Доволен Гришо: В най-великите моменти на кариерата си съм!

Поводът – класирането за финалите на Nitto ATP
26 окт 2017 12:00,
32
Доволен Гришо: В най-великите моменти на кариерата си съм!
Снимка: архив, Reuters

Най-добрият български тенисист Григор Димитров разкри, че класирането му за първи път на финалния Мастърс е един от най-великите моменти в неговата кариера.

Това стана факт след ранното отпадане на Сам Куери на турнира във Виена. Вчера Асоциацията на професионалните тенисисти официално потвърди, че Григор и Марин Чилич ще играят в английската столица.

"Здравейте, хора. Много съм щастлив, че се класирах за Nitto ATP Finals. Това винаги е било моя цел и когато вчера разбрах, че се е случило, изживях един от най-великите моменти в моята кариера досега. Благодаря на всички за подкрепата, гледам с очакване към момента, в който ще играя пред вас. Ще се видим в Лондон", сподели първата ни ракета.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още по темата: тенисГригор Димитров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
33
 
! Отговори
Жечо Жечев преди 6 години
Да ви кажа, тази година Григор спечели Мастърс турнир в Синсинати от серията 1000. Не се изказвайте неподготвени. Тенисът е игра за интелигентни хора и да я практикуват и да я гледат. Тези, които се изказват неподготвени беш в хралупите на село.
21
1
 
33
 
! Отговори
Т преди 6 години
Има нещо сбъркано в АТП класирането!Незнам ,но да си сред първите 8 ,а да нямаш един Мастърс е смешно!Оправданието е че няколко души бият наред и вземат медалите!Ама пак е странно!
20
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре че толкова водещи състезатели се контузиха, та да дойде ред, след 8 години мъки в тура, и на наш Григор да играе в Лондон.
19
6
 
45
 
! Отговори
До Страхил-19 преди 6 години
Страхиле ,мислиш ли че на някой му пука за кухия ти фар.Аз съм на 69 години гледам тенис от времето на блатя Пампулови и Чечо Чупаров ,Род Лейвър и Джон Нюкомб. Винаги са ме кефили битките на Борг ,Настасе ,макенроу,Конърс.По късно ЛендълуСампрас и Агаси.Никога не е имало българин вАТП-мастърсите За пръв път от години един наистина майстор е сред тях.За какви пиари и милиони ми говориш.Когато гледаш Реал-Барса за джоба си ли мислиш или се кефиш на шоуто.Зависта е искренна форма на признание!
18
6
 
43
 
! Отговори
Попе,попе преди 6 години
Попе,колко години вече е сред най-добрите .Явно си нов в тениса.Когато О.Станойчев влезе на 98 място в АТП го считахме за непостижим връх.Никой не е и помислял че някой може да влезе и се ЗАДЪРЖИ в челните 100 или пък 50.Сега имаме тенисист осуперкласа и само много примитивен мозък или пък озлобен хейтър не може да го проумее.Ти ракета хващал ли си и знаеш ли че това е без.умно тежък спорт.Един футболист след само две тенис тренировки ще е,,болен" един месец.
17
5
 
39
 
! Отговори
Joro преди 6 години
До 5 и popa5 сигурно никога нищо не е постигнал понеже е некадърник и за това говори и за световни майстори,но кои са те няма отговор. А тоя popa сигурно му е брат близнак и не знае и ръкетата как да държи.
16
5
 
45
 
! Отговори
До ,popa и № 5 преди 6 години
Попе, АКО баба ти беше мъжка щеше да има...дръжка. Защо не се класират Лазов и Лазаров например щом е така лесно. В АТП-Мастърс турнирите не може да влязат тенисисти които са ,,много ,много далеч" от добрите ,драги ми 5.Те играят във ,,Фючърси и максимум в Чалънджър.Явно си футболен фен.Виж АТП класацията и кои са в челните 30-40.Да влезеш в стотицата е трудно бе мушморок.Явно бъркаш тениса с пинг-понг.
15
5
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До popa ot razgradА ти попе, освен да се задържиш на крака, след 5тата ракия, какво си постигнал толкова ?
14
4
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименАбе ей - В топ 10 (номер 8 в момента), ама бил далеч от другите. Едно време, за Стойчков ги слушах подобни и за Топалов. Знам, че животът ти не е перфектен, ама недей си го изкарва на другите, защото дразниш и звездите и феновете им. Вероятно вниманието ти харесва, но да знаеш - в интернет не се бори.
13
4
 
44
 
! Отговори
Joro преди 6 години
До popa ot razgrad Аман от .., които омаловажават труда на най-великия ни тенисист. Голямо писане ако Мъри,ако Джокович ако не знам кой си не бил контузен Григор къде щял да бъде? ATP гледа играещите тенисисти,а не тези,които не играят. Не се знае от тези контузените,които ще играят догодина колко от тях изобщо ще помиришат топ 10. Що не си написал и за купа Дейвис как отказал да играе и, че няма титла от шлема. Ей големи комплексари има в нашата България
12
11
 
39
 
! Отговори
popa ot razgrad преди 6 години
много тенисисти са пробивали в Топ 10 и след няколко седмици или месеца са изхвърчавали оттам...важното е да се задържиш там поне 2 3 години...
11
4
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на момчето. Играе си и изобщо не обръща внимание на крититката от хора, който ще го забравя 2 месеца, след като се пенсионира.
10
6
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Заради Григор започнаха да гледат тенис, половината хейтъри, а сега се изкарват по-големи от него.
9
15
 
40
 
! Отговори
popa ot razgrad преди 6 години
вярно е, че Гришо играе добре напоследък, но класирането за Лондон щеше да бъде невъзможно ако Мъри, Джокович, Вавринка, Нишикори не бяха контузени...
8
6
 
40
 
! Отговори
fen преди 6 години
До до 3Живей си ти в минало време. Това, което правят тенисистите сега тези от едно време не биха го и сънували. Федерер и Надал са класи над Макенроу и компания. А и само между другото Пийт Сампрас късаше шортите на Агаси и е много по-велик от него...
7
8
 
45
 
! Отговори
3-ти преди 6 години
И Борг и Агаси и МакЕнроу са признавали неведнъж, че сегашното поколение е най-доброто в историята и че не биха могли да се противопоставят на сегашните топ играчи! Объркал си се нещо, въпреки опита си.
6
5
 
37
 
! Отговори
do 5 преди 6 години
кои са световните майстори?
5
8
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В момента Григор е 8 в света. До края на годината има вероятност да е 4-5. Помните ли когато станахме 4 в света на футбол 94 г. Значи футболистите ни бяха велики а Григор е *** така ли?Писна ми от хейтъри.
4
9
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стига с този хейт. Григор е най добрия бг тенисист и успехите са пред него. Очаквайте скоро и шлем да спечели. Догодина може да ви пея "Кой сега е номер едно " :-)
3
15
 
46
 
! Отговори
до 3 преди 6 години
Най-силното поколение в мъжикя тенис е това от времето на легендитеБьорн Борг, Джон Макенроу, Джими Конърс и Андре Агаси.Не че Надал и Джокович не са страхотни тенисисти, но сравнението с изброените легенди е повече от неуместно.Явно си доста млад и не помниш някои неща.

Спонсорирани публикации