Тъжно: България едвам издрапа до 1:1 с Люксембург

Нашите изиграха най-слабия си мач от дълго време насам
11 окт 2017 07:04, Елка Василева
43
Тъжно: България едвам издрапа до 1:1 с Люксембург
Снимка: Reuters

България изигра катастрофално слаб мач при гостуването на футболното джудже Люксембург и едвам издрапа до равенство 1:1 в световна квалификация от Група "А", която бе само за престиж. Това без съмнение е най-слабият мач на националите от години насам и домакините на моменти тотално надиграха нашите момчета.

Оливие Тил даде аванс на домакините още в 3-ата минута, а освен това през първото полувреме противниците ни имаха страхотни шансове да вкарат и още попадения.

След почивката нашите започнаха мудно, но все пак в 68-ата минута Чочев стигна до една центрирана топка и я засече във вратата с глава за равенството.

Малко преди края Тюрпел игра с ръка в собственото си наказателно поле, но реферът не отсъди чиста дузпа за нашите. Родните национали имат 13 точки в класирането след този мач и заемат 4-ото място в крайното класиране на таблицата. Домакините пък изпревариха Беларус и финишираха 5-и с актив от 6 точки.

Повече за мача четете на Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още по темата: футболЛюксембург
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
16
 
! Отговори
ММ преди 6 години
СРАМ и позор сбирщина от чалгаджии манекени.
18
1
 
16
 
! Отговори
106 преди 6 години
Жалки,много жалки!Просто си ритат и само случайности ни докарват по някое голче.Че те домакинитеп ни показаха как се играе съвременен футбол!И имат наглостта да се хвалят-борисовщината е навлязла във всички сфери.В кое време живее света и колко много сме назад във всички сфери!?Те нямат поне двете основни физически качества нужни на всеки селски отбор-бързина и сила!Да не говорим са стратеги и тактики,техники!
17
2
 
10
 
! Отговори
Хубчев преди 6 години
Почваме да се готвим за Евро 2020 !!!
16
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
провинциален треньор провинциално мислене е равно на селски футбол дълбоко сме навлезли в този коловоз и скоро няма измъкване
15
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слаби няма вече,даже ние бихме Холандия и Швеция у нас!Аз не плача за световното на Путин ! Може и сам е почне ,като нищо може да го бойкотират !
14
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В България футболът като професия трябва да се забрани. Може пък тогава да се научат да играят и без пари.
13
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
с тази игра му гарантирам на хубчев че след 20 години обиграване на нашите имаме шанс да бием люксембург а сега спокоиствие както казват футболистите гледаме напредека живота продължава да живее фолка
12
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ние сме американски съюзник номер едно ,Мондиала на Путин не ни трябва.Сащ също няма да му ходят.
11
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
да дадат бг паспорти на ЛУДОГОРЕЦ и те да ни представят като национален отбор на БЪЛГАРИЯ мисля че тогава излагацията ще спре защото в този отбор се работи по европеиски затова и резултатите им са много добри да не кажа отлични а сега слагаите минуси колкото си искате но истината е болезнена
10
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
аз просто съм изумен от самочъуствието на хубчев и играчите че играли много добре срещу франция ами един посредсвен фудбол от 80те години никаква идея играят системата юруж а срещу люксембург просто жива пародия на футбол. разберете че хубчев не става трябва треньор със съвременни идеи и да се натурализират чужденци от нашите играчи то се видя нищо не става ако разчита на тях още 100г. няма да имаме футбол на нашите силата ев дискотеките на мама дечицата
9
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
после защо в ЛУДОГОРЕЦ играели само чужденци ами кои да вземе от тези дървета ами младежите и те сега фиданки после се оформят като по големи дървета от батковците
8
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Футболисти в България няма има манекенки и манекени .
7
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А аз загасих телевизора още първото полувреме .Закво да гледам някви селски бекове дето един пас нямат правилен и не могатда атакуват самостоятелно със топка в краката .За мен този резил е срам за България и тези всичките трябва да бъдат пребити с камъни .
6
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
САЩ, Холандия, Чили също не са класираха за сметка на Исландия, Панама - дебятанти и може би Перу, футбола за това е интересен, не винаги има закономерност, до колкото за резултата на България - напълно реален !
5
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Незнам на Хубчев колко му плащат , но е малко. За тоя срам дето го бере с тея дърводелци парите са малко
4
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добър стратегически хикс срещу класен отбор с оглед предстоящото първенство в Русия.Следващия мач ще ги смачкаме.Нали все пак се класирахме за Мундиала.....е по телевизията,ама така е по добре.Ракия,салата добра компания ще гледаме и повторения.Кеф.
3
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По състоянието на държавата може да се съди за футбола. Държава в разруха, корупция и върла шуробаджанащина, прибавете простотията на Суджука, наглостта му, краденето от всичко, взимането на чужденци на килограм, доведе до този национален резил. Вижте Исландия, взимат 600 треньора, построяват 300 игрища и започват работа. У нас се краде Дзверски, от всичко, безмилостно. Кой мисли за децата, без значение за кой спорт, важното е да се краде от парите. Трябва да се изберет нови хора във БФС!!!!!!
2
1
 
34
 
! Отговори
Бдинец преди 6 години
Кое му е тъжното?Та аз съм горд ,че националте откраднаха точка на Люксенбург.Не чухте ли как един наш ритнитопковец ни обясни ,че Люксенбург са не гостоприемни домакини и даже Беларус паднали там!
1
5
 
40
 
! Отговори
Крали Марко преди 6 години
Откакто си отиде соца.в бг футбол няма.Ще си живеем със спомени от славното минало. Децата ни не играят футбол. А как беше!? Не можеха да ни преберат да ядеме. По десет часа на ден на игрището.

Спонсорирани публикации