Джошуа бесен на Кобрата: Отказа се за дреболия?!

На ринга е различно, травмите се забравят, твърди той
22 окт 2017 20:27,
68
Джошуа бесен на Кобрата: Отказа се за дреболия?!
Снимка: Reuters, архив

Световният шампион Антъни Джошуа заяви, че не разбира Кубрат Пулев защо се е отказал от мача между двамата за поясите на непобедения британец.

Двамата трябваше да се изправят един срещу друг на 28 октомври в Кардиф, но в началото на тази седмица Кобрата получи контузия и обяви, че се оттегля. Вместо него, на ринга ще излезе Карлос Такам, което променя цялата подготовка на Джошуа в последния момент. Той обяви, че 36-годишният боксьор е много по-сериозен противник и изрази опасенията си, че при загуба цялата му кариера може да бъде провалена.

Още по темата

"Ако знаехте моите контузии по време на тренировъчните лагери колко много бяха... Имах треска срещу Доминик Брийзъл, рамото ми беше наранено по време на лагера. Две седмици преди мача с Владимир Кличко трябваше да ходя при тайландски масажист и там получих нова травма – крампа на гърба. Казвам ви сериозно – с лед това вървях прегърбен на две. Но продължаваме, въпреки всичките травми и контузии и не се отказваме. Срещу Майкъл Спрот пък имах фрактура на гърба, но пак не съм се оплаквал", заяви Джошуа пред Metro.

"На ринга е съвсем различно, там травмите се забравят, защото адреналинът те поглъща. Така че не мисля, че някога бих се отказал от мач заради контузия, освен ако не е нещо смъртоносно. Не разбирам как може да се готвиш толкова много за един мач, за този момент, и да се откажеш от него заради една дреболия", добави световният шампион. 

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още по темата: Кубрат Пулевджошуа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
1
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Пулев, ако имаше късмет, можеше и да победи. Тайсън го беше нокаутирал един таксиметров шофьор! :))))Това е спорт, нищо не се знае предварително.....ако се разсееш за малко и край!
52
2
 
10
 
! Отговори
Пич преди 6 години
Чета тук някакви коментиращи, които имали някакви надежди за Пулев, а сега били разочаровани. Ама вие сериозно ли?:)) Мислите си, че Пулев и имал намерение да изкара повече от 2 рунда срещу това животно на снимката по-горе? Също като срещу Кличко. Не разбрахте ли, че Пулев е па_лячо от цирка. Нито е на години, нито пък и като млад е бил кой знае какъв боксьор. Идеята му е да вдига шум около себе си, и да прибира пари от реклами и т.н. Това е неговата цел, пък и тази на екипа му.
51
4
 
7
 
! Отговори
Петър Лесов преди 6 години
Абе, трябваше мен да пуснат вместо Пулев!
50
0
 
10
 
! Отговори
кувра преди 6 години
Какъв претендент е този който няма нито един К.О. в кариерата си, а само ТКО.И на какъв случаен удар се надяват някои,с който евентуално да нокаутира най-добрия в момента.Не можа да свали един изтърбушен чувал,с който игра последно та световния шампион ли ще бие....
49
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Баххти нацепения. Само ще му играе един бицепс и Кобрата ще е в нокаут.
48
0
 
8
 
! Отговори
бокс преди 6 години
Джошуа едва ли е бесен,по-скоро му е смешно.Мач едва ли ще има,съдейки по последното му платено интервю с Карбовски,най-вероятно го готвят за политик.
47
6
 
1
 
! Отговори
drbr преди 6 години
Абе много боксови специалисти сте завъдихте бе.. шматки
46
2
 
1
 
! Отговори
Да бе? преди 6 години
Пратете линк на статията в английския и вариант? Нещо гнило има.
45
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ако някой може да чете английски, може да отиде на сайта на метро и ще разбере че написаното тук е истина. въпросното интервю е дадено на 22.10.
44
6
 
1
 
! Отговори
АБВ преди 6 години
Чудно ми е, откъде авторката на статията е открила какво е казал Джошуа за Пулев! По вероятно е да е измукано от пръстите. А пък ако е вярно, Джошуа как още се боксира с толкова травни, че и с фрактура на гърба? Да сте чували за фалшиви новини? Все се заричам да не чета този чалгаджийски сайт и все не мога да се сдържа.
43
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Булшит пост. Това са пълни глупости, човек с реномето на Джошуа няма да си позволи да коментира така създалата се ситуация по този начин. Go home, you're drunk.
42
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ОПУЛЕВ ИЗНУДВА ДЖОШУА ЗА ПОВЕЧЕ ПАРИ!!!!СЪЩОТО БЕШЕ И С КЛИЧКО ОПУЛЕВ МАЧА!!!КЪДЕТО КЛИЧКО СЕ ПРАВЕШЕ НА БОЛЕН САМО ДА НАКАРА ОПУЛЕВ ДА МУ СЕ НАВИЕ ДА НАПРАВЯТ ФИКТИВЕН МАЧ КЪДЕТО КЛИЧКО ПАК ДА Е ПОБЕДИТЕЛ!!!ПРЕВЪРНАХА ТОЗИ СПОРТ ВЪВ КЛОАКА ОТ АЛЧНОСТ!
41
4
 
30
 
! Отговори
тарантулата преди 6 години
Аве тоя Джошуа не знае ли, че продължаваме напред?
40
7
 
28
 
! Отговори
niki преди 6 години
Такива сме българите, като Пульо... много приказки, но когато трябва да се върши работа се 'контузваме' и излизаме в болнични.
39
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каква кобра?
38
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Истината е че чалга в се уплаши.Джошуа е машина, раздаваща големи порции здрав бой.
37
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всичко това щеше да има смисъл ако Пулев не беше претендент за титлата, а притежаващ я. Какъв е смисълът да играе с травма, с което шансовете са му още по малки?
36
33
 
5
 
! Отговори
До тайсънчето преди 6 години
Можеш да риташ боксовете круша, от мен можеш да вземеш само шамари! И не ръси глупости за Кубрат и Кличко, там Кобрата го уцели само веднъж със десен и едва не го нокдаунтира, доста се олюля Кличко.
35
8
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Антънииии ти си световен шампион ! Кобрата е просто един редови боксьор . Много добре знам, че го разбираш. Просто му сипеш с чарпака, за което си прав. Кобрата се уплаши и даде отбой. Титлите са само за най-добрите и най-смелите именно за това твоето име ще остане в историята.
34
22
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Точно в този случай Джошуа не е прав. Пулев постъпи по най-добрия начин. Между другото, правилата не позволяват да се крие голяма контузия. Ако Пулев беше играл с тежка контузия можеше да му бъдат отнети паричната награда, а букмейкърските компании да съдят неговите промоутъри. Джошуа най-вероятно иска лесни противници, които да нокаутира в първия рунд но тепърва ще има да яде бой от сериозни боксьори. Повечето от коментарите са неадекватни - Пулев е пълен чалгар но в никакъв случай страхливец.