Халил Мутлу за Наим: Господ чу молитвите ни!

Сюлейманоглу е добре, обяви един от най-близките му приятели
Обновена: 6 окт 2017 23:30 | 6 окт 2017 20:33, Красимир Ангелов
172
Халил Мутлу за Наим: Господ чу молитвите ни!
Халил Мутлу. Снимка: Reuters

Трансплантацията на черен дроб на легендата в щангите Наим Сюлейманоглу е преминала успешно, обяви във Facebook eдин от най-близките му приятели и също трикратен олимпийски златен медалист Халил Мутлу.

Още по темата

"Трансплантацията е извършена. Наим е добре! Хубавата вест, която всички чакахме отдавна най-после е факт! Здраве на всички, които изпращаха положителна енерия на Сюлейманоглу! Господ чу молитвите ни и бди над него", написа Мутлу, който също е роден в България.

Той благодари за подкрепата към лечението на своя приятел и за съдействието за бързото намиране на донор и осъществяване на трансплантация на президента на Турция Реджеп Таип Ердоган, съобщава bTV.

Операцията на най-популярния щангист в света е продължила близо 8 часа.

Също както Наим Сюлейманоглу, Халил Мутлу е роден в България и е откритие на Иван Абаджиев. Той е трикратен олимпийски, петкратен световен и десеткратен европейски шампион.
 


172
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
128
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този гном е нагледното доказателство за вредата от приемане на различни химикали в щангите. Изнестно е че едно от веществата които са им давали е за забавяне на растежа, по този начин са държали по дълго ддаден състезател в най-леките категории
127
5
 
3
 
! Отговори
До 150 преди 1 година
Не е фашизъм. Българите сме толерантен народ. Но когато са ни тъпкали 500 години, и когато продължават да се опитват 140 години след Освобождението да ни се месят отвън и да насъройват съседите ни срещу нас ни идва в повече.
126
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
не разбрах тоз *** що е с три имена, дали има две собствени или две фамилии или некой здраво киха.
125
1
 
5
 
! Отговори
РККА преди 1 година
Имам съседи турци,разбирам се и се уважаваме ,имам приятели роми разбирам се и се уважаваме,имам познати от смесени бракове ..нищо лошо и за тях....знам българи ,турци и роми де са пълен бо.клук аре стига с този фашизъм доде се мъчите да си платите сметките за тока а..ПП мисля че и панислямизма е проблем у нас и те да се замислят че страшно..
124
9
 
5
 
! Отговори
Мдааа преди 1 година
Турците в Турция, Българите в България! Да се знае! А това, че Мутлу е роден в България е без значение - да си ходи у Туркийето при Айшето! Колкото по-малко мохамедани останат в България, толкова по-добре! А, и не е казал "Господ" еди какво си с молитвите, а е казал Аллаху. Вервайте ми!
123
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Турци = продажници. Който даде повече парички с него са.
122
11
 
5
 
! Отговори
Shark преди 1 година
До 100 % TURK Българите, напуснали България изпращат пари тук на близките си и така подпомагат българската икономика. И не се знае дали никога няма да се върнат. А Наим и Халил не били безродници, ами как да бъде наречен човек, който до вчера е бил с една националност и изведнъж приема друга? Заради изгода, пари и слава! Поне едно благодаря на България да бяха казали за това, което са в момента.
121
3
 
12
 
! Отговори
100 % TURK преди 1 година
До Shark.
Ти първо дръж сметка на двата и половина милиона българи които напуснаха Бг , и никога няма да се върнат. ...
А Наим и Халил , не са никакви безродници ! Доказвали са го многократно.
120
3
 
8
 
! Отговори
100 % TURK преди 1 година
Браво на Халил !
Казал е цялата истина.
119
10
 
7
 
! Отговори
Shark преди 1 година
До 2017. Никого на нищо не оставихте, не си въобразявайте че много ни липсвате. Не ни трябват тук неблагодарници и безродници, които днес са българи, утре турци, т.е както им е угодно. Защото когато се възползвахте от привилегиите бяхте българи, нали, а когато взривявахте влакове станахте турци. Хайде да не говоря как ви приемаха в университетите с 3-ки и полуграмотни благодарение на целевия прием. И що привилегии още имахте. Мизерни неблагодарници, ще има да си плащате, и то скъпо.
118
11
 
6
 
! Отговори
Shark преди 1 година
Аз не мога да разбера какво толкова надувате гайдите за тоя Наим, чист предател и пълен неблагодарник, за което междувпрочем си плаща, защото нищо на този свят не остава неизплатено. В България, с български треньор стана това, което е, и накрая меке-рето избяга в Турция. А ние сега ще ревем дали е добре. Ми не ме интересува.
117
13
 
17
 
! Отговори
Kantun преди 1 година
Турците не са лоялни български граждани. Народната комунистическа власт ги цивилизова и образова, живяха по-добре от копоите на султана в Долма Бахче, жените им вече не миришеха на кози, а в знак на "благодарност" те вдигаха влакове във въздуха срещу ръката,която ги храни и милостиво ги прие под благословеното българско небе - Партията и Българският народ. Те забравиха,че тук са само гости! Властта обаче беше строга и справедлива: ДА ЖИВЕЕ "ВЪЗРОДИТЕЛНИЯ ПРОЦЕС"!
Толкова за "трудолюбивите турци"
116
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз не разбирам къде са службите тоя турчин тук ясно го каза работел за разцепване на страната.Искам службите да се самосезират и започне разследване срещу този криминален индивид и не е толкова трудно да се намери кой е и откъде пише след което да бъде привикан на разпит и при доказана антибългарска дейност да бъде подведени под отговорност
115
11
 
14
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХА-ХААААААА преди 1 година
ТУРЦИТЕ СА ПОМАЗАН И БОГОИЗБРАН НАРОД,
АЛЛАХ ГИ ЗАКРИЛЯ И ИМ ДАВА СИЛИ ДА УПРАВЛЯВАТ ДРУГИТЕ НАРОДИ - ЗАЩОТО ТЕ САМИ НЕ МОГАТ - КАКТО ПИШЕ В СВЕТИТЕ КНИГИ - ПОМОГНИ НА БЛИЖНИТЕ СИ :)))
ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
114
7
 
3
 
! Отговори
ура на рекията преди 1 година
най-великият дигач на железо е Ж А Б О Т И Н С К И!

а Наумчо е един нисък алкохолик дето и на кон не е могъл да се качи както кривокракия Наполеон е правил за да скрие копита
113
9
 
13
 
! Отговори
Да преди 1 година
И двамата България ги направи това, което са, а те я предадоха !
112
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Островчето Исландия нахлузи Турция в Турция"

Виж сега честито им за играта!
Ама някои имат и по лоши нахлузвания в Германия... LOVE
111
6
 
6
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 1 година
до 131
Тюркиш потурчен, има един лаф" Враговете на моите врагове , са мои приятели'
В случая Исландия е мой приятел!
Понял, потурчен български индивиде..или провокаторски български( което е едно и също)?
110
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Даааа, лошава работа.
Това от потурчения матрял човек вече нема да стане никога.
От истинските турци в Турция съм срещал и хора, ама като гледам тоя бо.клук тука - никогиш!
109
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Малеее 3-0 за джуджето Исландия като гост на домакина Турция.
Усещам че ще има още по-голяма касапница от Ердоган отколкото преврата. Уахахахах..жалки ***!