Колко изгубиха феновете на Кобрата от проваления му мач?

Пулев изгуби милиони, но и феновете му се овътриха доста
27 окт 2017 20:44, Екип на Bloomberg
11
Колко изгубиха феновете на Кобрата от проваления му мач?
Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев утре вечер за втори път в кариерата си трябваше да се бие за световната титла.

Кобрата обаче получи контузия и няма да излезе на ринга в Кардиф срещу непобедения до този момент британец Антъни Джошуа.

По този начин софиянецът изпусна и огромен хонорар от около 3 милиона паунда, а травмата му ще откаже и много родни фенове, които вече са си купили билети за мача.

Колко точно струва удоволствието да се отиде до Кардиф и да се гледа боксовият мач на живо, обясни Веселин Коларов от Gol.bg в ефира на Bloomberg TV Bulgaria.

"Всичко излиза почти 700 лева", каза гостът.

По думите му, цената включва двупосочни самолетните билети от София до Лондон, вътрешен полет във Великобритания, автобус или кола под наем. Още – пропуск за мача и поне две нощувки в Кардиф.

"Няма как да е с една нощувка заради разписанието на полетите", обясни гостът.

"Но все пак има българи, които ще отидат да гледат Антъни Джошуа срещу заместника на Кобрата – Карлос Такам", каза още Коларов.

Вижте повече във видеото на Bloomberg TV Bulgaria!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
0
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
тва ли е тоо големец дето фули чорбата като бот и си заключва темите? тва подуянче да не е от боята нещо?
8
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пулев направо се подигра с феновете си. Не знам дали има някой, който наистина вярва във версията за контузия. По-скоро Кобрата го хвана страх, че ще яде здрав бой и даде на заден. Поне да си беше признал, вместо да лъже феновете си така безобразно. Ама карай и без това вече е на годинки та не му остават много години за спортна кариера, та беше много *** постъпка. Сега окончателно загуби и любовта на феновете.
7
0
 
2
 
! Отговори
DO 6 преди 6 години
Не си изгубил - Коефициента беше 1 .
6
1
 
2
 
! Отговори
DO 6 преди 6 години
Не си изгубил - Коефициента беше 1 .
5
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жалко щях да направя пари като заложа на Джошуа.
4
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако това наистина е най-добрия ни боксро жална ни майка. Тоз няма никакъв шанс срещу Джошуа. Пулев им стойка и защита на селски бабаит.
3
5
 
25
 
! Отговори
някой преди 6 години
винаги съм за нашите, но Пулев ми е страшно антипатичен заради селския си манталитет и немъжкото поведение преди, по време и след боя с Кличко, който просто го размаза като л*йно. А Джошуа прегази Кличко, защото е млад и в супер форма. Представете си какъв бой щеше да яде тюфлека Пулев, щеше да е много атрактивно. Сигурно щеше да го размята по ринга като в кеч. Жалко наистна, но това вече е края на Пулев, те и след Кличко не го смятаха, сега хептен. Уайлдър - Джошуа догодина ще е яко трепане.
2
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оставете парите, а това , че Кобрата се подигра с нетърпеливото и трепетно желание на българите да го видят за втори път да се бие за световната титла и то не с някакъв измислен световен шампион, а с един убиец на ринга. В последните 15 години само 3-*** боксьори бяха толкова добри като Джошуа - Ленъкс Люис и братята Кличко. Сега и Уайлдър- другия убиец в момента в професионалния бокс в тежка категория.Толкова очаквания за 28 ми октомври и кобретито накрая нацапа гащите от страх.
1
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 1 Със всичко съм съгласен само не и със съвместното тепане по главите, защото оня робот щеше да го приспи нашия без да го е ударил веднъж в главата.