Епична битка на Григор! Но Надал пак не се даде!

Българинът отпадна на 1/4-финалите в Шанхай
Обновена: 13 окт 2017 12:41 | 13 окт 2017 12:39, Веселин Коларов
104
Епична битка на Григор! Но Надал пак не се даде!
Снимка: Reuters

Григор Димитров отново загуби от Рафаел Надал, като този път това стана на 1/4-финалите от силния "Мастърс" турнир от сериите ATP 1000 в китайския мегаполис Шанхай.

Матадора спечели след 6-4, 6-7(3), 6-3 и по този начин се класира за 1/2-финалната фаза на турнира, където ще срещне хърватина Марин Чилич.

Това бе и 10-и успех за испанеца над нашето момче. 

Хасковлията отново демонстрира добър тенис, както в миналата среща, но опитът и може би късметът не му достигнаха да напипа верния ритъм в третия сет и да се справи по-добре в първия.

Подробности за мача четете в Gol.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Следват Кобрата и брат му!Бой и после продължаваме напред!В тая сбъркана система ролята му на маши и клоуни е пределно ясна!
50
5
 
15
 
! Отговори
До 46 преди 6 години
Бъркаш и то много. В тениса не се гледат само победите, а и срещу кого са и на какъв турнир. Турнирът в Шанхай е безспорно от най-силните турнири в мъжкия тенис, а Гришо достигна до четвъртфиналите (четвърти кръг), където загуби от световният номер едно. Явно не знаете, че на четвъртфиналите остават 8-те най-силни тенисисти и Гришо за пореден път доказа, че е от 8-те най-силни в света.
49
13
 
5
 
! Отговори
Тва е преди 6 години
Реално от година на година нищо освен парите!Реално без тях това момче дето няма ми сърце ни мозък нямаше да ми го навират по новините!Бил пример за децата ,с какво? С нищо!
48
2
 
7
 
! Отговори
До 42 (до 39) преди 6 години
Цитирам те: Лично аз не разбирам много от тенис ...+-+-+С Това трябваше да почнеш и ... да свършиш.
47
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Надал може да откаже всеки от тениса!Но не се безпокойте ,Григор е като Кобрата!Парите са им важни!Затова ходи във всеки турнир хасковлията!Пари ,пари,за това е мега неприятен !
46
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
48-ми, ГРЕШИШ! Дезинформатор
45
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нашето момче, толкова си може ,Надал е класа над него!Журналята са виновни за по-големите очаквания на наши фенове!
44
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Знаете ли защо го боли в щаба на Григор!Надал му показва всеки път защо не може да е номер едно!И си го изкарват на българите!Трябвало да сме номер 8 да го коментираме иначе не!Тъй ли и по каква логика бе злобари.
43
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В крайна сметка обобщението на Турнира в Шанхай, който определено не е от най-силните, е че Григор Димитров победи на 1/8 финала. Това ще бъде записано в класирането и протоколите, тоест пак е отпаднал във втория кръг.
42
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За добро или лошо в тениса и като цяло в спорта се гледат победите.Победителят обира всичко - и пари, и лаври, и внимание.Победеният просто свежда глава и се опитва следващия път да победи.Когато го направи, тогава той ще е победителят.Григор днес загуби. Това са фактите. Ами хубаво - бил загубил от Надал, ами нали уж и Григор е в Топ-10, не е хванат от улицата.
41
8
 
4
 
! Отговори
до хейтърите преди 6 години
"Обущарю, не по-горе от обувките!" Тоест, не е небходимо да коментираш нещо, което нито умееш нито разбираш! Намери си някой комплексарски форум да си споделяш дефицитите, вместо да избиваш комплексите си в неподходящ обект! Толкова си малък, че е все едно какво мислиш!
40
2
 
11
 
! Отговори
Брагришимо!!! преди 6 години
Много от коментиращите не са гледали мача.Гледах го и видях каква силна подкрепа имаше Димитров от публиката.Харесват го и китайките.При него не достига кураж, малко но...А да се пише "Надал не се даде...(:+!13-ти, петък 13:13 - а Надал се кръсти на всеки удар, уж се "попипва".
39
7
 
7
 
! Отговори
до 37 преди 6 години
И какво като е играл 3 пъти срещу Надал тази година, като и трите пъти е паднал.Да беше бил поне в една от тези 3 срещи. Нали и Надал е тенисист, човек, а не някъкв от друга Галактика.
38
10
 
7
 
! Отговори
до 39 преди 6 години
ОК, в БГ може и да е най-добрият, но то е защото просто други няма. Тенисът като не е особено популярен в БГ.Лично аз не разбирам много от тенис, но постоянно се пише преди срещите му как щял да размаже еди кой си, а след тях обикновено размазаният е самият той.И тогава се почва, че за малко, на косъм, за милиметър и т.н.
37
5
 
13
 
! Отговори
Мариана Петрова преди 6 години
Поздравления .Малко са българите , чиито имена и лица се виждат по телевизионните екрани , списания , медии.Приемете , че Григор е един от тях.Един достоен и трудолюбив българин.Дори и падайки , той прави една красива и интелигентна игра.Нека има много българи като теб Григор.Браво
36
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе още хляб има да яде Григорчо, ама още е млад.Да гледа там каките и лелките, че ще вземат да остареят и да пресъхнат.А пък тенисът може да почака.
35
4
 
6
 
! Отговори
пп преди 6 години
До до 30Защото е най-добрият за сега в България.Защо да не се гордеем с това?И на нас ни се иска да бъдем щастливи.И ние имаме мечти.
34
3
 
12
 
! Отговори
до 32 преди 6 години
Като не го харесваш, не му гледай мачовете и не го коментирай постоянно
33
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И кой тенисист може да се похвали, че е играл три срещи срещу Надал тази година? Не е срамно Гришо да загуби от Надал, срамно е да не осъзнаваш, че да играе редовно срещу Надал, означава, че Гришо е адски добър тенисист.
32
1
 
6
 
! Отговори
32 преди 6 години
Аз не разбирам, като си имаш мнение и си го споделил вече колко? -10-20-30 пъти, защо продължаваш да ни го натрапваш? От кога, четенето на всяка новина в интернет е задължителна за теб? Защо е толкова важно да изкомуникираш с нас, колко *** е Григор и какъв е селянин?