Кобрата: Готов съм да се бия с трима като Джошуа

Пулев се завръща на ринга в началото на 2018 година
25 окт 2017 13:39, Веселин Коларов
116
Кобрата: Готов съм да се бия с трима като Джошуа
Снимка: Bulphoto.com

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев обяви, че не се е отказал от мача с Антъни Джошуа заради уплаха.

Двамата трябваше да излязат един срещу друг на ринга тази събота в битка за световните титли на непобедения британец. Кобрата обаче получи тежка контузия и беше принуден да се откаже от мача. На негово място ще излезе Карлос Такам. "Не съм се уплашил! Исках този мач и се стремях към него! И пак казвам, че такъв мач ще има! Ще се подготвя много добре и да го победя! И трима като Джошуа да са в ринга, аз пак ще изляза, ако е за парите. При мен е по-важна победата, а не олимпийския принцип", заяви Кобрата, който ще се възстановява от травмата около месец.
 
Той каза още, че следващата му битка най-вероятно ще се проведе в САЩ, но още не са ясни повече подробности. "Ще коментирам кога ще се завърна на ринга, но нека първо да се възстановя от контузията ми. Вероятно в началото на 2018 година. Може да играя в САЩ, в Чикаго! Важното е контузията ми да отмине и да играя за победа", добави Пулев.
 
След това той говори повече относно травмата и добави, че очаква догодина да има мач срещу Джошуа, който е убеден, че ще спечели. "Контузията си е контузия. Изчакахме да поотмине, но не се получи. Лекарят установи, че има разтягане и леко разкъсване на един от мускулите при подмишницата, при гърдата. Една седмица тренирах без спаринг, защото травмата не го позволяваше. Правех упражнения, пих витамини, но не се подобри. Това не е Градско първенство на София да побеждавам с една ръка, а е мач за световна титла. С треньора ми преценихме, че е по-добре да откажем мача. Това е много специфична контузия, боли при точно определени удари с дясната ръка. Смятам, че най-късно догодина ще има мач с Джошуа. Сигурен съм даже, че ще го победя, защото знам какво мога, знам собствените си сили", каза още Кобрата.
 
Боксьорът коментира и пропуснатия награден фонд от мача му с британеца, като според медиите на Острова хонорарът на Пулев щеше да е между 2 и 3 милиона паунда. "Не знам дали повечето хора и критици си дават сметка, че става дума за наистина много пари. Пари, които и аз не съм изкарвал и не съм сънувал. От друга страна е правилно да казват, че трябва да се кача на ринга. Моята идеология не е такава. Става дума за много пари, които много хора изобщо не могат да изкарат през целия си живот", завърши Пулев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
1
 
19
 
! Отговори
Смешник преди 6 години
Пулев много приказваш нищо не казваш.Само психично болен човек би ти повярвал.
53
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нарича се СТРАХХХХХ . Махленския бияч се прави на оборотен . След 2-3 г. ще цъфне в парламента на банките на ГЕРБ и тогава какви хвалби ще се редят ...... ама ако Джошуа го смелеше , както се очакваше , политбъдещето му висеше на косъм .
52
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Космат Путлев!
51
25
 
5
 
! Отговори
Smotli преди 6 години
Кобрата от малък тренира бокс!Печелил е ако не се лъжа два пъти европейска титла при аматьорите и има медали от световни първенства,на олимпиадите се изложи ,но простено да му е.Тука критикарите ,където са на принципа на чужд гръб и сто тояги са малко,колко медала са спечелили за България и в кой спорт,или научна дисциплина.Ако бях на вашето ниво щях да си направя харакири!!!!!!!!!!
50
0
 
12
 
! Отговори
Загрижен преди 6 години
Дано само това не ядоса АД, че може и да се стигне до неприятен и опасен завършек на мача за Кубрат.
49
0
 
13
 
! Отговори
черната мамба преди 6 години
Посмали ***....нго
48
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще ви кажа истината, казана ми от един бивш боксьор Тежка категория. Още преди месец Опулев е казал на близки приятели, не купувайте билети, мач няма да има. Уплашил се е и сега разиграва театро. Не го ли разбрахте, чалго-боксьор е, да набие няколко гъзете по дискотеките, или 2-3 пенсионирани дебелака. Колко излъга за мачовете с тях, колко пари взе от наивниците които очакваха добър бокс.
47
0
 
27
 
! Отговори
Пашата преди 6 години
Япма шимди ва кобра... Не един, а трима даже! Брех тоз пехливан бабаит момче. Афферим Машаллах
46
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Правех упражнения, пих витамини, но не се подобри"Как се оправя разкъсан мускул с упражнения и витамини бе? Боб хвърля ли? Побай му малко? Може и на църква да отидеш виж помогне (по чудо).
45
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кобрети, май напоследък си много силен...ама само на приказки!
44
1
 
24
 
! Отговори
един от вас преди 6 години
Типична балкавска простащина.
43
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кубрате, признай си че се уплаши. Джошуа не само щеше да те пльосне на ринга още в първия рунд, но имаше опасност да останеш там завинаги или в по-оптимистичния вариант - да прекараш живота си в инвалидна количка.Именно мисълта за това те накара да напълниш гащите и да се скриеш.Бъди поне мъж и сега недей да говориш пост фактум.Трай си. Така само се излагаш още повече.
42
25
 
5
 
! Отговори
гербисто-патриот преди 6 години
Кобра с теб сме!!!Българи-Юнаци!!!
41
1
 
40
 
! Отговори
Krom преди 6 години
Сигурни сме Господин Пулев. Сигурни сме, че поне пет пъти ще се оплезите на един крак и на Джошуа. В това несъмнено сте добър. Няма лошо и в това тактически да "скъсате" мускулно влакно за да имате време да се подготвите, защото очевидно се уплашихте. Не е срамно, но не разваляйте всичко с голямата си уста. Поучете се от самия Джошуа - вежлив и обран по Ваш адрес, както подобава на голям спортист. А Вие приличате на цирков *** на неговия фон. Научете нещо накрая.
40
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каква кобра бре?Тоз Жошуа ще го нашамароса за две минути лигльото.
39
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жалко така се бях наточил да гледам сеира на тоя лаладжия...
38
1
 
24
 
! Отговори
Андрей преди 6 години
Имало е клауза в договора ако падне още първия рунд не взима нищо само така си го обяснявам и да не се срамува после хоп травмааааа
37
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пулев няма никакъв шанс срещу Джошуа. Всеки който е гледал Джошуа и Пулев и има идея от този спорт го знае. Защитата и стойката на Пулев са като на селски батка, докато се вижда, че Джошуа има истински треньори.
36
2
 
32
 
! Отговори
Николай преди 6 години
Лаладжия!Трябва да благодариш на Кличко че ти даде възможност да изкараш някои лев,а не да злословиш!Може би не желаеш да си сатира при двубой с Джошуа
35
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С това тяло не го знам какво тренира ама май е на маса.