Борисов разговаря с каратиста Тодор Събев, обеща му още помощ

Състезателят се възстановява след лош удар на европейското
15
Борисов разговаря с каратиста Тодор Събев, обеща му още помощ
Снимка: Правителствена пресслужба

Премиерът Бойко Борисов се срещна със състезателя по карате Тодор Събев, който получи мозъчен кръвоизлив след нерегламентиран удар по време на Европейското първенство по шотокан карате-до в Сърбия през май тази година.

Още по темата
Премиерът се информира за здравословното състояние на Събев след претърпения инцидент и за необходимостта от допълнителна подкрепа.

Европейският ни шампион увери министър-председателя, че се възстановява бързо и че през следващата година ще се върне към активната си тренировъчна и състезателна дейност, съобщиха от правителствената пресслужба.
 
От свое име и от името на Българската федерация по шотокан карате-до Тодор Събев изрази благодарността си към премиера Борисов и към министъра на здравеопазването Николай Петров за незабавната реакция след инцидента.

Тогава по разпореждане на министър-председателя екипаж от авиогрупа "Враждебна" излетя с транспортния самолет "Спартан" за Белград, за да транспортира Тодор Събев до ВМА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"...дигам си очите: един широкоплещ, черноок...и даже чернокож господин...с бръсната поникнала брадица...облечен в редингот...с бяла риза, без вратовръзка..."
8
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знам кой от кого гледа, но Плевнвлиев няколко месеца преди да се отървем от него беше започнал да гледа по същия начин. Да вземе да се погледне в огледалото на какво прилича.
7
4
 
22
 
! Отговори
Отврат! преди 6 години
Само вижте снимката и всичко става ясно! Присвити,хитри и най вече лъжливи очи!!! Изпечен мошеник! Мафиот и прочие... това е зло за всички нас! Да строшим на змията главата....време е!!!!!
6
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 4И ГО ПСУВАТ ПОНЕ 4 МИЛИОНА ,ГЛАДНИ БЪЛГАРИ....А АЗ ПОНЕ ЗАСПИВАМ СПОКОЕН ,ЧЕ НЕ СЪМ ОТНЕЛ НЕЧИЙ КОМАТ ХЛЯБ ,ЧЕ НЕ СЪМ НАВРЕДИЛ НИКОМУ......
5
5
 
6
 
! Отговори
1 преди 6 години
на един каратист помогна,нали си спомняте за него,сега и на Тошко,ще помогне.
4
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименДаааа....а сега той е премиер, а ти пишеш глупави коментари и спомени младините ти под статия за него!
3
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГОЛЕМИЯТ БЛАГОДЕТЕЛ.....АЗ РАЗБИРАМ ДА РАЗВЪРЖЕ СОБСТВЕНАТА СИ КИСИЯ АМА ТАКА ОТ НАРОДНАТА ПАРА И АЗ СТАВАМ БЛАГОДЕТЕЛ...УВИ ...В БЪЛГАРИЯ ОЩЕ СЕ ВИЖДАТ ОГРОМНИ УНЕВЕРСИТЕТЕ ,ЦЕЛИ ГРАДОВЕ ,УЧИЛИЩА ПОСТОЕНИ ОТ БЪЛГАРСКИ РОДОЛЮБЦИ , А ДНЕС КОЙ Е РОДОЛЮБЕЦЪТ ОТ ПОЛИТИЧЕСКАТА ,ОХРАНЕНА ,КРАДЛИВА КЛАСА.....ТИЯ СА АКУЛИ ,НЯМАТ НАСИТА ,ДНЕШНИТЕ ПОЛИТИЦИ И БИЗНЕСМЕНИ ДА ИМА КАК И ВЪВ ВЕРИГИ ЩЕ НИ ОКОВАТ ДА ИМ СЛУЖИМ НА НЕНАСИТНИТЕ МЕРАЦИ....
2
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С други думи внушава се на материала, че Бащицата се грижи за народа, а също че и самият той някога е бил каратист, което въобще не е вярно.Винаги си е бил най-обикновен страхливец и позьор. Не случайно като курсант му викахме Праните ***.
1
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каратист до каратиста.