Джошуа бесен на Кобрата: Отказа се за дреболия?!

На ринга е различно, травмите се забравят, твърди той
22 окт 2017 20:27,
68
Джошуа бесен на Кобрата: Отказа се за дреболия?!
Снимка: Reuters, архив

Световният шампион Антъни Джошуа заяви, че не разбира Кубрат Пулев защо се е отказал от мача между двамата за поясите на непобедения британец.

Двамата трябваше да се изправят един срещу друг на 28 октомври в Кардиф, но в началото на тази седмица Кобрата получи контузия и обяви, че се оттегля. Вместо него, на ринга ще излезе Карлос Такам, което променя цялата подготовка на Джошуа в последния момент. Той обяви, че 36-годишният боксьор е много по-сериозен противник и изрази опасенията си, че при загуба цялата му кариера може да бъде провалена.

Още по темата

"Ако знаехте моите контузии по време на тренировъчните лагери колко много бяха... Имах треска срещу Доминик Брийзъл, рамото ми беше наранено по време на лагера. Две седмици преди мача с Владимир Кличко трябваше да ходя при тайландски масажист и там получих нова травма – крампа на гърба. Казвам ви сериозно – с лед това вървях прегърбен на две. Но продължаваме, въпреки всичките травми и контузии и не се отказваме. Срещу Майкъл Спрот пък имах фрактура на гърба, но пак не съм се оплаквал", заяви Джошуа пред Metro.

"На ринга е съвсем различно, там травмите се забравят, защото адреналинът те поглъща. Така че не мисля, че някога бих се отказал от мач заради контузия, освен ако не е нещо смъртоносно. Не разбирам как може да се готвиш толкова много за един мач, за този момент, и да се откажеш от него заради една дреболия", добави световният шампион. 

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още по темата: Кубрат Пулевджошуа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кубричката Премиер , Домусчийски Президент ,Венци Стефанов министър на финансите = Лудогорец взима Шампионската лига , Слаия взима лига Европа , а на Боби Михайлов синчето става 1-ви във Формула 1 с Ферари !
32
9
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кобрата може да е претендент само и единствено за Премиер на гетото наричано България !
31
5
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кобрата да си се пребира в БГ . Бойко че го напрай кмет на некой областен град приключил е отдавна !
30
3
 
3
 
! Отговори
Майк Тайсън преди 6 години
Ето пак Тайсъна:https://youtube/watch?v=8O63WmYveRU
29
3
 
3
 
! Отговори
Майк Тайсън преди 6 години
Ето пак Тайсъна виж каква сила,мощ,животинска енергия,агресия има Майк;https://youtube/watch?v=F-ulJmNVISs
28
3
 
14
 
! Отговори
Майк Тайсън преди 6 години
До 29 Да значи и ти не разбираш от спорт и генетика Кубрат има висок естроген в кръвта женските гърди и ленивата физиономия го показват погледни една тренировка на Майк Тайсън и една на Пулев,Тайсън:https://youtube/watch?v=oSFYNOOytdc,Кубрат:https://youtube/watch?v=tRwkJpjdpDA
27
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Майймуната говори колкото да не заспи. Скъсани мускулни влакна в гърдите елиминарт сумата и удари - дори с обезболяващи силата на удара няма да е същата. Какъв е смисъла за такъв мач освен ако не си там само заради парите? Точно! Направете си изводите! Кубрат щеше да изкара повече пари от този мач от колкото от който и да е до края на кариерата си - дори да го спукат от бой ко толко - да не го убие оня дето се клатеше като коледна елха подухвана от вятъра след като Влад го просна на земята баси
26
2
 
13
 
! Отговори
Майк Тайсън преди 6 години
До 28 дядо не съм Тайсън но мога да те ритам както си искам това едно второ какъв силен удар имал Кубрат в първият рунд срещу Кличко нанесе няколко точни удари в брадичката на Кличко и не можа да го свали смях.
25
11
 
5
 
! Отговори
До майк тайсън преди 6 години
Чичо, нито си майк а още по- малко си тайсън.Ако прочетеш внимателно коментара ще разбереш че Кубрат не се визира в него. Визира се неграмотният коментар на човека който се плаши от атлетичният Джошуа. Иначе за твоят неграмотен коментар относно Кубрат, то Кубрат няма бързина но определено има удар. Не е като на Тайсън но бе е като да няма удар
24
10
 
15
 
! Отговори
Наблюдател преди 6 години
Първо помислих, че Пулев се е уплашил, ама за 4.000.000 лири все щеше да изкара няколко рунда поне. Може би наистина мисли да играе за победа и иска да е 100% здрав, кой го знае?
23
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кубрат е джентълмен и взехте да му прилагате урвенски номера и той един път да покаже. Сега ще потренира и той колкото трябва теб ще те напердаши. В битка без стратегия е загубена битка, а това си е част от стратегията.
22
4
 
8
 
! Отговори
Майк Тайсън преди 6 години
До 25 То пък Кубрат такава бързина и боен дух има че бягай а за Емилианенко да той беше машина за убиване ама това че чичо Митко е плешив и много потентен това не значи че и ти ако си плешив си много потентен.
21
5
 
24
 
! Отговори
Майк Тайсън преди 6 години
Кубрат само името му харесвам нито има сила на удара нито бързина нито агресия.нищо едно голямо нищо мъж с генетично по-висок естроген в кръвта с женски черти на лицето и тялото и с походка на ленивец аз също бях за него когато се би срещу Кличко но фактите са си факти за мен Тайсън си остава най-класният боксьор за всички времена.Антани Джошуа ще прегази Пулев в това две мнения няма а ако Кубрат не се бие с Антани значи за мен е една карикатура!
20
3
 
20
 
! Отговори
До читател преди 6 години
Ограмоти се малко на тема бокс и бойни изкуства. Не става въпрос за състезание по културизъм. Атлетичното тяло не гарантира нито бързина, нито техника нито боен дух.Фъодор Емилианенко е типичен пример за това че пишеш глупости!
19
3
 
5
 
! Отговори
Чарли Чаплин преди 6 години
Трябва и да си малко хитър.
18
12
 
35
 
! Отговори
Читател преди 6 години
Четем доста глупости тук,но едно е ясно - който и да е боксьор,като погледне тази снимка на истински атлет ,ще се свие в мръсния си ъгъл да мисли. Кой може и да си помисли дори,че Пулев ще издържи и един рунд срещу тоя звяр?
17
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
много правилно го е казал човека, от страх или от нещо друго но едва ли някой вярва че заради някакво си разтежение се проваля мач за милиони, по-скоро е удобен и лесен изход от двубоя... остават много въпросителни и съмнения
16
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 13 Кобрата щеше да получи 4 млн.паунда,не два както от начало обяваиха. Побоя които му нанесе Кличко ,Пулев беше премиран с 1,5млн.евро.Ако въпроса е бил до пари ,то тези неща се изясняват по време на преговорите,където Пулев е в правото си да откаже мач за тези пари.
15
2
 
4
 
! Отговори
До Терсенето преди 6 години
Помниш ли Т.Стивенсон той беше най великият аматьор но не посмя и не го пуснаха да играе с К.Клей.Даваха му милиони но аматьорският и профи бокса тогава бяха различни.А по времето на Савон нямаше яки ,,тежки" АМАТьоРИ боксьори. А и в момента е така
14
4
 
24
 
! Отговори
До 14 преди 6 години
Много си прав!Този човек е без морал в спорта!Мишок който е менте!И понеже е менте никога нямаше пак да се покаже като с Кличко!И каква наглост в медиите и те зад него!Трагедия!