Ердоган на крака при Наим! Намери се донор за шампиона!

Очаква се всеки момент трансплантацията на черен дроб да започне
Обновена: 1 окт 2017 13:15 | 1 окт 2017 12:10,
123
Ердоган на крака при Наим! Намери се донор за шампиона!

Турският президент Реджеп Ердоган посети лично шампиона Наим Сюлейманоглу в клиника "Мемориал" в Истанбул.

Наим е от седмица там след като черният му дроб и единият му бъбрек отказаха. В продължение на седмица той бе в очакване на трансплантация.

Ердоган е посетил шампиона вчера, двамата са разговаряли на четири очи около половин час, съобщи bTV.

Още по темата

След това Ердоган е разговарял с медицинския екип, който се грижи за най-великия щангист за всички времена и който го подготвя за чернодробна трансплантция. Тя се очаква да бъде извършена всеки момент.

По заповед на държавния глава, в "Мемориал" е сформиран екип от най-големите специалисти в областта на трансплантирането на органи в цялата страна.

До момента в болницата са се явили над 200 доброволци, които са изявили готовност да станат донори на трикратния олимпийски шампион, седемкратен световен и седемкратен европейски шампион.

След направени обстойни изследвания, само 7-8 души са се оказали подходящи, а от тях лекарите са избрали 3-4, които са съвместими с Наим. Между тях е и брат му Мухарем.

Диагнозата на Наим Сюлейманоглу е цироза. Черният му дроб не функционира. Преди пет дни той бе приет по спешност в критично състояние и поставен в медикаментозна кома.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трибестана е много добър :) Не е анабол, билка е.
49
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някои от тях имат деца, значи само качествено им е давано, не аматьорски метанчета
48
4
 
5
 
! Отговори
Фалконети преди 6 години
До Анонимен 57 200 ТЕ ТАБЛЕТКИ БИОНАБОЛ ПО 5 МГ.,КОЙТО ИМ ДАВАШЕ ИВАН АБАДЖИЕВ МУ Е ПРИЧИНИЛ ЦИРОЗАТА НЕ АЛКОХОЛА!!!
47
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щангист, цироса.... Не само алкохол води до цероза. Също така хепатит и зоб причиняват цироза.
46
11
 
22
 
! Отговори
Фалконети преди 6 години
Не съм турчин но евала на Ердоган наистина евала ние е българите можем да се учим от турците а специално до българската жена да се учи от туркинята!!!А относно спорта Иван Абаджиев създаваше машини но за съжаление тези машини започнаха да измират на по 40 години а Наум е *** българин мохамеданин дано се оправи момчето а това че напусна Бг и замина за Турция е напълно разбираемо!
45
17
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стига ни занимавахте с този муслиманин родоотстъпник
44
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 40А как викат българите на българите от Македония?
43
0
 
17
 
! Отговори
??? преди 6 години
До Анонимен 48Стига ръси глупости....рзабира се че голяма част от турците (които са били смецица от много племена) са дошли в България по време на Османската империя....разбира се че младото поколение няма да знае турски....все пак ученето на турски бе забранено някъде през 60-те години.....колко от българчетата родени във Великобритания,Германия,Америка знаят български??Как смяташ на кой език предпочитат да говорят, кой им е първи и кой втори език......
42
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Както пишат черния дроб е един и затова е в единствено число,кой ли ще лишат от черен дроб за тази уникална операция от един на друг,за донора като остане без черен дроб от кого ще вземат за да му поставят за да бъде пълноценен по природа,няма само на злъчка да кара я дето била токсична както казват.
41
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някакво комплексирано потурчено добитъче се писал за оригиналния Ха- Ха-ха. Муахахахахаха..толкова комплекси от един форумен потребител. Муахахахахахахахахах.....
40
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В България "истинските" Турци провеждат разговор помежду си и когато запецнат, обръщат на Български.Да не говорим че не могат да четат и пишат на Турски ако има такива, то са много малка част.ХА-ХА-ХО казах ти, не ни натрапвай болните си мнения, преди 8 поколения както казваш твоите роднини са ходили на църква и са били християни, преди да дойдат дивашките орди.
39
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Честно такива бок.луци като ХАХА не ми се четат. И аз съм етнически турчин, но не се подигравам на България. Какво печели тоя с тези подигравки? Повечето турци в България са бок.луци. Какво толкова? Бок.лука си е *** независимо от народносттта си.
38
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
от 41 до 44 Опппсссс...Ха-Ха, ти си взел името на Оригиналния ХА-ХА и искаш да го изкараш турчин? Разбирам те! Толкова ви е бръкнал в душичките. Муахаахахахахахаха......
37
7
 
8
 
! Отговори
до ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААА преди 6 години
8 поколения назад във времето в Османската империя не са можели да пишат, подмивали са се с ибрици и са пушили наргилета по цял ден!Ще седне някой да ти води 8 поколения назад архив как си се заселил в Кърджали хахахахахахахаха :-)))))))))))Пробвай се в "Комиците", според мен ще имаш голям успех!
36
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Турците ли могат да си правят каквото си искат?Нема нужда да ходиш тсм, за да видиш. Достатъчно са сериялите им. Най-подтиснатата и смачкана нация на света.И се опитват да подтискат и народите, които са владяли. Добре, че успяват един по един да се отърват.Лично мен щяха да ме пребият, понеже без да се крия носех бутилка бира по улиците на Истанбул. Затова всичко там е лъжа и измама. Напиват се по домовете си, на обществени места не смеят. Те са пародия на общество.
35
5
 
14
 
! Отговори
Естет преди 6 години
Турция - демократична?!Правилно си се кръстил "ХА-ХА-ХА-ХА-ХААААААА", защото си голям комик :D :D :D Турция е била демократична при Кемал Ататюрк, който между другото е гръцки албанец!При Ердоган в Турция има всичко друго, но не и демокрация! Националността и религията в момента в Турция са едно цяло!Турция се превръща отново в ислямска империя, която няма нищо общо с демокрацията и цивилизацията! Ако не вярваш, прочети малко изявленията на Орхан Памук - нобелов лауреат!
34
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 39 Ха-ха, уважавам те по темите за братушките, но тук се оля! Какви турци има в България, бе? Всички са потурчени българи и самите турци (ИСТИНСКИ) в Турция ги наричат тези ГЯУРРИ!
33
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен до ХА-ХА преди 6 години
Пишеш страшни глупости определяй се за какъвто искаш, но не ни натрапвай твоето мнение за вярно.В България никога не имало истински Турци, има насилствено приели мюсюлманската религия преди няколко века.И не изкарвай Турция много велика, ако е така нямаше да киснеш в Български сайтове.
32
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Наим имаше доблестта сам да признае, че не заслужава тренсплантация. Човекът е пил алкохол въпреки лекарската забрана и все пак правите голяма новина от неговите проблеми. Има толкова много деца със страшни диагнози без да нямат вина за нищо и родителите им просят за помощ.
31
0
 
6
 
! Отговори
edin преди 6 години
затворена страница за нас!