Лудогорец обърна германската сензация Хофенхайм в Лига Европа

"Орлите" спечелиха с 2:1 след обрат и прекрасни голове на Дяков и Лукоки
Обновена: 29 сеп 2017 00:02 | 29 сеп 2017 00:01, Красимир Ангелов
116
Лудогорец обърна германската сензация Хофенхайм в Лига Европа
Снимка: Reuters

Лудогорец постигна страхотна домакинска победа след обрат с 2:1 над германската сензация Хофенхайм.

Двата тима се изправиха един срещу друг на "Лудогорец Арена", а домакините определено бяха по-добрия тим на терена. Гостите бяха без голяма част от основните си играчи, но въпреки това се представиха на ниво с наличните футболисти.

Германците откриха още във 2-ата минута след попадение на Кадерабек, но след почивката домакините осъществиха пълен обрат.

Дяков изравни в 46-ата минута с прекрасен гол от дистанция, а в 72-ата Лукоки вкара също много красиво попадение и така направи обрата в мача пълен.

След този мач "орлите" са втори в своята група с 4 точки.

Подробности за успеха на "орлите" четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
2
 
2
 
! Отговори
Eni4er преди 6 години
Абе научете го този българист език бе.Казва се ШУМНУЛУ, от името на града ШУМНУ.
66
0
 
13
 
! Отговори
До Анонимен 80 преди 6 години
НЕЩАТА НЕ СЕ СЛУЧВАТ , СЛУЧВАТ СЕ САМО СЛУЧАЙНИ НЕЩА СЛУЧАЙНО А КОГАТО СЕ РАБОТИ ЦЕЛЕНАСОЧЕНО СЕ ПОСТИГАТ И РЕЗУЛТАТИ , ЗНАЧИ РЕЗУЛТАТИ ТЕ СА НА ЛИЦЕ
65
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво Лудогорец, да обърнеш вторият в Бундеслигата е невероятно за бълграски отбор. Но когато се работи правилно нещата се случват.
64
7
 
3
 
! Отговори
Фиорентина преди 6 години
А сега да чуем химна на лига Европа: ууууууу,ааааа,шшшшш,тум-тум,бум-бум-нищо не се чу. Селяния до шия,срам да те хване.Само това е забележката! иначе Лудите се представиха повече от добре с тази обръщачка.
63
5
 
39
 
! Отговори
Реалистът 3 преди 6 години
... Ами за Българското първенство ?!?! "Лудогорец" купували мачове и хващали съдии ?!?! За какво да купува срещи , бе ... след като могат да победят с максимум 50 процента усилия почти всеки отбор у нас ?!?! Срещу КОЙ да купува ? Бистрица ? "Септември" ? "Пирин" ? ... С поне 2 класи са над всички клубове в България! ... САМО С КРАДЕНЕ И ДАЛАВЕРИ НЕ СТАВА ...... ТРЯБВА ПРАВИЛЕН МОДЕЛ И ЗДРАВО БАЧКАНЕ... "Лудогорец" го разбраха и жънат успехите си вече ! ... ДРУГИТЕ КОМПЛЕКСАРИ ЗЛОБЕЯТ ... Това е!
62
2
 
39
 
! Отговори
Реалистът 2 преди 6 години
... Плюете "ЛУДОГОРЕЦ" но хората работят правилно и по истински Европейски модел. А не като "Левски", ЦСКА , "Ботев" , "Локо" ( Пд ) - само КРАДЕНЕ И ДАЛАВЕРИ и после искат да имат водеща роля и да играят в Европа... КОЙ ДРУГ ОСВЕН "ЛУДОГОРЕЦ" ОПРАВЯ КОЕФИЦИЕНТА НА БЪЛГАРИЯ ЗА ЕВРО ТУРНИРИТЕ , а ?!?! "Големите грандове" отпадат от някакви смешници още по първия или втория квалификационен кръг в началото на лятото... И това всяка година ! И там ли Разград Ви е виновен ?!?! Че сте слабаци ?!?! ...
61
3
 
36
 
! Отговори
Реалистът преди 6 години
Първо да кажа , че съм заклет фен на ЦСКА. НЕ мога да разбера какви са тия тъпашки , злобарски и завистливи писания и изказвания за "Лудогорец" от привържениците на почти всички други Български клубове ?!?! ... Като сте толкова "велики" ... Направете същото като момчетата от Разград , бе ! Влезнете 2 пъти в Шампионска лига ... още 4-5 пъти в Лига Европа... минете групите... !!! Какво ги плюете , след като всички в Българското първенство сте два - три пъти по - слаби от тях !!! КОМПЛЕКСАРИ ! :(
60
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хофенхайм между 10 и 35 минута показа много добро владеене на топката на къси пасове в централната зона и до вратата на противника.У нас няма отбор, който да покаже такава игра, независимо от загубата им.Иначе Лудогорец си остана верен на стила -дълги пасове за крилото и рейд на крилото и остро центриране, няма развитие. Германците играха и без 8 титуляри все пак. Херо трябва нещо да промени, не може само в тази схема да рият от години.
59
8
 
23
 
! Отговори
до 94 преди 6 години
Мен нищо не може да ме изненада - по-*** народ от нашия е трудно да се намери. Неграмотен, беден /нямам предвид само икономически/, дребен тарикат, писка срещу Домуса обаче боготвори Боко. Какво да говорим? Три пъти игра с ръка, едната в наказателното поле и нито дузпа, нито картон. Не свири и препъване в наказателното. Разликата е, че ако бяха ЦСКА или Левски, днес заглавията щяха да бъдат "Въпреги престъпните отсъждания, ГРАМАДАНСКИ ЛЕВСКИ/ЦСКА обърна немската сензация"
58
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До до 91"Правинлоното е ШУМЕНЕЦ. Не е нито Шменлия нито Шмененчанин."НЕ МОЖЕШ ДА ПИШЕШ ПРАВИЛНО!!!!
57
8
 
29
 
! Отговори
до 94 преди 6 години
Според някой тук съдията вкара втория и подаде за първия на гол на Лудогорец.Освен това трябваше да даде дузпа за германците заради падане на техен играч около центъра на игрището.
56
1
 
7
 
! Отговори
до 91 преди 6 години
Правинлоното е ШУМЕНЕЦ. Не е нито Шменлия нито Шмененчанин.
55
9
 
33
 
! Отговори
СВЕТ преди 6 години
Абе те всички говорят Лудогорец турски отбор, област Разград била турска провинция, Делиорман и т.н. Ако толкова не ви харесва сегашната ситуация навярно няма да имате нищо против област Разград и Област Кърджали да ги дадем на Турция, че нещо много ви пречат хората там и всички били турци. Иначе никой нищо не казва за съдията, който имаше 2-3 решаващи отсъждания в ущърб на Лудогорец. Ако тия отсъждания бяха в първа лига в полза на Лудогорец всички щяха да пискат на умряло.
54
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Алоууу, че той Роман Абрамович дето е милиардер заради приятелчето си Путин също го мразят в Англия феновете с изключение на Челси които го боготворят че направи Челси шампион на Англия с вложените 1 милиард от него в този отбор. Другите фенове ги е яд, че човека има милиарди и направи толкова силен Челси с тях. Същото е и с Домуса. И не ме разбирайте погрешно...Домуса е мафиот забогатял от сделки с БМФ и наркотрафик, но като българин няма забравя еуфорията у мен когато Моци бе вратар!
53
8
 
23
 
! Отговори
:)) преди 6 години
еййй завистници ... ще се удавите в собствената си злоба...хайде почнете да плюете, кренвирши, турци, не знам си кви.....хайде чао....яжте кренвърши турски и злобейте муахахаххахах
52
7
 
22
 
! Отговори
Орман Делиев преди 6 години
До до 78Аз съм роден в Шумен. Какъв съм Шуменлия или Шуменчанин? Питам, защото съм от турски етнос, но държа да се изразявам правилно.Честито на всички, които подкрепят "Лудогорец".
51
7
 
9
 
! Отговори
до 87 преди 6 години
Лесно е да се разбере какво искам да ти кажа , но трябва да имаш и капацитет достатъчен.Никой не ти обяснява колко е велик " гелосания ".Казвам ти да не гледаш треските на другите , а гредата в твоето око.Дали ме разбра ?
50
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Футбола е перачница повече!Виж ПСЖ и прането на шейховете там!Всички са така,това е модела!Просто някой са трагични в играта като Левски и Милан, а други като Реал носят наслада!
49
7
 
31
 
! Отговори
до 86 преди 6 години
Радваме се , че български отбор постига чудесни резултати в европейски турнир и , че игра много добър футбол, а другото е за такива изпразнени от съдържание хора , които си нямат работа и се чудят кой и за какво да оплюят.Дали ще успееш да разбереш нормалната радост на хората или много сложна ти се вижда задачата ?
48
7
 
14
 
! Отговори
до 75 преди 6 години
Левски и Майкъл Чорни какво правеха ? Ами ЦСКА и Васил Божкоя ? Ами сега Гриша Ганчев като пое ЦСКА да очакваме ли изкуствено отборче , което също да бъде закрито ?