Халил Мутлу за Наим: Господ чу молитвите ни!

Сюлейманоглу е добре, обяви един от най-близките му приятели
Обновена: 6 окт 2017 23:30 | 6 окт 2017 20:33, Красимир Ангелов
172
Халил Мутлу за Наим: Господ чу молитвите ни!
Халил Мутлу. Снимка: Reuters

Трансплантацията на черен дроб на легендата в щангите Наим Сюлейманоглу е преминала успешно, обяви във Facebook eдин от най-близките му приятели и също трикратен олимпийски златен медалист Халил Мутлу.

Още по темата

"Трансплантацията е извършена. Наим е добре! Хубавата вест, която всички чакахме отдавна най-после е факт! Здраве на всички, които изпращаха положителна енерия на Сюлейманоглу! Господ чу молитвите ни и бди над него", написа Мутлу, който също е роден в България.

Той благодари за подкрепата към лечението на своя приятел и за съдействието за бързото намиране на донор и осъществяване на трансплантация на президента на Турция Реджеп Таип Ердоган, съобщава bTV.

Операцията на най-популярния щангист в света е продължила близо 8 часа.

Също както Наим Сюлейманоглу, Халил Мутлу е роден в България и е откритие на Иван Абаджиев. Той е трикратен олимпийски, петкратен световен и десеткратен европейски шампион.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


172
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
3
 
! Отговори
Рок енд рол преди 6 години
Преди няколко години, на световно първенство в Тайланд, когато ги размазахме с треньор Абаджиев, журналистите на шега го питаха "Защо си провеждате държавното първенство в Тайланд?".
58
1
 
1
 
! Отговори
Анадолски преди 6 години
До МдаааЕдин смислен коментар!За кво спорите незнам... най-вече пък за спорта...и двете страни имат успехи и шампиони бе хора!
57
5
 
5
 
! Отговори
1234 преди 6 години
До 63..............Турската нация не кляка пред никому силата е в генетиката !Ага,като си миеш дирника прав ли стоиш?Каква генетика,клякаш на ден минимум поне 10 пъти,шейтан.
56
2
 
10
 
! Отговори
! преди 6 години
"Абе по окооовръстното на София ежедневно се разхождат някакви туркини, в Холандия под червените фенери също"Абе шопе това нещо ли е... Ние преди няколко дни гледахме сватбата на един българин в Германия, той беше първата гей сватба на държавата! Скоро щели да имат дете!
55
0
 
5
 
! Отговори
Мдаааа преди 6 години
До ПАЗАРДЖИКТва го кажи на батакистката И З М Е Т!Дай на тази ..... само злоба и отрова!Булгария е единствената държава в Европа, която открито се изповядва расизъм и ксенофобия! А така наречените медии ги толерират съзнателно! Просто е ясно: пред тази *** ние нормалните българи и турци не требва да им се предкланяме!
54
3
 
6
 
! Отговори
Рок енд рол преди 6 години
"Абе този Арабаджиев защо не е открил и един българин..."...Няма да пиша подробно, само един факт - Стефан (ако се не лъжа за името) Топуров, първият човек в света, който вдига три пъти теглото си - възпитаник на Абаджиев. Само че чукча писател, чукча не читател.
53
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Драги жаагали (турци) пробвайте cekc и със жени че кюрдите скоро ще си имат държава и....... ХАХАХАААААААА"Петров ти ли си бе... Върнахте ли се от медения месец? Облиза ли меда?
52
5
 
3
 
! Отговори
! преди 6 години
"само пред братушките клякате..не не клекнахте 1878-***..направо ви разчлениха батюшките!Вечна дружба, братцъй!"Абе цял свят ви мина! И на целия свят продължавате да лижете...клякате, дупете се бе Шаро!
51
3
 
3
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 6 години
до 64 Братовчед, ако искаш да ти го напиша с апостроф - Бра'чед? Така става ли?
50
1
 
4
 
! Отговори
ПАЗАРДЖИК преди 6 години
долу подписаните и.д.ио.ти раждате вражба между българи и турци чии граждани сте----- на българия всички сте чеда на на българия недейте да се делите раздялата е най лошото-българия е една
49
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
63 само пред братушките клякате..не не клекнахте 1878-***..направо ви разчлениха батюшките! Вечна дружба, братцъй!
48
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 61Брътчед- тва е черта на бай ***!Не случайно за тези 5 кинти за които спомена, става въпрос за булгаристанеца.Краде, лъже, *** на поразия- по целия свят, не само в бугарско!Така, че за тези въпросните 5 кинти повечето от вас продавате и жените си. Факт е!
47
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На жaaraла (турчина) колкото пъти му дадеш по 5кинта толкова пъти ще си смени "вярата "и "името=======Турската нация не кляка пред никому силата е в генетиката !
46
1
 
7
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 6 години
до 56Брачед, аз съм доволен че изживях миговете със златното поколение. Щастлив съм че като българин съм имал невероятния шанс да видя Български футболен национален отбор 4-ти в света на Световно първенство по футбол. Сега и Турци и Ние, и Хървати които пак стигнаха полуфинала се гордеем...но едва ли някога вече тези страни ще достигнат полуфинал на такова първенство. Това беше един ПИК в историята на тези държави и след това пак по старому.А нас ни ограбиха на полуфинала 94-та!
45
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако имаше световно за крадливо и корумпирано племенце...то никой нямаше да надвие българина!
44
3
 
3
 
! Отговори
Verno e преди 6 години
До АТАКИСТА ти батакист пий си хапчетата редовно!! Виж в wikipedia!Черта е при вас вместо аргументи и доказателства, да обиждате и да ръсите отровата си.........
43
2
 
2
 
! Отговори
lYl преди 6 години
"Турция е играла на финал 2002-ра или за 3-то и 4-то място след полуфинала? "Атакистче, мани го ти него петък вечер е нормално е! Кажи вие как сте с футбола общо взето, май той ти намеква това!?
42
2
 
3
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 6 години
до 51 Все си мислех , че предният ти коментар е написан иронично, но тук ме забавляваш вече!Турция е играла на финал 2002-ра или за 3-то и 4-то място след полуфинала? Папагал, ракията малко ти идва в повечко.
41
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
абре, убре, дебре,какво е допринесъл тоя *** за България от баба Пенка от село Долно Нанагорнище?Пишете статии за БЪЛГАРИ които са дали живота си за страната си.Недейте вие, журналистите, за 30 сребърника да продавате душата си.П.С. Егати коментара стана, кефи ме :)
40
4
 
4
 
! Отговори
До АТАКИСТ преди 6 години
"Забавен си за пуберите! Ще ти се радват на оригиналната иронична простотия."Забавния си ти...На световното през 2002 Турция игра във финала!Бяха останали 4 отбора...нашия мач беше с Ю. Корея, там на 10та секунда Хакан Шюкюр вкара първия гол!

Спонсорирани публикации