Страхотен Лудогорец смаза от бой Брага в Португалия

"Орлите" спечелиха с 2:0 след много силна игра
20 окт 2017 07:12, Елка Василева
102
Страхотен Лудогорец смаза от бой Брага в Португалия
Снимка: Reuters

Лудогорец постигна изключително престижна победа с 2:0 при гостуването си на португалския Брага.

Това стана в среща от Група "С" на Лига Европа, след която "орлите" са лидери в групата си с актив от 7 спечелени точки, докато иберийците са втори с точка по-малко.

Практически разградчани имат четири точки повече пред третия Хофенхайм и са много близо до това да си осигурят място на директните елиминации.

Димитър Димитров бе забил на пейката капитана Светослав Дяков за този мач, но това решение се оказа доста добро и Лудогорец изигра много силен мач.

Моци откри в 25-ата минута, а в 57-ата Силва си вкара автогол. Победата е историческа, тъй като досега роден клуб не бе печелил на португалска земя.

Подробности за мача четете на Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още по темата: ЛудогорецБрага
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
23
 
4
 
! Отговори
До 58 преди 6 години
До АнонименКои бяха тия Луноходец и в кой участък на луната се намират, колко фенове имат! Не може боса ти да прави анфетки, да трови хиляди деца и ние да подкрепяме действията му и обора му!
54
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 53Кой бяха тея левски и цска ? В кой група са на Уефа , че нещо немога да ги намеря ?
53
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Revolution_То Софийските грандове сега са в разкрачен стоеж. Още няколко години ще лежат на старата си слава, защото в сегашно време и в близко бъдеще няма да има с какво да се славя. Жалко за тях. Случващото се в държавата се отразява и в спорта. Няма читави българи да работят - внасяме читави работници от чужбина. Няма читави, български футболисти - внасяме от чужбина. Който се усети - усети, за останалите - спомени за отдавна отминали успехи на столичните грандове.
52
4
 
8
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 6 години
За да се сбъдват мечтите трябват пари,засега Домусчиеви ги имат и дават.Дано повече българи успеят да докажат ,че могат да играят футбол на високо ниво ,бъдещето ще покаже дали имаме място при големите
51
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Затова България трябва да премахне Великата стратегическа ограда и тук да дойдат истински футболисти и всякакви специалисти! САЩ 94 бяха деца на социализма.Сега са някакви евроатлантически глезльовци! Пухкави и добре отгледани със сандвичи и енергични напитки. Нарисувани по телата, обезкосмени с обеци!
50
14
 
4
 
! Отговори
Еузебио Ферейра преди 6 години
Нищо няма да направят! Стига сте подскачали! Разбирам Ви, толкова сте зле, че и на малкото се радвате, но бъдете по трезви! ЦСКА не могат да настигнат пожизнено. Дори и Левски не могат!
49
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонименrezultati kato tozi I kato SPARTAK M. - seviliq , monako-beshiktash I t.n. me otkazaha ot sporta koito e vkaran v sportnite zalozi
48
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на тези момчета. Аз не гледам БГ футбол от 15 години, но това ме води на мисълта , че проблема не е в базите или нещо...Ами в ГЛАВИТЕ на българите. Казвам на българите , защото този отбор е съставен главно от чужденци , които играят в същите условия като останалите. БГ футболистите са срам за спорта и мъжеството !
47
0
 
19
 
! Отговори
Нинджа преди 6 години
До Revolution_К'ви успехи бе брат.... бхаххахаха КНК и КЕШ пет кръга на кръст от времето на динозаврите ли ....нали знаеш какво е станало с динозаврите
46
32
 
1
 
! Отговори
Revolution_ преди 6 години
Лудогорец никога няма да може да надмине успехите на ЦСКА, нито в България, нито по европейските турнири, Лудогорец ще си остане един проект от резанград.....
45
1
 
15
 
! Отговори
Жоро преди 6 години
чак пък смаза :)...доста добре играха момчетата, но след втория гол бяха яко притиснати...нямаше паника обаче, безцелните изчиствания бяха последните 5 минути :)...Марселиньо обаче май е за пенсия вече и трябва да му търсят заместник
44
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако снощи бе софийски отбор новините на ,,водещите'' телевизии щяха да започват с него!
43
13
 
1
 
! Отговори
до 41 преди 6 години
Мисля. че все още ги подценяват и затова изпадат в шаш. Ако вместо Лудогорец пишеше ЦСКА щяха да са малко по сериозни от самото начало и психически подготвени. Интересно е как ще подходят тук след попарата там. Като видях от самото начало как връхлитат надменно, дори им отмениха гол, усетих, че контрата ще ги съсипе.
42
18
 
1
 
! Отговори
Burzum преди 6 години
Само ЦСКА ....ОЛЕ....
41
1
 
36
 
! Отговори
ДО факти преди 6 години
"Монтана-Лудогорец 98 зрители"Първо, забравяш факта, че Разград е 30 000 души, а София 3 млн. И въпреки това Левски и турето обикновено имат по 500-2000 зрители, което предвид големита на града е нищо.И второ, Историята помни успехите, не броя зрители. След 20 г. като влезеш в уикипедията срещу Лудогорец ще пише, че са победили еди си кой и имат еди си какви успехи в Европа, а не че са има 98 зрители на с Монтата.А срещу Левски и тирето какво ще пише? Гола вода, ама са имали 500 зрители,уха
40
0
 
45
 
! Отговори
BG fan преди 6 години
Забелязахте ли как Спортинг Брага играеше стъписано в много моменти от мача..? До сега в групата нямаха такова поведение. Бяха стъписани от класата.., не очакваха... За първи път от десетилетия България излъчва отбор в евротурнирите, в лицето на Лудите, който провокира такова поведение на съперниците. Поздравления и адмирации! Завистта на софийските отбори, ведно с тази на феновете им, не е много здравословна за тях в дългосрочен план. Дано преборят комплексите си и ни радват и те в БГ и Европа!
39
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То в България за да се случи някаква промяна трябва да дойдат чужденци.Иначе Герп завинаги!
38
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бе, не знам! Обаче знам, че преди няколко сезона Любимец в един момент бе начело, като първи от отупаните грандове бе точно Лудогорец. На зимната пауза разпродадоха половината отбор и правилните шампиони продължиха напред.
37
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много ми е интересно защо никой не критикуваше софийските "грандове", когато всяко лято и всяка зима купуваха един камион май-муни от Африка и след 2 мача ги продаваха, защото вече решаваха, че не стават. Въобще не мислеха за момчетата от школите. Сега добре, че ги удари кризата, че започнаха малко да залагат и на тях, макар че пак си купуват много чужденци.И друг въпрос - кой точно български футболист струва, че Лудогорец с него да постига успехи в Европа?Да се излага, само за да има българи?
36
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А с *** кво стана ,отпадна ли вече.