Халил Мутлу за Наим: Господ чу молитвите ни!

Сюлейманоглу е добре, обяви един от най-близките му приятели
Обновена: 6 окт 2017 23:30 | 6 окт 2017 20:33, Красимир Ангелов
172
Халил Мутлу за Наим: Господ чу молитвите ни!
Халил Мутлу. Снимка: Reuters

Трансплантацията на черен дроб на легендата в щангите Наим Сюлейманоглу е преминала успешно, обяви във Facebook eдин от най-близките му приятели и също трикратен олимпийски златен медалист Халил Мутлу.

Още по темата

"Трансплантацията е извършена. Наим е добре! Хубавата вест, която всички чакахме отдавна най-после е факт! Здраве на всички, които изпращаха положителна енерия на Сюлейманоглу! Господ чу молитвите ни и бди над него", написа Мутлу, който също е роден в България.

Той благодари за подкрепата към лечението на своя приятел и за съдействието за бързото намиране на донор и осъществяване на трансплантация на президента на Турция Реджеп Таип Ердоган, съобщава bTV.

Операцията на най-популярния щангист в света е продължила близо 8 часа.

Също както Наим Сюлейманоглу, Халил Мутлу е роден в България и е откритие на Иван Абаджиев. Той е трикратен олимпийски, петкратен световен и десеткратен европейски шампион.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


172
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
119
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този гном е нагледното доказателство за вредата от приемане на различни химикали в щангите. Изнестно е че едно от веществата които са им давали е за забавяне на растежа, по този начин са държали по дълго ддаден състезател в най-леките категории
118
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
не разбрах тоз *** що е с три имена, дали има две собствени или две фамилии или некой здраво киха.
117
1
 
5
 
! Отговори
РККА преди 6 години
Имам съседи турци,разбирам се и се уважаваме ,имам приятели роми разбирам се и се уважаваме,имам познати от смесени бракове ..нищо лошо и за тях....знам българи ,турци и роми де са пълен *** аре стига с този фашизъм доде се мъчите да си платите сметките за тока а..ПП мисля че и панислямизма е проблем у нас и те да се замислят че страшно..
116
9
 
5
 
! Отговори
Мдааа преди 6 години
Турците в Турция, Българите в България! Да се знае! А това, че Мутлу е роден в България е без значение - да си ходи у Туркийето при Айшето! Колкото по-малко мохамедани останат в България, толкова по-добре! А, и не е казал "Господ" еди какво си с молитвите, а е казал Аллаху. Вервайте ми!
115
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Турци = продажници. Който даде повече парички с него са.
114
11
 
5
 
! Отговори
Shark преди 6 години
До 100 % TURK Българите, напуснали България изпращат пари тук на близките си и така подпомагат българската икономика. И не се знае дали никога няма да се върнат. А Наим и Халил не били ***, ами как да бъде наречен човек, който до вчера е бил с една националност и изведнъж приема друга? Заради изгода, пари и слава! Поне едно благодаря на България да бяха казали за това, което са в момента.
113
3
 
12
 
! Отговори
100 % TURK преди 6 години
До Shark.Ти първо дръж сметка на двата и половина милиона българи които напуснаха Бг , и никога няма да се върнат. ...А Наим и Халил , не са никакви *** ! Доказвали са го многократно.
112
3
 
8
 
! Отговори
100 % TURK преди 6 години
Браво на Халил ! Казал е цялата истина.
111
10
 
7
 
! Отговори
Shark преди 6 години
До 2017. Никого на нищо не оставихте, не си въобразявайте че много ни липсвате. Не ни трябват тук неблагодарници и ***, които днес са българи, утре турци, т.е както им е угодно. Защото когато се възползвахте от привилегиите бяхте българи, нали, а когато взривявахте влакове станахте турци. Хайде да не говоря как ви приемаха в университетите с 3-ки и полуграмотни благодарение на целевия прием. И що привилегии още имахте. Мизерни неблагодарници, ще има да си плащате, и то скъпо.
110
11
 
6
 
! Отговори
Shark преди 6 години
Аз не мога да разбера какво толкова надувате гайдите за тоя Наим, чист предател и пълен неблагодарник, за което междувпрочем си плаща, защото нищо на този свят не остава неизплатено. В България, с български треньор стана това, което е, и накрая меке-рето избяга в Турция. А ние сега ще ревем дали е добре. Ми не ме интересува.
109
13
 
17
 
! Отговори
Kantun преди 6 години
Турците не са лоялни български граждани. Народната комунистическа власт ги цивилизова и образова, живяха по-добре от копоите на султана в Долма Бахче, жените им вече не миришеха на кози, а в знак на "благодарност" те вдигаха влакове във въздуха срещу ръката,която ги храни и милостиво ги прие под благословеното българско небе - Партията и Българският народ. Те забравиха,че тук са само гости! Властта обаче беше строга и справедлива: ДА ЖИВЕЕ "ВЪЗРОДИТЕЛНИЯ ПРОЦЕС"!Толкова за "трудолюбивите турци"
108
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз не разбирам къде са службите тоя турчин тук ясно го каза работел за разцепване на страната.Искам службите да се самосезират и започне разследване срещу този криминален индивид и не е толкова трудно да се намери кой е и откъде пише след което да бъде привикан на разпит и при доказана антибългарска дейност да бъде подведени под отговорност
107
7
 
3
 
! Отговори
ура на рекията преди 6 години
най-великият дигач на железо е Ж А Б О Т И Н С К И!а Наумчо е един нисък алкохолик дето и на кон не е могъл да се качи както кривокракия Наполеон е правил за да скрие копита
106
9
 
13
 
! Отговори
Да преди 6 години
И двамата България ги направи това, което са, а те я предадоха !
105
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Островчето Исландия нахлузи Турция в Турция"Виж сега честито им за играта!Ама някои имат и по лоши нахлузвания в Германия... LOVE
104
6
 
6
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 6 години
до 131 Тюркиш потурчен, има един лаф" Враговете на моите врагове , са мои приятели'В случая Исландия е мой приятел! Понял, потурчен български индивиде..или провокаторски български( което е едно и също)?
103
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Даааа, лошава работа.Това от потурчения матрял човек вече нема да стане никога.От истинските турци в Турция съм срещал и хора, ама като гледам тоя *** тука - никогиш!
102
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Малеее 3-0 за джуджето Исландия като гост на домакина Турция.Усещам че ще има още по-голяма касапница от Ердоган отколкото преврата. Уахахахах..жалки ***!
101
2
 
16
 
! Отговори
2017 преди 6 години
Поздравявам всички изландци в този форум за добрата игра на отбора им и спечелената победа над Тюркийе!
100
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Островчето Исландия нахлузи Турция в Турция . Муахаххаахаххахахахахахахахахахахахахаххаах...

Спонсорирани публикации