Ердоган на крака при Наим! Намери се донор за шампиона!

Очаква се всеки момент трансплантацията на черен дроб да започне
Обновена: 1 окт 2017 13:15 | 1 окт 2017 12:10,
123
Ердоган на крака при Наим! Намери се донор за шампиона!

Турският президент Реджеп Ердоган посети лично шампиона Наим Сюлейманоглу в клиника "Мемориал" в Истанбул.

Наим е от седмица там след като черният му дроб и единият му бъбрек отказаха. В продължение на седмица той бе в очакване на трансплантация.

Ердоган е посетил шампиона вчера, двамата са разговаряли на четири очи около половин час, съобщи bTV.

Още по темата

След това Ердоган е разговарял с медицинския екип, който се грижи за най-великия щангист за всички времена и който го подготвя за чернодробна трансплантция. Тя се очаква да бъде извършена всеки момент.

По заповед на държавния глава, в "Мемориал" е сформиран екип от най-големите специалисти в областта на трансплантирането на органи в цялата страна.

До момента в болницата са се явили над 200 доброволци, които са изявили готовност да станат донори на трикратния олимпийски шампион, седемкратен световен и седемкратен европейски шампион.

След направени обстойни изследвания, само 7-8 души са се оказали подходящи, а от тях лекарите са избрали 3-4, които са съвместими с Наим. Между тях е и брат му Мухарем.

Диагнозата на Наим Сюлейманоглу е цироза. Черният му дроб не функционира. Преди пет дни той бе приет по спешност в критично състояние и поставен в медикаментозна кома.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
9
 
19
 
! Отговори
Естет преди 6 години
В Кърджали съм бил много пъти по работа - имал съм връзка с няколко от т.н. туркини!Пазят си девствеността, защото такава им била традицията, но това не им пречи да практикуват по-нестандартен секс, ако ме разбираш...Много са страстни и нежни, имам само положителни впечатления от тях, вероятно вече са омъжени за турци, които ги смятат за непорочни, но това са стари истории в крайна сметка!Същата работа и с т.н. турци - ядат свинско, пият алкохол повече и от българите, но иначе турци били...
29
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 34 В моето село познавам поне 5-6 "турци" СЪС сини очи и руса коса. Какви турци може да бъдат тези? М?
28
4
 
7
 
! Отговори
ОРИ преди 6 години
Наим ли е, Наум ли е, мюсюлманин ли е, алкохол ли пие...
27
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Потурченият българин Наим Сюлейманов го застигна съдбата на всички предатели! Толкова по темата!
26
7
 
10
 
! Отговори
ДЖЕРИКО преди 6 години
Чакай сега кой му е виновен на тоя Наум ли е Наим ли, че е получил цироза на черния дроб? Алкохолиците сами си плащат за грешките. А и терорист номер едно в момента ердоган всичко това го прави за пропагандна цел !
25
8
 
12
 
! Отговори
до 30 преди 6 години
На теб пък кога са ти сменяли името...Тодор Живков им даде шанс да станат цивилизовани хора, те обаче държат да се казват Юсуф, Юмер, Иляз или Сезгин...неграмотна работа...в коя развита и нормална държава ще те приемат с такова ориенталско име?!
24
9
 
19
 
! Отговори
Естет преди 6 години
Турци в България няма!Нито в Птичар, нито в Зайчар, нито в Говедар!Турци никога не са се заселвали в България, т.н. бългаски турци /що за оксиморон/ са потомци на поробени българи!В много краен случай изнасилени от турския башибозук българки са раждали деца, но тези деца от малки са възпитавани в омразата към всичко турско!Е, турчеещи се роми в България има много...но те нямат нищо общо с Турция!
23
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Туй малкото се пропило и Черния му дроб отказал. И кой го спасява, Ердо Откачалката. Сигурно ще вземат Черния дроб от некой арестуван човек на Гюлен и ще му го пришият. Нормално за турците, гаджалска им работа. Що не си гледат работата, че икономиката им забуксува, вдигнаха данъците много, ще вдигат още. Туризма им се срина, инфлация, взривове, инсценирано преврати, страхотно развиваща се държава. Му-ха-ха!!!
22
19
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Доколкото си спомням, СЛЕД като избяга Наим стана олимпийски шампион за Турция.*** (руски мек*ерета) взеха 1 милион и кусур долара, за да му разрешат да сесъстезава за Турция. Турците, за разлика от нас, имат достоинство и не приеха да имсменят имената. Свалят руски самолети без да им мигне окото.
21
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В България няма истински Турци, тук има Български мюсюлмани приели насилствено вярата преди няколко века.Нали така бе ХA-ХА-ХА-ХА-ААААААА-ХО, 100% Турци има в Турция не и в България.
20
2
 
9
 
! Отговори
До 24 преди 6 години
Не се вьима целия дроб на човека, а само част от него. Както може да се живее с един здрав бъбрек, така може да се живее с по-малък черен дроб.
19
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 7 и всики останали..Започнете ли да усещате болки вдясно под ребрата системно...започеайте да пиете Карсил на билкова основа. 30 лева на месец излиза. Пиете го 4-5 месеца и си прочиствате черния дроб от 15 годишно пиене. Сам го установих!Голяма работа е Карсил-а!
18
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това да ти дойде Ердоган на свиждане е по-скоро за срам отколкото за хвалби. Най-големия терорист и диктатор, свързан с Идил, който търгуваше с идилски нефт и провежда геноцид към кюрдите. Наим няма повод да се гордее с това.Въобще не се учудвам, че се е пропил. Той си е нямал на представа в какво блато се набутва. И сега резултатът е на лице.
17
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някой може ли да ми обясни как ставаш доброволно донор на черен дроб? Или искат да кажат че 200 доброволци са готови да умрат заради тоя *** предателски на снимката?
16
1
 
11
 
! Отговори
Трол Горянин преди 6 години
Бряяя, то не бяха оди не бяха дитирамби, за този спортист. Велик, неповторим, единствен и т.н. с малкото пояснение че в щангите имаш и ДРУГИ КАТЕГОРИИ и там също са се състезавали способни хора, поставили световни и олимпииски рекорди, и напуснали ни съвсем скоро и много по неочаквано. А да, и устояли на парите и продължили да работят за родината, а не за парите.
15
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Лекар 3абсолютно подкрепям! +++
14
5
 
15
 
! Отговори
Су 34 преди 6 години
Историята на Наум Шаламанов е пример за това как един младеж без опит се поддава на пропагандата на турското разузнаване, че е "турчин" при положение че целият му род в с. Птичар са чисти етнически българи.Следва рязък спад професионалната му кариера, последните години беше повече коментатор в спортни състезания, отколкото спортист.
13
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Подлата му постъпка сега се връща при него като болест.
12
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Предател!Турските тайни служби са го прилъгали и са ни го отнели. Напуснал е Родината си, която му е дала всичко и го е направила световно известен. Всичко, което е постигнал е благодарение на България. Факт! Селянчето от световно неизвестното село Птичар, което едва е бутало училище и е пасяло овцете са го направили човек и то се е изплюло върху тези, които са го създали. Жалка работа. Съжалявам го. Ще си умре без Родина. Сигурен съм, че сърцето му е в България,но ще си умре там...
11
4
 
14
 
! Отговори
Су 34 преди 6 години
Турция никога не успя да стигне България по вдигане на тежести, имат някакви шампиончета в мижави първенства.Само българи умеят да тренират добре щангистите.Колкото до този позорен Пи Ар на т.н. турска държава с Наум Шаламанов това се прави, защото много добре знаят, че 90 % от чернодробните трансплантации са неуспешни, а в останалите 10 % пациентите живеят до 2 години.Нещо като линейката на турската болница за онкоболната в терминален стадий!