Атлетико спря Барселона на новия си дом

Двата тима завършиха 1:1, Суарес отново вкара
15 окт 2017 08:24, Красимир Ангелов
3
Атлетико спря Барселона на новия си дом
Снимка: Reuters

Атлетико Мадрид и Барселона завършиха 1:1 в дербито на осмия кръг в испанската Ла Лига, играно на новия стадион "Уанда Метрополитано".

"Блаугранас" направиха по-добрия старт, но момчетата на Диего Симеоне откриха резултата в средата на първата част, когато Саул Нигес вкара с прецизен удар извън наказателното поле.

В 57-ата минута звездата на Барса Лионел Меси можеше да изравни, но разтресе страничната греда от пряк свободен удар, а малко след това реферът Лаос не маркира игра с ръка на Савич в наказателното поле на столичани.

Барсeлона беше по-добрият отбор след почивката и заслужено изравни в 82-ата минута, когато Луис Суарес засече с глава центрирането на Сержи Роберто.

Така за първи път този сезон Барселона загуби точки, но пък момчетата на Ернесто Валверде нямат загуба от Атлетико за първенство 15 поредни мача. Барселона е лидер в таблицата с актив от 22 пункта, докато Атлетико е трети с 16 точки в актива си.

Подробности за срещата четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те Мадрид как щяха да изгърмят, не е истина. Пък колко "Минковци" в бг изгърмяха с по една заплата на залаганията не е истина, нали ги слушам познати и приятели- големи разбирачи , оня ден ми търсиха 20кинта , че да сложим 200 на барса, и да дръпнем 100 "чиста и ЛЕСНА" печалба.
2
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Независимост за Каталуня.
1
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Голям праз.

Спонсорирани публикации