Страхотен Лудогорец смаза от бой Брага в Португалия

"Орлите" спечелиха с 2:0 след много силна игра
20 окт 2017 07:12, Елка Василева
102
Страхотен Лудогорец смаза от бой Брага в Португалия
Снимка: Reuters

Лудогорец постигна изключително престижна победа с 2:0 при гостуването си на португалския Брага.

Това стана в среща от Група "С" на Лига Европа, след която "орлите" са лидери в групата си с актив от 7 спечелени точки, докато иберийците са втори с точка по-малко.

Практически разградчани имат четири точки повече пред третия Хофенхайм и са много близо до това да си осигурят място на директните елиминации.

Димитър Димитров бе забил на пейката капитана Светослав Дяков за този мач, но това решение се оказа доста добро и Лудогорец изигра много силен мач.

Моци откри в 25-ата минута, а в 57-ата Силва си вкара автогол. Победата е историческа, тъй като досега роден клуб не бе печелил на португалска земя.

Подробности за мача четете на Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още по темата: ЛудогорецБрага
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
0
 
26
 
! Отговори
до Joko преди 6 години
Ама това за чужденците да важи и за Левски и ЦСКА , че като гледам и там колко са наблъскани е смешно дори да се коментира.И да сложат лимит и на играчите от провинцията да се местят в Левски и ЦСКА да видим тогава грандовете могат ли да изкарат от школите си кадърни играчи или им е лесно наготово от провинциалните отбори.Доста ще им е трудно тогава като играят извън София.
74
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До JokoЕ то тогава футбол няма да има!?!?
73
1
 
40
 
! Отговори
до Васил преди 6 години
По цяла Европа вече се играе с чужденци и влез в час малко.В самия отбор Брага е пълно и с бразилци и с други и като бройка не са по-малко от тези в Лудогорец.И в другите португалски отбори е така.Дали ако те бяха победили снощи техните сънародници щяха да мърморят колко точно португалци има в отбора ? Не , нямаше , защото при тях я няма злобата , която само в българина живее.Дали ще има 1 българин срещу Брага или трима срещу Етър е все тази.
72
28
 
6
 
! Отговори
Joko преди 6 години
Правилното заглавие е: "11 чуждестранни наемници ...... " Питам: каква е ползата за БГ футбола. Крайно време е БФС начело с Перуката да сложат лимит на участващите легионери !
71
0
 
15
 
! Отговори
до 68 преди 6 години
3.Грандовете с какви резултати завършиха срещу Етър и Пирин ? Все пак играят само на местно ниво и не би трябвало да са изморени толкова.
70
0
 
18
 
! Отговори
до 68 преди 6 години
1.Ако говорим за съдийството то снощи и в двете посоки има ощетявания , и на двата отбора не се дадоха дузпи.Друг е въпросът , че такива дузпи са на кантар и както могат да се свирят така и да не се свирят.И с отменения гол беше същото положение.Може да е тънка засада , но я има така , че няма какво да се коментира.2.Националният отбор не можа да бие Люксембург , които при всички положения не са на нивото на Лудогорец като игра и умения.Само в твоята глава може да е 3:0 резултата.
69
23
 
4
 
! Отговори
Васил преди 6 години
КОГАТО СЕ НАУЧАТ ДА ИГРАЯТ С БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛИСТИ, ТОГАВА ГИ ХВАЛЕТЕ!КОЛКО БЪЛГАРСКИ ИГРАЧИ ИМАШЕ СНОЩИ?
68
0
 
17
 
! Отговори
фен на Лацио преди 6 години
Нали разбрахте-първия бг.отбор бил португалски на негов терен влизат в историята! Анисе и компания с тоя танц предизвика и усмивка на италианския рефер-нека има атркция.Браво и на Херо и на вратаря Ренан.
67
0
 
7
 
! Отговори
до 69 преди 6 години
Много баби , хилаво дете е казал народа.Май са доста хилави и двата отбора в момента и освен да гледат мачовете в Европа по телевизията до друго не са опряли.
66
1
 
22
 
! Отговори
до 59 преди 6 години
Какво значение има колко фенове има Лудогорец като не са Те тези , които играят на терена и не са тези , които печелят мачовете ? Така наречените " грандове " от София като имат много фенове къде им са мачовете в Европа от години насам ? Като беше пълен стадионът на мача с Хайдук тази година , защо гранда отпадна и не я свърши никаква ? В крайна сметка научете се , че и в провинцията се играе футбол и , и че и от там могат да се появят много добри отбори , които да се надиграват с европейските.
65
13
 
3
 
! Отговори
Столичанин преди 6 години
Левски и ЦСКА са имали много собственици и ръководители през годините . А Домусчиеви ще ритнат камбаната по някое време ,както и всеки от нас. А после? Лудогорец , Антибиотик ,Президент Газдова?
64
17
 
2
 
! Отговори
до трола на смяна преди 6 години
Пускате 3-4 опорни точки. 1. "Съдийството беше честно, защото говорим за ЕКТ". *** е, щото проблеми със съдиите има на всякъде. То се видя и снощи. 2. "Няма добри български играчи". И тази е ***. Първо защото националния ни отбор в сегашния си вид би попилял Лудогорец 3-0. Второ щото акцента сега не е върху чужденците ви, а върху нещото наречено феърплей. 3. Другите отбори в А група са нива под проекта. И тази е ***. Да биеш с по 1 на мъка и да водиш с 1 точка не е точно доминация.
63
3
 
12
 
! Отговори
Solar Power преди 6 години
До до 41Ами възможно е, но ЦСКА вече не съществува. Каквито успехи е имал или нямал остават в миналото. Сега е Литекс.
62
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
64, и един мармот завиваше шоколад в станиол. Вярваш ли си или се правиш на ударен?
61
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До съдията под лупа!dvata gola na nacionalite vs shvecia bqha kato ot teatar , napalno edni I sushti :D
60
20
 
4
 
! Отговори
до 58 и подобните му преди 6 години
Софийските грандове вече са на нивото на Лудите. Особено ако махнем от уравнението съдийството. Няколко отбора от провинцията също са близо до истината. Така че скоро ще загубите абонамента си за сигурно класиране в ШЛ. Да ви видим вас, ако ви оменят по 2 гола на мач, кога ще биете Левски или ЦСКА. Баш никога!
59
2
 
17
 
! Отговори
До долния преди 6 години
Ми кажи един свестен българин, който щеше да играе прилично срещу отбор като Брага. Аз лично не се сещам за повече от двама такива.
58
22
 
4
 
! Отговори
съдията под лупа! преди 6 години
Троловете на проекта надуват балона на една победа, постигната след очевидни съдийски грешки в тяхна полза. Така било патриотично. Същите злобеят срещу националите, Гришо и грандовете в А група. Да сте видели мач на друг български отбор, в който да са ни пуснали аванта от 2 гола? Тъкмо обратното. Последно видяхме как националите изпускат победата след като не им дадоха чиста дузпа. Надухте балона, сякаш сте отишли на финал в ШЛ. Опс, това няма как да стане - отпаднахте безславно.
57
14
 
4
 
! Отговори
anonimen преди 6 години
тия що само черни играят интересномие един българин нямаше снощи това нее лудогорче само името муе това
56
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе не знам шефа им какво прави ...Ама всяка година са в ШЛ или УЕФА и играят с отбори , които бягат яко.Като ти влезнат смешните отборчета в елитния футбол на европа , тогава ще те изслушам. Свободно.