Без Ники Михайлов и Дяков срещу "петлите"

Хубчев обяви избраниците си за мачовете срещу Франция и Люксембург
26 сеп 2017 19:39, Красимир Ангелов
12
Без Ники Михайлов и Дяков срещу "петлите"
Снимка: Булфото

Националният селекционер Петър Хубчев обяви група от 23-ма футболисти за предстоящите световни квалификации срещу Франция и Люксембург, които ще се играят съответно на 7 октомври в София и на 10 в Люксембург.

"Трикольорите" ще се съберат на лагер в Националната футболна база в Бояна на 2 октомври, понеделник.

В състава бе върнат Николай Бодуров, който публично разкритикува националния селекционер, че не го вика и обяви, че едва ли той е човекът пред когото ще се доказва. Аут от сметките отново обаче е капитанът Светослав Дяков. Няма го и Николай Михайлов, който все още не може да си намери отбор.

Играчите на ЦСКА са петима на брой, а в състава има само един левскар. Поради контузия от състава отпада крилото на Кротоне Александър Тонев.

Ето състава на България за предстоящите мачове с Франция и Люксембург:

Вратари: Пламен Илиев (Астра, Румъния), Божидар Митрев (Левски), Благой Макенджиев (Пирин);

Защитници: Антон Недялков (ЦСКА-София), Страхил Попов (Касъмпаша, Турция), Божидар Чорбаджийски (ЦСКА-София), Петър Занев (Амкар, Русия), Васил Божиков (Слован, Словакия), Николай Бодуров (ЦСКА-София), Цветомир Панов (Ботев Пловдив);

Полузащитници и нападатели: Кристиян Малинов (ЦСКА-София), Георги Костадинов (Макаби Хайфа, Израел), Станислав Манолев (ЦСКА-София), Симеон Славчев (Лехия Гданск, Полша), Мартин Райнов (Берое), Александър Цветков (Черно море), Ивайло Чочев (Палермо, Италия), Тодор Неделев (Ботев Пловдив), Ивелин Попов (Спартак Москва, Русия), Спас Делев (Погон Шчечин, Полша), Божидар Краев (Мидтиланд, Дания), Андрей Гълъбинов (Дженоа, Италия), Ивайло Димитров (Славия).

Още новини от родния футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
гледах 'отборите' на футболистите от националния и 'сравних' с клубовете на онези от 94 г. компютри и компоти е работата :) за протокола: рапид виена, реал бетис, хамбургер, айнтрахт, абърдийн, спортинг лисабон, олимпик марсилия, порто, байерн, барселона, валенсия.от днешните само спартак москва става, ама те попето не го пускат много.
10
1
 
6
 
! Отговори
vlady преди 6 години
Липсата на Ники Михайлов е добра новина - поне ще имаме стабилен вратар. Бодуров е посредствен защитник, но и сегашните не са класа.
9
2
 
4
 
! Отговори
LethianDream преди 6 години
Бием Франция с 2-1 с две контри, 13 спасявания на Пламен Митрев и 2 изчиствания от голлинията. Правим измъчен хикс с Люксембург с гол в 94 минута от измислена дузпа след симулация на Спас Делев. :D
8
4
 
4
 
! Отговори
Юрофайтър 17 преди 6 години
Кой ще да повикате или да не извикате нещастници в карикатурата си на представителния си ПСЕВДОДЪРЖАВЕН отбор-ще бъдете разбити от Велика Франция и от свръхбогатия и МЕГАвисокия като жизнен стандарт Люксембург,бре мухи бре!!!И понеже сте БЕЗПОМОЩНИ и БЕЗСИЛНИ за каквото и да е и в която и да е област на човешкото битие ще ви остане единствено да дращите за некакви си чернокожи и прочие тъмнокожи бре,смешковци жалки бре!Да биете минуси и да псувате неандерталски-само на това сте способни бре!Хаха
7
1
 
9
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
Закъде сме без такъв...великолепен вратар,мм?Е,ще се измъчим,но няма как,сигурността иска жертви.
6
5
 
6
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 6 години
ХУБЧЕВ Е ПОРЕДНАТА ИЗДЪНКА. НЕ МОЖЕ ЗАЩОТО Е ЯЛ БОЙ МНОГО ПЪТИ ОТ ЛУДОГОРЕЦ ДА НЕ ПОКАНИ ДЯКОВ, КОЙТО Е БОЕЦ НА ТЕРЕНА, ВЪРШИ МНОГО ЧЕРНА РАБОТА И НАВЪРТА ВИНАГИ НАЙ-МНОГО КИЛОМЕТРИ. С ГЛУПОСТИТЕ СИ ХУБЧЕВ Е ПОРЕДНИЯ ПЪТНИК.
5
1
 
9
 
! Отговори
наблюдател преди 6 години
А защо трябва да бъдат Ники Михайлов и Дяков в нац. отбор? За баланс ли? Тези куци коне не са нужни.
4
1
 
10
 
! Отговори
Калоян преди 6 години
До Петър ХубчевАко четете мненията на хората, кажете ми защо футболист който не играе няколко години е викан в националния отбор. Имам предвид - Михайлов, или Вие господин *** ще ми отговорите....
3
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на Хубчев - тия двамата специално Дяков и Никиту досега ги слагаха в националния отбор единствено заради връзките им. Иначе са пълна скръб.
2
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ОСТАВКА!
1
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе какъв е ники михайлов,че го спрягате за мачовете!? Той е силен в други области,които нямат нищо общо с футбола!

Спонсорирани публикации