЧЕН БЪЛГАРИН.
56
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След като и българите бягаха и продължават да бягат от България, не мога да разбера защо обвинявате един турчин, че е имал шанса да се завърне в Родината си.
55
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма забравя когато имахме кръчма в нашето село преди години и имаше доста потурчени българи в него как викаха... Аз свинско не ям, ама кебапчета ям. Уахахахаха
54
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До до 43в Турция само ракия му наливали за рекорди
53
3
 
15
 
! Отговори
Свинаря преди 6 години
До #22 Български турчин се зове човек,който етнически принадлежи към турската народност,но е роден в България и има българско гражданство и е лоялен на държавата България. Кое не ти е ясно?
52
7
 
8
 
! Отговори
до попа преди 6 години
Веднага ти пляскам минус за шльокавицата, без изобщо да си правя труда ти дешифрирам съобщението.
51
7
 
10
 
! Отговори
до 50 преди 6 години
Иван Абаджиев е една "легенда", създадена от комунитическия режим навремето.Всъщност е един полуграмотен ***, който тровеше момчетата с нискокачествени химикали. Затова повечето не можаха да доживеят и 40 години.
50
11
 
7
 
! Отговори
12 преди 6 години
Ей тия мюсюлмани пият повече и от християните! Гледам в някои села направили по две джамии- стара и нова, а всички се молят в кръчмата.
49
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всичките си титли Наим е спечелил след като отива в Турция.Не зная въобще за какво претендирате тук. Турчин, състезаващ се за Турция, който е имал нещастието като дете да се роди в България, една прокажена и омразна на целия свят държава.
48
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 55 В турция истинските турци на нашите български турци..пардон на нащите потурчени българи не случайно им викат ГЯУРРИ. Както наричат всеки българин, когато искат да го обидят впрочем.
47
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 54 Ми толкова им е акъла, бе брато! Има потурчени българи, не български турци.
46
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Искам няко бу-лгарише патрЕотен да ми обясни какво значи БЪЛГАРСКИ ТУРЦИ."Веднага обяснявам: това е човек роден на българска територия, който в Турция не се счита за истински турчин.
45
5
 
8
 
! Отговори
# 22 преди 6 години
Наим Сюлейманов е роден на 23 януари 1967 година в семейство на български турци в село Птичар, Момчилградско. *************Искам няко бу-лгарише патрЕотен да ми обясни какво значи БЪЛГАРСКИ ТУРЦИ.Нали казвате че в България няма турци. И как един турчин може да е българин.Или само когато ви изнася.
44
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Наим не е никакъв предател, а патриот. Той не е българин, а си е турчин. Само е имал малшанса да се роди в грешната държава."И след като попадна в "правилната" държава се пропи и вече за втори път в рамките на 5 години е на смъртен одър. Брилянтен пример за турски патриотизъм.

Спонсорирани публикации